Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Kérdésem, hogy ha egyszer két menő gép lesz a lakásban, akkor van arra mód, hogy a két gépen egyszerre lehet játszani, természetesen másik játékkal? Ha jól tudom, van ez a Family sharing. A nagy kérdésem, hogy a két gépen ott van az oprendszer, a két kliens letölt. Utána mi a pálya? Mindkettőn be lehet jelentkezni? Vagy fel kell venni a másik gépet? Sok kérdés...
Ugyanez amúgy van Origin, Uplay esetében is? Ha valaki ezt is elmesélné, azt megköszönném.
-
sagem
addikt
válasz
vorosmarti #99195 üzenetére
Nem, 0,50-0,60 a nagyon maximum szerintem, de reálisan 0,40 környéke lehet.
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #99191 üzenetére
Igazad van most a zsákokon izgulok lehet zsákozok egyett.
-
Plebi
senior tag
A zsákok árának kell újból visszaállnia és minden jó lesz. Lett 4 zsáknyi kövem.
-
FollowTheORI
nagyúr
Jó lenne a tavalyi pucolós cuccokat is bezúzhatóvá tennék mert eladni már lehetetlen szinte őket.
-
Plebi
senior tag
Hallgatva az itteni tanácsra a fóliás sale kártyát 0,16-ért raktam ki és 4.-én kb. 1 hét alatt el is ment
-
Serpiko
addikt
Szép lassan mennek el a kártyák 0.05 ért szerencsére. Napi 2-3 kártya kb. Türelem kell hozzà az már biztos.
-
Dency01
aktív tag
válasz
FollowTheORI #99180 üzenetére
Kösz sikerált.
-
Dency01
aktív tag
Hali. Steam állandóan jelez 1 olvasatlan üzenetet, rákattintok hogy eltűnjün előhozza az ablakot aki írt nekem még régebben ki x-elem és ugyanúgy ottvan a notifi. Hogy tudnám eltűnteni? Már kezd idegesíteni.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #99176 üzenetére
Köszi a választ.
-
-
törölt tag
Kedves Steam felhasználó!
Ez egy Steam fiókkezelés által automatikusan generált üzenet. Egy Steam felhasználó lekérdezésére küldtük válaszul, hogy megtudja az ezzel a CD-kulccsal társított összes fióknevet.Ez micsoda
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Van ötletetek olyan játékra amit egy gépen lehet játszani együtt, vagy osztott képernyőn. Asszony pajtást szeretném bevonni, nagy néha, ebben a rossz időben. Szóval ötleteket várok! Ti mibe tudtátok behúzni az asszonyt?
Gondolkodom kontroller vásárlásán is. Szerintetek milyent érdemes? Vezeték nélkülit szeretnék.
-
Én elkezdtem ezt a folyamatot...
Ugye beírom a felhasználót és jelszót, ezután feljön ez az ablak, amit írsz.
Rányomok a "már nincs hozzáférésem a mobilhitelesítő kódjaimhoz"-ra, akkor tovább megy, hogy "hitelesítő eltávolítása (és visszaállítási kódok fogadása e-mailben)" vagy "ezen eszköz használata (és hitelesítő kódok fogadása ebben az alkalmazásban)".
Rányomok a másodikra, akkor előjön, hogy "OK! (küld a szöveges üzenetet)" vagy "Nem tudom (már nincs hozzáférésem ahhoz a telefonszámhoz)".
Ugyan ezen az oldalon írják, hogy eltávolítják a fiókomról a mobilhitelesítőt és e-mailben küldik a kódot.
Itt épp ezért nem nyomtam oké-t, mert nem akartam, hogy ez megtörténjen.Viszont most, hogy írtad, rányomtam és láss csodát, nem távolították el, hanem egyből működött a guard rajta.
Köszönöm szépen!
u.i.:
Ez szerintem bekerülhetne az összefoglalóba is, mert ahogy látszik, ez nem mindenki számára ilyen egyértelmű, ott meg elférne! -
válasz
s7evcsenko #99161 üzenetére
Ha csak a készülék változott, a számod nem, akkor nincs pihi. Többször le volt már itt írva:
Felrakod az új telóra az appot.
Lesz ott egy opció, ott azt kell választani, hogy nem férek hozzá a régi készülékhez.
Ekkor küld egy sms-t egy kóddal, amit beírva máris használható az új telefonon az app, mindenféle korlátozás nélkül. -
-
bul07
nagyúr
válasz
Szerintem nem jár
Kérni kell sms-be kódot azt beírni és megy a móka, szerintem, nálam mintha nem lett volna szankció
Amúgy szerintetek mikkor jön el az a pont hogy kártyák bevonása és 0,04-re kirakása
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nincs, még mindig jár. Pont a sale kezdetének napján cseréltem telefont.
-
Most egy olyan kérdésem lenne, hogy meg van már oldva, hogy telefon költözés esetén ne járjon piac szünet?
Vagy még mindig jár ez a 14 nap?
Nem katasztrófa, túlélem, csak hátha... -
horvathd
aktív tag
válasz
[Prolixus] #99159 üzenetére
Mostantól már csak a szoftvert készíti a Valve, amit Raspberry Pi-ra lehet telepíteni: [link]
-
wjbhbdux
veterán
válasz
marec1122 #99148 üzenetére
Talán Amazonról vagy egyéb oldalakról meg tudod rendelni, de én már megvárnám a következő generációt, elég nagy ugrás lesz gondolom felbontás/látószög/behányáselkerülés témákban. A pletykák szerint az közvetlen a Valve-tól jön majd, jó kis Half-Life játékkal együtt
-
marec1122
senior tag
egy időben még compact gépeket is feltettek de azok megvásárlása egy weboldalra vitt és nem lehetett steam walletből fizetni. Mondjuk ki sem fizethetted volna mert akkor még 300 euro volt a limited a walletedbe. De most simán fel lehet köhögni egy vive árát csak hát ez a régiós kérdés. Egyébként meglep hogy linket már nem lehet venni, nem is olyan rég még rendelhettem volna, csak olyan sok volt a posta, hogy azt elengedtem.
-
Shy
tag
válasz
marec1122 #99151 üzenetére
meglepődtem hogy elméletben lehet VR cuccot kapni steamen más régióban. A kontrolleren kívül van más cucc ami hardver és lehet rendelni? A steam link már szintén nem rendelhető jó ideje. A supportnál én anno rákérdeztem a steam linkre mert akkor szintén ilyen régiós marhaság volt és nem tudtak segíteni, kaptam valami sablon választ.
-
válasz
s7evcsenko #99154 üzenetére
Igen, a HTC supportra gondoltam.
-
-
marec1122
senior tag
-
marec1122
senior tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Olyankor mi van, amikor a Steam kliens semmit nem regisztrál a Barát-aktivitásra?
Ha az aktivitásomra kattintok, az teljesen üres.Napokban a lányom letolt 3 fejezet Minecraft story módot, de a barát-aktivitásban semmi nyoma, csak a játéknál. Ez valami bug, vagy csak egy Steam új feature? 2018 január végén költöttem 10 euró felett. Profil és játékrészletek is nyilvános. Profilban látszik a legutóbbi aktivitás, elért eredmények
-
marec1122
senior tag
-
Serpiko
addikt
Ennyi volt vége a szélnek sajnálom jó lett volna meg kartyazgatni.
-
-=RelakS=-
veterán
Hehh, keress rá, hogy "Steam 358040"
Azt mondjuk nem értem, hogy miért Steam-en kell ezt megvenni
-
marec1122
senior tag
válasz
-=RelakS=- #99141 üzenetére
erre gondoltam.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
marec1122 #99140 üzenetére
A "Checkout" gombig nem panaszkodik
Mivel nem akarom megvenni, azt már nem nyomtam meg. Utána nem tetszik neki Magyarország? -
marec1122
senior tag
Az valaki tudja esetleg, hogy miért nem elérhető a mi régiónkban a htc vive? érdekes hogy olcsóbb hardverek elérhetőek. Annyi skin és egyéb nem materializálódott lóvé van bent, hogy nem éri meg így eladni?
-
válasz
s7evcsenko #99116 üzenetére
Ilyet biztos, hogy nem tudnak csinálni.
-
Serpiko
addikt
Na ma helyreállt a rendszer végignéztem a listát egyszer és beadta mind a három kártyát. Már izgultam hogy lemaradók a kártyákról.
-
csaba951
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #99135 üzenetére
Ebből a listából válasz egy szimpatikusat! Vagy ugyanez, csak 10 € alatti árakkal.
-
Sziasztok!
Tudnátok mondani pár játékot ami nagyon nagyon megérős most steamen? Mert akkor este 7ig lehet vennék valamit.
Valve Complete Pack 10,28-ért érdekel, hasonló árban nézelődök, a 60-ról 30-ra nem az én árkategóriám de még a 15-20 euró sem. Insurgency 2 euróért?
Esetleg valami ami csak most ingyenes? -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Ha a cserefórumra kattintok, akkor "Hibakód:-310 Weboldal betöltése sikertelen (ismeretlen hiba)." hibaüzit kapok folyamatosan a kliensben, tegnap óta! Ti nem tapasztaltok ilyet?
-
bepken
veterán
úgy döntöttem, leszek annyira mazochista, hogy benevezek egy Darkest Dungeon-ra. a kérdésem az volna, hogy az Ancestral Edition megéri a felárat (DLC-k) vagy az alapjátékkal is bőven elleszek?
-
Serpiko
addikt
válasz
Hódító Hód #99124 üzenetére
Nekem egy fiókon 2 db esett.
-
Segal
veterán
válasz
Nekem 2 darab lett 3 profillal.
-
Joccc07
addikt
válasz
1 esett nekem is. 10 centért el is vitték.
-
Samus
addikt
válasz
Nekem összesen egy, az első alkalommal (1 fiók).
-
csaba951
veterán
válasz
Irány a Market! Több ezer darabom van fent eladáson 15 centért!
Egyébként tutira kijött a 42 fiókot farmolva! -
bul07
nagyúr
válasz
Nekem átlagban napi 1-2 megvolt(18fiók)
-
Hódító Hód
csendes tag
Valakinek potyogott fóliás kártyája a szél alatt? Nekem sajna egy se jött össze
-
bul07
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #99122 üzenetére
Én eladok
Kitűzők nem érdekelnekMajd úgyis el kell égetni párat , mert nem hiszem hogy feb 2 elkelnének a piacon(nem a kártyák hanem a másik)
Amúgy brutális hogy 0,05-ért majd 600.000 kártya van kint fajtánként
Amióta vannak ezek a kártyák, még csak a 200e-re se közelítette meg nem hogy ennyit (egy adott áron értem)Most nagyon gondolkozok hogy tök értelmetlen 0,05 kirakni nem fog elfogyni és 0,04 fogják elvinni úgyis a végén
-
-=RelakS=-
veterán
Felébredt a Steam, menjetek cserélni
-
-=RelakS=-
veterán
Toljatok trade-et bottal.
Csak a 2018-as steam award számít -
cyberkind
félisten
válasz
-=RelakS=- #99118 üzenetére
Nekem mindig lassú, kb be se tudja tölteni azt a jelenleg 180 oldalt ami van, és ez csak több lesz.
-
válasz
-=RelakS=- #99118 üzenetére
Megint döglődik , pedig most hogy van időm és kedvem kipucolni az inventorymat ,nem kéne neki. Sajnos most rohamozzák szénné szegény steamet a hajrában : (
-
-=RelakS=-
veterán
Inventory másnak is lassú, mint a tök?
-
-
Üdv.
A nagy kártyázás közepette feltennék egy fura kérdést.Volt már olyanra precedens, hogy valaki azt kérte a steamtől, hogy állítsanak vissza neki egy korábbi játékmentest a felhőből?
Vagy ez egy halva született gondolat? -
Samus
addikt
Ad kártyát, én kaptam.
-
chatran
őstag
Ma már nem ad kártyákat a lista végigpörgetéséért?
-
Vertigo18
addikt
A Steam Winter Sale kártyái meddig maradnak jelen? Ha jól látom, most azt írja, hogy 2019.02.02-ig megmaradnak. Azután eltűnnek?
-
Serpiko
addikt
válasz
tupacamaru #99106 üzenetére
Akkor ez valami központi hiba várok kicsit azt utána próbálom újra.
-
Serpiko
addikt
Nekem kártyát nem ad vegizeztem a listát többször is érdekes ilyet meg soha nem csinált. A babahàzbol rögtön kiadta a három cuccot. Nektek jönnek a kártyák?
DrTechnoid: bocsánatot kérek.
de abban a topikban is off lenne na mindegy pacsi!
-
válasz
Serpiko #99103 üzenetére
Ne itt offoljatok pls ,ennek van topicja
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest