- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Ezt most nem azért írom le, hogy bárkiben is felkeltsem a paranoid énjét, és elkezdjen bárki is számára nem látható, hallható, érzékelhető hibákat keresni az újonnan vásárolt és nagy örömmel használt OLED Deckjén, hanem csupán tapasztalat gyanánt, infonak.
Már kézhezvételnél észrevettem, hogy a 3.5mm es jack portot használva szinte mindegyik fül-, fejhallgatóm zúgott, sistergett. Teljesen mindegy hogy játékban, vagy az OS-ben. Nagyobb teljesítményt igénylő játékok alatt jobban lehetett ezt hallani. Hangerő szabályzás nem befolyásolta. Redditen, Valve Communitiy Discussion-ben is többször jelezték - ami azt illeti elég sokan -, ugyan ezt a hibát. Fel is vettem a kapcsolatot a Customer Service-el. Tudtak a hibáról, néhány üzenetváltást követően RMA-t nyitottak a gépnek, és intézték a visszaszállítást.
Jött a futár, elvitte, 2 napon belül jelezte Steam, hogy a gépet átvették javításra. pár napon belül jött az üzenet, hogy a javítás elkészült, érkezik vissza a gép hozzám.
Ma meg is jött, és valóban javítva lett a probléma. Pontosan nem tudom, hogy mi volt a megoldás, vagy hogy mi okozta a gondot. Redditen olvastam, hogy talán a daughterboard csavarjainak a szigetelése nem volt megoldva, de aztán olvastam azt is, hogy az egyik resistor ugyancsak a daughterboard-on kerül ilyenkor cserére. Nem tudom pontosan...
A fentieket csupán azért osztottam meg, hogy ha valaki vezetékes fülessel használja a gépet, és észleli ezt a hibát, akkor tudja, hogy erre van megoldás. Sajnos az RMA idejére nélkülözni kell a gépet. Én úgy voltam vele, hogy ha már közel 250 ezer forintot elköltöttem rá, akkor ilyen hiba talán ne legyen. Még egy dolog, már, amikor először kézhez kaptam a gépet észrevettem, hogy a jobb oldala a marokrésznek ha kicsit jobban megfogom akkor ropog. Most, hogy visszaérkezett a gép RMA-ból ez még inkább ropogott, gondolom amiatt, hogy felnyitották a gépet a javításhoz. Ez engem nagyon zavart, így levettem a hátlapot óvatosan. Vágtam nagyon apró csíkokat, és lapocskákat öntapadós vinyl fóliából és a hátlap és a shell szerintem feltételezett érintkezési pontjaihoz ragasztottam őket. Ez teljesen megoldotta a ropogást, úgy hogy elégedett vagyok a végeredménnyel. Se zúgó, sistergő 3.5mm port, se ropogó grip.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB RAM, 512GB SSD 2024 Ezüst
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2