Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
ivana, pengwin:
Köszi szépen mindkettőtöknek a hasznos infót!
Az jutott eszembe, hogy akkor az lenne a legjobb ha felraknék én is egy Cinnamont, úgyis kíváncsi vagyok rá hogy milyen és élesben használom 3-4 hétig, és ha nem jelentkezik a hiba akkor vagy maradok a Cinnamonnál ha esetleg annyira megtetszik vagy lecserélem a videokártyát egy Radeonra, ti mit gondoltok?
Illetve elvileg jól tudom akkor hogy annyi átváltani, hogy felteszek a yastból mindent ami Cinnamon és átállítom a sysconfig szerkesztőben az alapértelmezett ablakkezelőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest