Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Igen, hát reménykedjünk.
Őszintén szerintem valszeg az lesz hogy egyes játékok tök jól mások meg switch szinten ha menni fognak( arra én azt mondom nem megy).
Ez a cucc világokra van egy 1060-tól.Ne értsetek félre, nekem is tetszik és a várható teljesítmennyel is elegedett vagyok én is foglaltam.

De az összes gamaplay amit ezzel az eszközzel láthattunk, éppen a jobban optimalizált játékokra szorítkozik.Ezért gondolom csupán hogy lesznek még meglepetesek, ennyi az egész..
Ebben egyetertünk, én is remélem hogy jól kitalált és nem kínai gagyi hatasú cucc lesz mint a switch.
A hűtésre én is kíváncsi leszek, ha nekiállna trottyolni mint a mai gémer laposok jó része akkor fújhatjuk.....De komolyan remélem hogy nektek lesz igazatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2