Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
consono
üzenetére
Jön itt minden driver Windowshoz
-
Inarus
addikt
válasz
consono
üzenetére
Ez elméletben van így. Gyakorlatban a felugró értesítések, amik szétcseszik a játék képét ha interakcióba lépsz velük, a játék közben lefutó és újraindítást követelő frissítések, sőt a Windows miatt gyakran jellemző hevülés megöli a Bluetooth kapcsolatot és a microSD bővítést is. Véggipróbáltam az Allyt, a Legion Go-t, az LCD és az OLED Decket. Utóbbi mellett döntöttem, mert a játékélmény 10-ből 4-szer valami bosszúsággal indult vagy ért véget a többin.
-
Inarus
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem
hiszem
el...
Hónapokig gondolkodtam, melyik konzolt vegyem, eldöntöttem nemrég hogy akor jó, legyen a deck. Spórolós megoldásként megvettem 419-ért a 256-os lcdt és direkt megnéztem előtte, nincs refurbished. Hát jó, akkor legyen ez. Pár napja jött meg.... -
Inarus
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én jobb szeretem a garanciával is rendelkező megoldásokat sokkal gyorsabb szállítással és közelebbről.
Én pl ezt használtam Deckkel (meg használom minden mással)
De van a Blitzwolfnak mindenféle egyéb komplex megoldása. -
Inarus
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Pont nem ezt mondja, hanem ami a Steamen is van. amint _neked_ elérhetővé válik, ergo amint lesz készlet és az előtted feliratkozókat is kiszolgálták, kapsz egy értesítést, hogy akkor it is time, fizess és küldjük a cuccot. Ez a feliratkozás / lefoglalás után van (sokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest