Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
sityuka89
üzenetére
Akkor lehet, hogy az történt, ami Nálam márciusban. Azt vettem észre, hogy a játékok nem úgy muzsikálnak, ahogy kell, pedig előtte azon a beállításon pl egy Resident Evil 2 simán 60 fps-sel ment. Megnéztem több játékot Windows és SteamOS alatt is, ugyanezt tapasztaltam. Írtam a szervíznek, egész hétvégén diskuráltunk, próbáltak segíteni, végén arra jutottunk hogy a GPU megsérült, mert folyamatosan 98%-on pörgött, küldenek érte futárt. Elküldtem a gépet, kb két hét múlva kaptam egy zsír újat, feltettem minden frissítést és a tesztek alatt azt tapasztaltam, hogy teljesen ugyanaz a teljesítmény, mint mielőtt elküldtem az előzőt szervízbe. Arra gondoltam először hogy ugyanazt kaptam vissza, de több szempontból sem állta ez meg a helyét, szóval ezt elvetettem. Szóval lehetséges (de ez csak az én spekulációm), hogy valamennyit "butítottak" a gépen, downclock-oltak valamit vagy ilyesmi, bár nem vettem észre erre utaló jelet sem, mivel az órajelek ugyanazok. De valami történt, mert nem úgy mennek a játékok, mint a szervíz előtt, Hát nem tudtam mit csinálni, kénytelen voltam elfogadni és valamennyit lejjebb venni a játékok grafikáján, úgy viszont tökéletesen megy minden és azóta is jól működik a gép. Viszont öröm az ürömben hogy az üzemidő valamelyest jobb lett így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Star Trek
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP 255 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2