Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Megtaláltam, mi a probléma a gépeddel.
"de azota minden stim (volt vele). "
A stimpack csak egy ideig gyorsítja be a dolgokat, utána visszaáll minden a normálisra.
Ráadásul vigyázz vele, mert csökkenti a géped életét is.Más:
Tegnap este senki se játszott?
Felléptem és a huszonx emberből a friendlistámból senki se volt online. Föccert láttam fellépni, de mire befejeztem a játszmát ő is eltűnt mindig. Mondjuk nem is ment túl jól. De majd talán ma.
-
Eagl3
veterán
Már lehet tölteni a frissítést.
-
föccer
nagyúr
No a szerverek ofline módba vannak. Most pakolják fel a frissítést. Ha ofline bódban játszom, és teljesítek egy archivmentnek a feltételét, akkor azt később megkapom? Illetve a kampányban lejátszott küldetéseket el fogja nekem számolni?
Köszi,
üdv, föccer
-
sith7
félisten
Hidd el nekem, én sem szoktam nyírbálni, húzni a rendszert, de van mikor minden előzmény nélkül elkezdett az xp kék képernyőket dobálni
Semmi extra nem volt a gépen , pár játék, office, víruskeresőMondjuk most nekem is a Seven van, amióta kijött ... majd meglátjuk ...

Djuree
Hát sok szemetet el szoktak hullatni azok a driverek, xp alatt volt is gond velük rendesen
Erősebb vga csere után kisebb teljesítményt hozott, mint előtte meg ilyenekwhitezo88
Üdv., a klubban ...
-
Djuree
félisten
vga-nál meg procinál nem muszáj, de én ha új hardver megy a gépbe újra szoktam húzni
mivel a vga drivert nem tudod teljesen eltávolítani, pár dolog benn marad itt meg ott, registryben stb. és ez bekavarhat az új vga drivernek....
meg telemegy a cahce is minden szarral, amit nem is találsz meg sokszor, és fogja a gépet
habár a win7 most nekem is gyanúsan soká van fent, 1 éve kb., jó lett ez a rendszer

-
whitezo88
nagyúr
2v2, haverral, placement utáni meccs: a protoss játékos 24, ill 120 wines gyémánt liga, 1v1, ill 2v2ben. köszönjük.
-
rt06
veterán
erre mondjak, hogy pebkac
nekem az xp anno 3 eves volt (elotte valamelyik szerver rendszer volt fent, szoval az sem reinstall volt), mikor kijott a vista, az egesz addig birta, mig kijott a seven, s azota az van fent
minimalis odafigyelessel rendben lehet tartania rendszert
anyam gepen pl most lehet olyan 4 eves az xp, pedig testvereim mindent megtesznek, hogy kiussek a rendszert (de mivel senki sem admin, nem tudnak minden szart feltelepiteni)platform csere is megoldhato, csak akkor van vele nemi munka (vga miatt ujratenni meg folosleges - mondjuk annyira nem, mint proci csere miatt)
restart dolgot sem ertem, hogy miert szamit az, fel perc, vagy egy perc...nekem mindegy, havonta egy restart van csak (frissito kedd utan par nappal)
-
Djuree
félisten
válasz
föccer
üzenetére
hát igen, a lustaság nagyúr
haver gépén is én húzom mindig újra a wint, neki jó úgy, de már engem idegesít hogy mindig olyan lassú a win-je
nem tudom mit csinál, de 2 hét után mindig beszarok a gépe
ahogy szüleimnek is otthon
eljutottam oda hogy minden ismerősömnél van egy kollekció win meg progis dvd, hogy ne kelljen mindig hordozgatni 
-
föccer
nagyúr
Nem csinál az ilyet

Bár azt nem mondodm, hogy hipp-hopp betölt, de nem nagyon kell neki 1 perc, hogy megáljon a hdd nyekergése. Utánna is szépen dolgozik. Bár megondva az őszintét, az sc-n kívül nem nagyon van terhelve. Egyébként az tette be neki a kaput, amikor 1-1-ben kicseréltem alatta a gépet. Platform váltással (amd->intek) ment ugyebár a lap, a proci, memória, táp, pluszba kapott még egy hdd-t. Már csak kíváncsiságból is ráindítottam a wint. Egy kcsiit tiltakozott, de a második indításra pöccre felállt a rendszer. Még molyoltam rajta vagy 2 napot, amire sikerült mindent redbe tennem, kipucolnom, programokat javítanom, meg midnen, de azota minden stim (volt vele). Csak úgy néz ki, hogy az SC2 túl nagy falat lesz neki

No, megyek a teszkóba, keresek valami gazdaságos vin 7-et. Nem tudjátok, hogy hol lehet, most a legjobb ajánlatot kapni? privátba is jöhet?

Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hát, igen. A windows nem a legújab darab. Bár folyamatosan karbantartom lehet, hogy reinstall lesz a vége. Videodriver elvileg a legfrissebb, a sc2-höz optimalizált ati drive.
CSakhát marhára ódzkodom a win reinstaltol, mert amire minden marha kis programot felpakolok, amit szinte észre sem veszek, hogy használom...
Ráadásul vannak jogtiszta szoftverek is, amiket online vettem, és ahhoz a digitális liszenszet újra kérni egy külön macera. Szóval ha lehet, akkor kerülném....
Jah, egyébként kb 3-3,5 éves a win 
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, végre megértettem a StarCraft 2 evolúcióját. Biztos vagyok benne, ahogy telik-múlik az idő, egyre több, jobb, szebb dolgot pakolnak a játékba. Miért is mondom ezt?
A béta idején ezzel a vassal ultrában toltam a grafikai beálításokat, és nem volt gond simán lehetett tolni, a gép szinte meg sem érezte. A béta végefelé a sok vs sok mérkőzéseket már nem szerette, ott már bizony beszaggatott ultrán, de mediumon nem volt gond. A játék megjelenését követően a kampányt még szépen vitte high beállításokkal, de a multi részt már csak mediumon lehetett játszani, hogy szépen, akadás nélkül fusson. Mostanában viszont azt tapasztaltam, hogy már a 2v2 mecseken is érdemes visszavenne low beállításokra, mert ha több csatát is lejátszok, akkor bezony a medium beállításokkal is jon a slidshow. A 3v3 vagy a 4v4 mecsekbe már low-on sem merek belekezdeni, de a kampányt még mediumon szépen lehetett játszani. És most végre elött az a pillanat is, hogy más a kampányt sem bírja még mediumon sem. Alig egy óra játék után elkezd kockázni, örülök, ha megvan a 3 fps

Midnezt folyamatosan karbantartott vindózzal, vírus és féregmentesen, frissen töredezettségmentesített hdd-ken.
Na szóval ki vele, mi azaz über brutál fasza dolog, amit időközben csempésznek a játékba, én viszont nem veszem észre? Ne tartsátok magatokban...
üdv, föccer
-
mistixx
tag
A bajnokság honlapján [link] csak nekem nem működik a Csoportok menüpont?
-
Alg
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha van 3 barakkod, egy tech labbal, egy reaktorral, egy meg magában, és 1 hotkey-en vannak, akkor az első 2 képzett marine mindig a reaktorosban fog képződni (nem pedig 2 random barakkban)
Nem túl szerencsés patch, ultra kevesebbet sebez, tank ugyanúgy kinyír mindent - linget még mindig 1shot-olja, hydrát továbbra sem fogunk használni.
Marauderek még mindig másodpercek alatt szedik ki a hatchery-ket (meg minden épületet)
Egyedül a 4gate lesz kevésbé erős, kicsit könnyebben fogható. (reaperekkel eddig nem volt különösebb gondom, talán mert platinumban nincs meg a megfelelő micro az ellenfeleknek)
-
föccer
nagyúr
Az lehet, hogy még nekem nem tölti a peccset? Vagy még csak az usában van kint, hozzán majd megint csak holnap reggel ér ide?
Üdv, föccer
Powerbuldog, cyla:
Ha meghal egy krapek a pályán, aki egyedül kolbászolt jobbra-balra, és "véletlenül" meghalt, akkor még néhány pillanatig (1-2 másodperc) még látható volt a terület utánna. Így lehetett meglesni, hogy kik ölték meg szegény párát, hiába máshol tevékenykedtünk a mappon. Amikor közölte a játék, we are under attack, csak nyomtál egy szpészt, a kamera odaugrott, és már láttad is, hogy hopp, ott jön 15 hydra. Na, ezt kihasználva fel lehetettlőni a cliffre is. Odaált pár tank 10-11-es távolságra, kitalpalva, majd felugrottál a cliffre. Az ellen még röptében megölte szegény reapert, de a tankok még kiosztottak egy sortüzet. No, ezt vették el. Ha egy egység meghal, akkor azonnal elveszik a hozzá tartozó látómező.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Patch, hivatalos infók: [link]
Semmi új, csak ami a patch notes-ban volt...
• Marines trained at multiple Barracks will now prefer a Barracks with a Reactor over one with a Tech Lab or no attachment.
ez talán fontos lehet - még egy kis könnyítés a terran macro-hoz
Ja, és megjött a 3D támogatás is
-
rt06
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hi!
kosz az jelzest, elvileg javitottam (feltoltesre nem volt amugy hatassal, es egy meg keszuloben levo, de tenyleges hasznalatba nem vett reszre vonatkozo hibauzenet volt)
viszont kernem, hogy ilyesmit inkabb ide jelentsetek, az kevesbe "porog", ott kisebb valoszinuseggel siklok at felette
Udv: VladimirR
-
v2izzy
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen, az tényleg ott van de nem enged belekattintani: [link]
Az add a character friend az megy. -
aDM|RaL^
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én lennék dMrL, de már nem nyomulok ilyen fancy nicknammel, mint 2004ben. : D
Addolok majd mindenkit, jó fun lesz ez. : D -
-
v2izzy
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Elnézést, a noob kérdésért, de hogy kell felvenni valakit email alapján mert én nekem nem engedi beirni bneten, csak nic+code alapján?
-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
B.csoport sorsolása csütörtökön lesz és vasárnap játszanak

-
rt06
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
ha ign = in-game nick, akkor az ott az ign
-
PowerBuldog
veterán
A B csoportban szereplőknek mi az IGN-jük?
2.skagtrendy
3.dMrL -
rt06
veterán
tobbszor vettem eszre en is, hogy proxy-zasnal csokat csetelnek, kerdezgetik honnan vagyok, miota jatszok, etc
ez azert jo, mert ebbol mar tudni, hogy mire keszul, ugyanis erre altalaban akkor van ideje, mikor a bazison csak termel, es kimegy egy paraszttal, amire szinten nem kell figyelni sokat, csak egy-ket epitest kiadni -
-
nofi
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen, mindenkit A-val küldözgetek, csak ahhoz hogy először ne a medivacek érjenek az ellenfélhez sok waypoint kellene, hogy a csapat mindig beérje őket. Ezt így elég körülményes megadogatni.
-
PowerBuldog
veterán
-
용 Bob
senior tag
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
meg akart szivatni tegnap Proxy gateway-el egy csóka, de nem is akárhogyan, elkezdett az elején írogatni, hogy mióta játszok, meg mennyi SCV-nél érdemes barackot csinálni, meg ilyenek. Erre látom, hogy a rámpám alján már készül a gateway....beírtam neki hogY: pROXY

Erre ő tripla smiley. Éppen sikerült megépítenem a 2. barackot, ami falként funkcionált és szépen szétkaptam marinokkal. Szóval a tanulság, hogy az emberi furfang határa végtelen...és nem érdemes chatelni meccs közben

Nekem sem volt szerencsés a tegnapi nap, volt 5 win-em, kaptam is érte az 5 strikeot, itt álltam silver 37-en, utánna 3 loss és visszaminősít bronzba

-
nofi
addikt
Üdv!
Elég kezdő kérdésem lenne: Medivac-et lehet e úgy követés parancsra utasítani, hogy egy adott egységcsoport körül serénykedjen, vagy csak egy konkrét egységhez tudod hozzárendelni? Igazából MMM esetén szeretném valahogy elkerülni a Medivacek túlzott előrehaladását, mikor nincs hozzárendelve senkihez, illetve a lemaradását abban az esetben ha követendő unit meghal.
-
aDM|RaL^
őstag
Ma reggel pedig olyan emberrel kerültem össze, aki eddig 438 gamet játszott, mégis megpróbálkozott olyannal, hogy szépen a bázisom elé épített egy barakkot, meg egy factory-t... a cc-jét meg ott hagyta lazán mindenféle védelem nélkül, 3 db (!!) marauderrel kaptam szét az scv-ket, mire lelépett. Nem ééértem!
Volt még egy emberünk, aki ráment ma voidokra, de nem jött össze neki, mert elkezdtem mass vikingelni, pedig szerintem simán verhetett volna, ha nem engedi be azt az scv-met, hogy lássam épp 4db stargate-et dob le...
Tegnap elkezdtem nézni a saját replayeimet, néztem APM-et, nem mondhatnám hogy csúcson van, a maximum az 120 volt. -
-
PowerBuldog
veterán
Én is felraktam egy replayt. ZvT, Kicsit erőszakosabb lett volna a zerg akkor tuti kikapok, de nem tudott vele szerintem rendesen játszani.

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
iSonic
üzenetére
Van egy vicces replayem, feltöltöm majd, akármekkora noob vagyok.
Emberünk megpróbálkozott már megint a cannon rush-al, én elrepültem, leraktam egy másik exp-et, és rámentem reaperekre, +boost, kiszedtem a zeáit, közben megpróbált voidra menni, de azt meg fogtam marine+stim-el.
Viszonylag béna srác volt, még bénább nálam, esküszöm poén nézni ahogy a végén dobálja le a nexusokat, mert még azt hiszi nyerhet, amikor van maradék 400 mineralja... de istenem, tényleg, miért próbálkoznak meg ezzel a cannon + proxy gateway szarsággal? -
Alg
veterán
Huhh micsoda ZvT volt... hatalmas kavarodás, egymás cseszegetése (utáloma cloak banshee-t) meccs kétharmadán azt sem tudtam mi van, normális macroról meg álmodni sem mertem...
-
oxox
addikt
Ave
tegnap reggel toltam utoljara (kulfoldi tovabbkepzesen vagyok), es mar elvonasi tuneteim vannak

-
aDM|RaL^
őstag
Ma viszonylag érdekes meccseim voltak, kipróbáltam új dolgokat is, és azt hiszem a mai munkahelyi HDStarcraft videózgatás megtette a hatását.
Végre nem csak mass marineoltam... -
Alg
veterán
Fasza... ma folyamatos vereségek, erre mikor nyernék egyet, az ellenfél bázisánál vagyok hatalmas sereggel, és drop... 'nyád

-
föccer
nagyúr
Üdv!
Csak nekem kataszrófálisan bug-os az archivmentek kezelése, vagy másnál is?
Van olyan archivment csoport, ahhol az össze archívment teljesítve, csak éppen nem adja meg az "összes archivment teljesítve" +20 pontot, meg az arcképet.
Pluszba ha visszatöltök egy kapmány mentést, akkor elveszi azokat a teljesített küldetéseket, amik az elágazások miatt később kerültek teljesítésre. Olyan mintha nem csináltam volna meg őket... 
Hol lehet az ilyen jellegű problémákkal reklamálni? Gondolom magyar nyelvű levelekkel nem tudnak mit csinálni

Üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem sürgetésnek szántam, csak előfordult már, hogy valamiért nálam nem jól jelent meg egy oldal, és itt a cégnél a tűzfal felismeri, hogy SC2-vel kapcsolatos és blokkolja, tehát itt se tudtam ellenőrizni.

Mondjuk már parázok, hogy nekem a goldban lenne a helyem.

más:
SC1-ben, még BW előtt ha fixre zerget állítottam ellenfélnek, én meg terran voltam, akkor 1v7-ben meg lehetett verni a gépet, legalábbis a hunters pályán sikerült, de csak kiéheztetéssel. Nem is kellett nagy tehetség hozzá, csak tankok dögivel, jópár torony, meg egy-két csapat wraith a guardianok ellen.
Már megint lassan írtam, Cyla megelőzött a hunterses tapasztalatokkal

-
mistixx
tag
Indítványoznám akkor a Dc. il. drop kérdés egyértelmű szabályozását a verseny megkezdéséig. Csak a tisztán látás és a viták elkerülése érdekében.
Nekem teljesen mindegy, hogy hogyan lesz rendezve, csak legyen valahol leírva, hogy mindenki aki benevezett a "bajnokságba" megismerhesse és tudja tartani magát ahhoz.
Láttunk itt a szervezők részéről nyilatkozatokat ami rendben is van csak akkor legyen benne a "hivatalos" oldal szabályaiban is.
-
emmm
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Valami hasonlót alkottam én is.
Bár én egy csomó beásott tankkal meg bunkerekkel védekeztem, elég szépen bevédték a járatot. Gondolj bele, mikor a három gép egyszerre támad egy óriási csapat hydrával. Tiszta vérfolt volt az egész képernyő!
Egy-egy elejéről megmaradt tanknak 150-200 kills-e is volt! 
-
Djuree
félisten
mi haverral 2v6-ot vertünk mindig

megcsináltunk egy szűk bejáratos vagy szigetes pályát, mindenhol full gáz meg mineral, 50-50k, és így nyomtuk mindig, persze volt hogy elrontottuk az elejét, akkor végünk volt. ő terran én prot. ő marin meg medic, én meg foton az elején, ez bejött 90%-ban.
voltak modok ahol nagyobb pályákon 16 player is játszhatott, de 6-nál többet már nem lehetett fogni 2-en
-
LinogeOW
aktív tag
Tegnapi átlag: 0-3 win/lose este. Elég is volt
Pont, hogy elértem az 50 wint, erre tessék
Érdekes, hogy mindig terrán ellen rakott be. Nem is az a gond, hogy az emberek 60% a kb terran, de túl erősek. És még a patchben a protosst akarják nerfelni. Szánalom. 
Új hozzászólás Aktív témák

- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

30 óra játék, fél óra pihenő.
három napja nem játszottam és kifejezetten jól esett
vagy itt nem szerdánként lesznek az ilyenek mint a WoW ban szokott ?

mivel a vga drivert nem tudod teljesen eltávolítani, pár dolog benn marad itt meg ott, registryben stb. és ez bekavarhat az új vga drivernek....
haver gépén is én húzom mindig újra a wint, neki jó úgy, de már engem idegesít hogy mindig olyan lassú a win-je
ahogy szüleimnek is otthon
ha csak játszok akkor nekem is megy évekig
Jah, egyébként kb 3-3,5 éves a win
), hogy csak most fejeztem be a kampányt a megjelenés óta, de most már napi szinten felmerészkedek battle.netre. Goldba sorolt ami nekem erős túlzás sztem, úgyhogy most vért fogok izzadni