Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Ez a supernova brutal-on elég brutál
És a notim elég lassan tölt vissza, szóval lehet ezzel várok míg hazaérek
-
emmm
őstag
Azokat tegnap, szintén egy gyakorló meccsen, nagyon elkaptam.
Pont nem figyelt, de amúgy is túlerőben volt a marine csapatom, egész gyorsan bezabáltam azt az 5-6 voidot az elején.
A muták ellen meg az a 2-3 torony tökéletesen megfelel a főépület mellé. Inkább a tornyok, mint az egész gazdaság -
PowerBuldog
veterán
Raktam fel én is egy replayt.
-
Ghoosty
őstag
Én se fordultam vissza, de mennyi reapert csinált az ellenfél, hogy még tankokkal se tudtad megfogni őket. Elvileg a reaper alig sebzi a mechanikus egységeket.
Terrannak van egy radar épülete, most nem jut eszembe a neve, azzal látod az ellenfél mozgását és számíthatsz rá. A másik dolog meg a derítés, mivel falas pályán játszottál, így a scanner maradn mint használható erre a célra. A reaper amúgy nem alkalmas támadásra, mert könnyen hullik és csak a light egységeket tudja rendesen sebezi, meg persze az épületeket, így csak rushra használják az emberek, vagy kis létszámban harassra, mert fele annyi pénzből könnyen fogható.
Ha feltöltöd a replayt, akkor tudok többet is mondani.
-
goku_sama
tag
Működik már az Achievement szerver? (melóban nyomom, nem tudom megnézni sajnos
)
-
oxox
addikt
reaper a neve...
en az alabbit tettem volna
roptetni minden epuleted minden fele (ugye, hogy nagyobb kart ne csinaljon).
scv-t menekiteni....es a legfontosabb amennyiben mar bent voltal a bazisan, akkor ott mindent szetkapni. a tucatnyi reaper pedig sokat nem kezdett volna 3 tank marinok ellen....akar a bazisara betelepedni.szerintem hiba volt visszafordulni.
Nekem tegnap volt egy hasonlom 2v2-ben PZ-PZ
protossal lerusholtam a zerget...a csapattarsa megprobalt segiteni neki zealotokkal, de nem ment (vagy 10-et leszedtek a cannonok) ki is expelt a zerg....mondom nyert ugy...ugye baromi sok koltsekug volt (viszonylag keves pilon-cannonal megoldottam, es mar volt egy stalker seregem...Erre a csapattarsam kilepett szo nelkul (random)....mondom fasza innen bukni, foleg, hogy zerghez semmit, de tenyleg semmit nem ertek...amit gyorsba tudtam csinaltam nala, majd atkuldtem hozzam...aztan megintultam azzal ami volt...kozben harom rejtett egyseg elkezdte szetszedni a bazisom...lenyeg a lenyeg a stalker csapatommal fogocskaztunk a palyan, es vegul kikaptam, de ha visszavonulok akkor eselyem sem lett volna.
-
emmm
őstag
Jut eszembe. Este volt egy olyan practice meccsem, amit nagyon beszívtam. Jól haladtam, mindent másodpercben építettem/gyártottam, meg is volt a csapatom. Szétlőttem a barikádot (már az első egységekkel is lőve), és megindultam az ellen felé. Már majdnem odaértem, amikor láttam a szép nagy piros foltot a bázisomhoz érkezni. Kb. egy tucat jetpack-os terran (hirtelen nem is tudom, mi a neve) betámadta a főépületemet és az scv-ket. Alig két katonám maradt hátra, a folyamatos gyártásból, a 3 tankom is úton volt a bázisa felé. Mivel tudtam, hogy azok az egységek gyorsabban ölik az épületeket, ezért visszavonultam leölni őket (ő még a saját barikádját nem bontotta le, esélyem se lett volna időben kivégezni). A támadó csapatot ugyan elintéztem, de addigra szétlőtte a nem repülő épületeimet (supply depot), így nagyon beszívtam. Mire újra elkezdhettem volna egységeket gyártani, ő már jött a következő adaggal, sajna, azt már nem tudtam megállítani beásott tankokkal sem.
Egy ilyen szitut hogy lehet kivédeni? Folyamatos járőrözéssel, felderítéssel? Nagyon rossz pillanatban érkezett a támadó csapat, ráadásul nem számítottam erre az összeállításra.
Szerk.: Bár most végiggondolva, lehet mégis folytatnom kellett volna a támadást, mert a repülő épületeket nem tudta volna sebezni.
-
emmm
őstag
válasz
Ghoosty #9368 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Az achievmentekkel kapcsolatban, majd megpróbálom újra. A replay szerint meg kéne legyen, azért nem értem. A 20 linget nem próbáltam még, csak a Terranosokat, a példa miatt említettem az előbb.
Én ma csak fél hétig érek rá, utána az asszonyé vagyok.Holnap viszont lesz időm!
-
FefeeX
veterán
megcsapkodom a szomszédot
Ilyen szar internetet free wifire tenni...
(én a melóhelyen, mert sajna a hálózatunk durván korlátozott, másik gépet rákötni sem lehet)
ha offline-módban nyomom tovább brutalon, és utána lesz majd net, ha a pályák végén mentek és előhívom, ugye számolja majd azokat is az achiba?
Valamint miket ad össze a 8óra alatt teljesítős achihoz?
-
FefeeX
veterán
most épp bnet nincs, vagy szar a szomszéd wifije?
-
FefeeX
veterán
Lehet hogy benéztem, de azon a pályán mintha gyorsabban jött volna a pénz (amin youtube-on megcsinálják), mint amin én játszottam, és ránézésre kevesebb paraszt volt
Lehet csak közelebb voltak a mezők, nem számoltam konkrétan, tehát tévedhetek.Amúgy nem zavaró az egység HP kijelzés, észre sem veszed egy idő után, hogy ott van... Ha kérdeznék tőlem, azt mondanám, nálam nincs kijelezve, mert nem tűnik fel (mint ahogy sokáig a guglin sem tudtam, hogy vannak reklámok, pedig minden nap néztem, csak nem tűnt fel
oxox: megkeresed a képüket, és shift-tel kijelölgeted őket, majd megint ctrl+1 és akkor már nem lesznek benn az osztagban. Amúgy ha van egy osztagod, ebből benn van a bunkiban 6 marine, akkor mondjuk ha még 10 marine-t akarsz az osztaghoz adni, érdemesebb a shift+1 kombinációvan hozzáadni --> az osztag tagja marad aki benn van a bunkiban, és azok is oda fognak tartozni, akiket hozzáadtál
-
kovsol
titán
ha shiftet nyomod közben és a kijelölt egységre kattintasz leveszi róla a kijelölést (vagy így adhatsz is hozzá újakat) és újra csapatba rendezed és már nincs is bent
mod:amúgy jah most olvasom megint nem is a kérdésre válaszoltam, igazából kiszúrni ? én úgy szoktam csapatot randezni shift duplla katt mondjuk a stalkeren és kijelölni az összeset majd shift dupla katt mondjuk a zealotokon és hozzá rakja a stalkerekhez és így rendezem őket csapatba és tuti nem kerül bele más
amúgy tab al csak azért érdemes váltogatni, hogy a speciális képességeket tudd aktiválni, amúgy mozgatni csak együtt tudod őket -
oxox
addikt
arra gondoltam....bolintottam is, nem figyelsz?
ki is probalom ma...jahh meg egy kerdes:
kijelolok egy csapatot...berakom elso gomra...es ha veletlen mondjuk be kerult 3 munkas (probe), akkor azokat valahogy kitudom szurni...tudom tab-al tudok valtani az egysegek spece kozott, de mozogni attol meg nem mozog csak az a "szazad". -
kovsol
titán
szerintem ez egyén függő, de én ki nem állhatom, ha nem látom pontosan az erőviszonyokat, és ebbe bele tartozik az is, hogy kinek van magasabb hp-n a serege, és nem mind1 akkor se, hogy tudod melyik egységekre kell a dmg mert szinte meghaltak már, az az egyik legnagyobb hiba ha egy pár hp -s egység az egész csata alatt nyugodtan sebezhet, miközben egy lövés az elején rá és meghalna
-
FefeeX
veterán
Én az első challenge alkalmával benyomtam hogy mindenkinek az életét mutassa, azóta benn is hagytam, valahogy ez nekem bejövős így, nem kell hogy elrejtse...
Ghoosty: a zerg rush-olós achit próbáltam már én is többféleképpen, de csak az az egy jött be, amit youtube-on láttam, azon a pályán ahol alapból eggyel több csicskát ad (értsd nem mindegy milyen pálya
); Amúgy a játék végén kiírja, hogy mikor mit kezdtél el gyártani, ráérősebb idődben megnézed ingame, mennyi ideig tart a ling gyártása és ki tudod számolni, mikor készült el a 20adik...
Azokból amúgy pont a linges ami a legnehezebb. -
FefeeX
veterán
Már engem is kezdenek zavarni az "építő jellegű" kritikáid. Nincs igazad. Nem azt írtad, hogy szerinted nem tetszik, azt írtad, hogy ratyi. Pedig nem az. Neked nem tetszik. Pont. Ettől egy sorozat még nem lesz szar. Pont. Nekem például nagyon is bejött, mint ahogy rengeteg sorstársammal vagyok ezen a véleményen. Pont. Kicsit több visszafogottságot, kérlek, és diplomatikusabb hozzászólásokat.
-
Djuree
félisten
kipróbáltam ezt a 6 pool rusht, simán lenyomtam a very hard gépet
védhetetlen...max falazással...még marinja sem volt, csak 2 barakkja
pedig a very hard nem nyomta szarul, meccs végén megnéztem az időket mikor mit csinált, egy hús vér ember sem gyárt gyorsabban, csak falaz mondjuk
-
Ghoosty
őstag
Sajnos csak az op race fekszik, pedig zeggel szívesebben lennék, csak ott annyira kell figyelni a makróra, amit meg nem szeretek (mert nem megy
). Az lenne a jó, ha valaki termelné nekem az egységeket én meg irányítanám.
1v1-ben mindig terran vagyok, de sok v sokban meg randomozok, hogy gyakoroljam a többit is, valamint kiismerhessem a mások gyengeségeit. Sajnos a sok v sok játszmáknál nagyon a rush dominál, de erről már volt szó elég.
Practice meccseket szerintem is skippelheted, nem ment rosszul tegnap a játék, szerintem legalább silver, esetleg gold szint meglenne simán.
A mások besorolását csak akkor láthatod, mikor megnézed a profilját és ott írja, hogy ki milyen játékmódban milyen eredményt ért el.
Az achivementeket biztos megcsináltad időre? Mert én sokszor próbáltam a 20 zerglingeset, de sehogy se jött össze időre. Utólag replayt leelenőriztem, hogy mennyi idő is volt, de egy 20-30 másodperccel mindig kicsúsztam.
A fast expandot tuti megadja, gép ellen is, ha időre megcsinálod, mert én is very easy gép ellen csináltam meg.Kivételesen most péntek este is ráérek, remélem lesz valami móka.
-
Djuree
félisten
hát megjelenés óta tolom az 1-et, még most is azzal játszunk multiban ha lan-ozunk, a 2 is jó lett, de haverokkal maradunk az 1-nél. de mindig csak gép ellen, ott lehet nyugodtan fejlődni
nekünk ez jobban tetszik mint a kapkodós pvp, nekünk a játék a lényeg, minél hosszabb annál jobb, van hogy 2-3 órás meccseket tolunk, persze 50.000 mineral meg gáz mezőkkel meg persze saját pályákon, ami peppet nagyobb mint a gyáriak
2v6 igen jó kis meccseket szokott hozni, fel kell kötni a gatyeszt. mondjuk az 1-ben nem olyan erős az ai mint itt, csak ha kicsit módosítunk rajta modokkal. itt a 2-ben igen erős az ai magasabb nehézségen....
-
rt06
veterán
tenyleg, szerettem volna mar maskor is megkerdezni, megis mennyi idos lehetsz
mert irtad ugyan, hogy 12 eve jatszol sc-vel, ami akar igaz is lehet, hisz pont 12 eves a jatek, de valahogy a hozzaszolasaidbol az jon le, hogy akkor kb egyidoben kezdted az altalanos iskolaval, ha nem hamarabb -
emmm
őstag
Este nyomtunk néhány meccset Ghoosty fórumtárssal. Közben rájöttem, ideje pár dolgot javítanom/újragondolnom az elején, mert borzasztóan be lehet szívni az elején egy-egy rush-t.
A végeredmény: 3-ből egy nagy győzelem lett. Úgy látom, neki is a Terran csapat fekszik jobban.
Kérdés: nekem még kb. 27 practice meccsem van hátra, azokat még szeretném megcsinálni. De ugyanakkor nem látom, amiket szoktatok írni, ki platinás-gyémántos-bronzos-ketchupos. Ezt csak akkor látod, ha már skippelted/végigcsináltad a gyakorló meccseket, és beosztott valahová a rendszer?
Másik kérdés: láttam, van olyan achievment, hogy pl. az első pár percben le kell gyártani 10 marine-t, vagy 20 linget, esetleg mikor készüljön el az első Factory. Én ezeket elvileg teljesítettem, kipróbáltam direkt egy sima very easy gép ellen (csak hogy ne ugráljon, míg én elvagyok ezekkel), de nem adta be. Sőt, még a practice meccsen se adta be, pedig talán ott voltam este a leggyorsabb. Ez mitől függ? Onnan tudom, hogy meg kéne lennie, mert lementettem a replayt, és ott kiírja a játékidőt. Online voltam.
-
Djuree
félisten
ha beléd akarnék kötni az nem ilyen lenne hidd el
csak a sorozatról írtam le a véleményem, semmi személyes nincs benne
de akkor legyen úgy, hogy nekem nem tetszik, ez valóban idevalóbb kijelentés...
de mivel nekem tökéletes izlésem van, ami nekem nem jön be az nem is lehet jó -
rt06
veterán
az, hogy azt irod valami "ratyi", nem velemeny, hanem tenyszeru kijelentes (mondjuk leginkabb teged minosit, de ezt most hagyjuk)
ha azt irod, hogy neked nem teszett, az egeszen mas, az ellen egy szavam nem lenne, de egyfelol nem azt irtad, masfelol ugy latom, valamiert nagyon bele akarsz korni mindenbe, amit irok
mondjuk ha ettol leszel boldogabb, koss belem ahol jolesik, csak nem igazan ertem a miertjet -
용 Bob
senior tag
Lehet láma a kérdés, de láttam ma az SCII.hu-n Global Starcraft 2 League – Előzetes vidiket.
A srácoknak, folyamatosan látszik az épületek és a unitok élete.
Ezt be lehet állítani így, vagy van valamilyen trükk erre? -
-
kovsol
titán
hehe akkor időben jöttem meg a konditeremből, gyanús is volt, hogy skype is kihalt
belogolok és 8 ember már online is
-
iSonic
addikt
Jelenleg kihalás van Bneten.. így offline módban kampányolok
-
rt06
veterán
uhh, eloszor is szegyeld magad, masodszor pedig azonnal nezd meg a firefly c. sorozatot
nem azert, mert abbol van, hanem mert ennek lezarasa a serenity c. film, melybol a fenti hibauzenet ket darab idezetaz elso, "I swallowed a bug." river tam (summer glau) szajabol hangzik el, mikor batyja megkerdi tole rendben van-e (ez nemsokkal azutan tortent, hogy a reaver-ek megkergettek, majdnem el is kaptak oket - a reaver-ekrol annyit kell tudni, hogy ha elkapjak az embert, megeroszakoljak, megolik, a husat megeszik, a boret ruhakent viselik....es ha nagyon szerencses az illeto, akkor ebben a sorrendben)
[link]a masodik "...so we may experience some slight turbulence and then – explode." egy hosszabb mondat resze, melyben cpt. malcolm "mal" reynolds (nathan fillion) tajekoztatja az serenity (ez az urhajo neve) legenyseget arrol, hogy alkatreszeket hagynak el a legkorbe valo belepes soran (konkretan egy hopajzsot a gep elejerol)
[link] (1:20-nal mondja, de sajnos csak francia audio-val talaltam meg)amugy a sorozat a legjobb ur scifi / western sorozat, ami valaha is letezett, mindenkinek csak ajanlani tudom (sajnos csak 14 reszt elt meg, a fox lelotte ido elott)
-
Alg
veterán
I swallowed a bug.
We seem to be having a little problem with our website, so we may experience some slight turbulence and then – explode.
Error ID: EW4A6
Hehe, vicces fiúk ezek a blizzardosok
-
LucifeI2
őstag
Offline mode-ot sikerült már valakinek aktiválni?
-
FefeeX
veterán
éjszakai betonozás?
emmm: nehogy azt hidd, a Szex és NY 25 perc/rész, és elég hamar vége van az egésznek (nincs azért belőle olyan sok) - tapasztalat... A született feleségek jobb, csak hát azt együtt szoktam nézni vele
A szomszédok a legjobb, ingyenes is, van is annyi mint a szemét, lehet internetről nézni 1:1ben, csak hát, az nem érdekli
-
föccer
nagyúr
Skype-ban is ki lehet kapcsolni. És miután kikapcsoltam, már nem votl meg ez a "hiba"
No, most telefonált főnök, hogy Szarvason este 9-től indul a betonozás. Ki fog tartani vagy reggel 6-ig. Fasza. Még jó hogy tegnap arrol volt szó, hogy ma nem lesz lent meló, és ezért bejöttem napközben dolgozni
Üdv, föccer
-
FefeeX
veterán
Ezért szeretem jobban a TS-t és a Ventrilo-t mert csak azt lehet hallani amit akarok is hogy más halljon
Bár az iphone-os skype egész jó, nem emelget hangerőt meg hasonlók...Amúgy szerintem azért történt ez, mert akikkel játszottál, beállították ezeket map preferencesben...
-
FefeeX
veterán
válasz
aDM|RaL^ #9304 üzenetére
Melóban sajna nálunk nem lehet telepíteni semmit... Viszont itt a notim, pont emiatt, mikor épp nincs meló, tudok játszani rajt minimumon, az irodaház free wifijén
Minden esetre azért érdemes 2-3 napos pihenőket tartani...emmm: jah nálunk is ez már nagyjából a szitu, mikor épp olyan kedve van hogy lefoglalja magát... (múlt héten pl egész héten jól elvolt) --> ezután jön a 2-3 napos bújós időszak, mikor már az 1 óra játékért is húzza a száját
-
FefeeX
veterán
Nekem még csak barátnő, mondjuk már nagyon rég, és elég komoly, de a rossz szokásairól nekem is le kellett szoktatnom. Aztán most kompromisszumos megoldások vannak
kovsol: Ráadásul azt ha olyan helyen vagy, akkor is kell nyomni, ha semmi kedved nincs hozzá, unod etc... Valamint egy csomó mindent meg kell csinálnod amihez szintén nincs kedved, ha igazán jó akarsz lenni
Viszont egy kicsit néha hiányzik
-
kovsol
titán
én többek közt azért hagytam abba a wow -t és a komoly raidelést mert túl kötött volt progress időben, nem az van mint wc3 vagy cod4 vagy sc2 esetében, hogy na srácok nekem mára ennyi és megyek, hanem akkor ha elkezdtem a raidet éjfélig nyomni, persze élveztem azt is, de most már nem bírnám ki
-
FefeeX
veterán
Mikor wowoztam, akkor volt hasonló esetem otthon asszonnyal
Mondjuk az tényleg kóros volt néha, mikor hazaértem, mondjuk enni ettem, de mást nem nagyon csináltam, este 6tól éjfélig, néha éjjel kettőig wow, reggel meló, aztán következő nap ugyanez.
Azért tanul az ember a hibájából, most már nem ilyen a dolog, nem is vagyok fenn annyira vészesen sokat -
emmm
őstag
Nem tudom, ki hogy van vele, az én barátnőm ilyenkor lefoglalja magát. Olvas, barátnőzik, háztartást vezet, mikor mit. Ha kellene a segítségem, akkor megkér, én meg segítek, de pont ő az, aki azt mondja, nyugodtan játsszak, mert ezt (is) szeretem. Cserébe én meg nem ülök ott minden este, azért annak sincs túl sok értelme.
-
föccer
nagyúr
Hát, ha barátnőm lenne, akkor leeht, máshogy álnék a dolgokhoz. De hát....
Admiral: Teljesen jogos. Én akkor voltam így, amikor vége lett a bétának. Asszenyt teljesen tropára vertem idegileg ezekkel a beszólásokkal. Bát előre számított rá, hogy amikor nagyon vigyorgok, akkor egészen márshol járok agyban, de ennek ellenére mindig ütött mint buszkerék...
Sajna ma este negy nagyon fogok tudni játszni, mert intézkedni kell az albérletekkel kapcsolatban ezt azt, de holnap.....
üdv, föccer
-
Djuree
félisten
hálistennek én most játszhatok bármennyit
mondjuk ha lenne csaj akkor is játszanék amennyit akaroknehogymá ő mondja meg nekem a tutit
anno volt egy bnőm, állandóan wc3-azott, az volt a baja hogy túl keveset játszok
itt a másik véglet
amúgy nem volt értelme vele játszanom, mert szarrá fossá vert
-
aDM|RaL^
őstag
: D
Már előjöttek. Felraktam itt a munkahelyi gépre is, de azért mégsem lehet munkahelyen játszani, így inkább csak stratégiákat nézek youtube-on.Soha ne vegyetek Fujitsu-Siemens monitort, ez már a harmadik ebből a típusból ami tönkremegy.
Viszont felraktam a cuccot a laptopomra, úgyhogy remélhetőleg ma este már tolok egy kicsit. Csak 13"-on kicsit fura, meg nem annyira bírja a cucc.
: )
Edit: Amikor így a buszon azt hallod a fejedben hogy "SCV ready..." "Nuclear launch detected", na akkor kellene már egy kicsit játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest