Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
http://skasoft.atw.hu/scstation.php#live
Itt a Live részben hibásan szerepel a P/D (E group) statisztika, ugyanis Alg-gal még nem játszottam egyet se.
-
Alg
veterán
Nah akkor fellövöm a streamet, és tolok pár ladder meccset - jó lenne ha valaki tudna valami feedback-et tolni a minőségről
-
mistixx
tag
A csütörtökön elmaradt föccer vs Mistixx meccs lesz pótolva, ha igen mikor?
-
-
용 Bob
senior tag
Mass ling+Banneling ellen mi a gyógyszer? Kérdezem ezt terranként. Lehet én vagyok mostanában elég low, de egymás után 2x így kaptam ki.
Zerg oldalról ráadásul 0 micro kell hozzá...
-
Alg
veterán
Holnapi meccsek is nálam lesznek majd közvetítve, viszont előtte szerintem lesz egy 1-2 órás ladder stream, csak hogy minden be legyen lőve rendesen. Akit esetleg érdekel a bénázásom szívesen várom. Lesz zene is
-
Konflikt
addikt
hat WayneGace nagyon elkalapalt, a masodik mecsen mar azt sem tudtam mit csinaljak, teljesen szet voltam esve..
a vege meg.. parades volt, minden elismeresem. sztem te fogod megnyerni a platina/diamond ligat. -
Alg
veterán
Mai replayek feltöltve a szokásos helyre
-
iSonic
addikt
Na akkor mai meccsek eredményei->
DTG 2 vs 1 SkyMouz
WayneGace 2 vs 0 Konflikt
természetesen holnap folytatódik minden
-
sith7
félisten
válasz
csuszi #11656 üzenetére
Harag ????
Ne viccelj, nekem a megtiszteltetés
Amúgy engem csak késsel lehet megsérteniTiszta ideg voltam, én csak silver - ben vagyok 1v1 - ben, Kon meg platinás ... csak néztem miért nem robban már szét a fortress ...
... meg a derítés ...
Mindenben igazad volt, amit mondtál, nem kell mentegetőznöd
-
föccer
nagyúr
Ahogy nétem wane elég erősen lejátszotta konflicot
Az uccsó meccs nagyon nagy volt.
üdv, föccer
-
csuszi
aktív tag
ok srácok, akkor majd szemezgetek közülük, de szekálós leszek, de csak kedvesen, nem megsértődni
fun fun
-
csuszi
aktív tag
random pick, anti (antiqua) húzta le, megkértem rá, hogy ne tudjam mi az eredmény. úgy őszintén jajgathatok, és baszogathatom a népet
remélem nincs harag
majd még fogok innen vodozni, csak valaki kell aki áttol nekem privibe, ne lássam az eredményt, valami jóságos meccset. csak hirtelen nagyon megugrott az igény a vodolásomra és jönnek az önjelölt repek (ami nem baj, csak lassan lesz 10-12 vod, feltöltve meg egy...
azért a planetary fortressért be kár volt...
-
rt06
veterán
a stream-hez lennenek a kovetkezo jacvaslataim, ha igy a partvonalrol belepofazhatok:
- a h264 tomoritese igencsak cpuigenyes, nem biztos, hogy a jatek mellett meg menni fog az is, legyen inkabb vp6 (ha elerheto ez a codec)
- framerate eleg 15fps korul, stream-nek boven eleg annyi
- kepmeret eleg olyan 480p, max 600p kornyekere
- bitrata (ha lehet allitani) a teljes (tenyleges) feltoltesi sebesseg 70-80%-a legyenmost a legutobb merkozesen tobbszor volt olyan megfigyelheto, hogy a kep megallt, de mind a jatek hangja, mind a kozvetitoke ment tovabb, ami ara utal, hogy a video tomoritese akadt meg valamiert (valoszinuleg cpu hiany)
-
LinogeOW
aktív tag
Grat DTG
-
sith7
félisten
Ezt nem is hiszem el .... Atyaisten ....
-
oxox
addikt
válasz
PowerBuldog #11624 üzenetére
random átka....nekem is volt ma egy 5-ös streak-em 3v3-ban (ezüstben vagyok....még
), a 6. meccsen úgy kaptam ki, hogy kb. másfélszer annyi pontom volt mint a másodiknak (a csapattársaim a két utolsó volt)....kb három rohatom tudtam fogni, egy ellencsapással....és közben még két expet felszámoltam (DT sunnyogással).....sajna ez a 200/200 limit nagy ellenfél....annak ellenére mikor kikapok nem nagyon bánkódok (rendszerint első vagy második vagyok mostanában)
-
sith7
félisten
Ehh....
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek felesleges guest passa? -
LinogeOW
aktív tag
válasz
PowerBuldog #11634 üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Na ezért ez beszarás, de komolyan. Ezt nézzétek: [link]
És még az én "csapatom" volt Slightly favored. -
LinogeOW
aktív tag
Na még pár perc
-
kovsol
titán
válasz
PowerBuldog #11627 üzenetére
és even match volt pfff
nincs szerencséd úgy nézem, érdemes rámenni valami szopatásra, én gyors mutára szoktam rámenni és próbálom lekötni az ellenfeleket amíg a társak életre lelnek
-
kovsol
titán
válasz
én silverből mentem diamondba random 3v3 ban, de azt kell mondanom silver ligát kb egyedül tudni kell nyerni és reménykedsz talán valamit gyárt a társad is, goldban már ha kapsz egy viszonylag értelmes társat nyerhető, viszont platinában már minden társnak jónak kell lennie
tipp: ha esetleg van egy 2v2 társad azzal is tudtok menni 3v3 és mivel a harmadik ember random így RT ként számolja el -
LinogeOW
aktív tag
válasz
Az ilyen szánalmakat én is bírom. Főleg mikor már az elején dc-zik ..
-
PowerBuldog
veterán
Esküszöm a t*köm tele van a sok noobbal. 3v3-at próbálnék játszani random. De állandóan barmokat kapok. 0 seregük volt, de azért expandoltak...
Természetesen lenyomtak minket mint a bélyeget.
-
Alg
veterán
válasz
föccer #11618 üzenetére
Nem talált
T ellen Mech/Biomech ((MMM+)thor, hellion, tank, esetleg viking) vs ling baneling muta (ultra, roach)
Z ellen bármi jöhet, roach vs ling, ling vs ling, roach vs roach, muta vs hydra, muta vs muta
P ellen bármi vs stalker colo (általában vagy túl kevés, vagy túl sok corruptor-t hozok) - HTvel még úgy-ahogy elbírok#11621: jó az, és főleg jó lesz ha megnövelik a range-et rajta - bye-bye forge Fast Exp, meg 3/5 racks reaper
-
Alg
veterán
Mióta diamondban vagyok T ellen 10-3 az arányom...
és abból a 3ból minimum 2 olyan, hogy valami új/szokatlan taktikával próbálkoztam. Egyre pedig tisztán emlékszem, hogy nagyon csúnyán elrontottam.
Szóval jöhet a QQ hogy Zerg imba
-
iSonic
addikt
Na ma akkor remélem összejön a többi mérkőzés is
-
Arhquis
aktív tag
Feltöltöttem az antiqueA vs Arky replayeket. A megfelelő embert kérem, rakja át a ligák közé. A többiek meg nézzék egészséggel.
-
-
Alg
veterán
-
Konflikt
addikt
gratulalok Alg-nak, mind2 meccset szepen nyerte.
-
iSonic
addikt
Na akkor egy kis változás most kezdődik 5 percen belül a Konflikt vs Alg összecsapás, természetesen ebből ti sem maradhattok ki, így itt a stream linkje-> http://livestream.com/skymouz
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Egy óra, két rendszer
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest