Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
gondolkozom a Marvel's Avengers - The Definitive Edition megvásárlásán, most így 90%-os leárazása alkalmából. olvastam, hogy leáll a támogatása a játéknak ezzel az utolsó frissítéssel. anno emlékszem, hogy szemeztem vele, de nagyon lehúzták sok helyen...azóta viszont szavakkal kifejezhetetlen, hogy mennyire bizalmatlan vagyok a különböző "szakújságírók" értékeléseivel kapcsolatban...szóval gondoltam, talán azért az a pár óra story mode mégsem annyira rossz deal így 4 euróért, ráadásul ahogy látom, Deck-en is szuperül fut

van esetleg valami vélemény, hogy magát az időt megéri e a játék? (ahogy látom, ~12 óra a story, többi része engem nem is érdekelne) - nem vagyok egyébként nagy (disney)Marvel fan, a filmeket nagyjából láttam és ennyi. tehát azzal, hogy pl cikkek szerint nem az MCU-re épül a játék, nálam inkább pozitívum, mintsem probléma

Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cucuska2