- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Korábban is ez motoszkált bennem, hogy tegyél fel más keretrendszert/alakkezelőt és próbálgasd. Általában a disztribek ebben nagyon rugalmasak. (Sokszor pont kontra-produktív, hogy annyi van
)
Bár nv kártyám már régen nincs - de anno az első linuxos drivereket napi szinten teszteltem, még néhány játék portolását is sikerült gatyába ráznom
- , de a zárt cuccaik jók, csak ugye nehéz úgy megírni valamit, ha egy sötét szobában vagy, ergo könnyen lehet ez is baj.Ha amd-re (volt ati) váltasz akkor meg nem kell foglalkoznod a gyári meghajtókkal - sőt (!) kerülendő - , a szabad driver jobb, a kiadott zárt általában nem is fordul le - nem is erre való. (SuSE, Ubuntu alapból tartalmazza - a többit nem tudom, nem használom)
Mind ezek mellett én valami hardveres hibára gyanakszom: elkoszolódott hűtés, kiszáradt paszta, stb - videó kártyán. De a KDE sem - sajnos - a stabil működés bálványa (De nekem is a kedvencem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
- , de a zárt cuccaik jók, csak ugye nehéz úgy megírni valamit, ha egy sötét szobában vagy, ergo könnyen lehet ez is baj.
).