Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
válasz
quaddamage08 #38999 üzenetére
+1500a belépő ugye
én a mexxgamestől rendeltem még akciósan 13500ft ra jött ki a 2játék
am dt rushról esetleg van valami bo ?
-
icons
addikt
Igen, mostanában megint haldoklik a PH...
Nem találtam meg azt a blokkolós videót, de itt egy másik fajta. Egyébként igen, úgy lehetséges ahogy írtad, hogy elhúzzák a probe-oket ilyenkor, és közben le tudod építeni
de ha pl ebben a videóban a második pylon-t "bentről" rakja le, akkor mehetett volna egy Cannon is belülre, és onnantól kezdve ott már semmi sem fog mineralt gyűjteni
-
oxox
addikt
az elozo hsz-omhoz
"jo ha hulye az ellen, es minden probe-t ramozgat"
ezt a masodik bekezdes vegere szerettem volna irni...csak mar nem tudom szerkeszteni...azt hittem, hogy nem tudom megnyitni a videot, de sikerult, valami csoda folytan.BTW masnal sem ment a ph! delutan kb 4-ig?
-
oxox
addikt
válasz
adrian360 #38990 üzenetére
szerintem meg ez pont egy jo otlet volt...platina a max...onnan mozduljon el meg a legjobb is...ne az legyen, hogy egy hyperbena aki vegig sajtolta az 5 placementet bekerul diaba egybol....jo ha hulye az ellen, es minden probe-t ramozgat.
icons: erre gondoltam mar en is, de szerintem nem kivitelezheto a szedok miatt...nem tudsz ugy lerakni pylont (annyit), a folyamatos mozgas miatt (plane, hogy be is surusodnek ha kisebb a hely)
-
icons
addikt
-
adrian360
őstag
válasz
Formaster #38988 üzenetére
nem az a baj, hogy sokat rendez goldba, hanem hogy mikor megcsinálod a 5 besoroló meccsedet, max platinába dob, hogyha nyered mind az 5 meccsed. és mivel még nagyon sokan csak most csinálgatják a besorolókat, az egykori plat dia játékosoknak még fel kell tornázni magukat a megfelelő mmr-re. ez ellen nem tudsz mit csinálni, wolban is sok ilyen goldos volt, aki pár meccs után már platina, majd diamondos lett, csak ott ugye nem láttad az előzményeket, illetve egy év után jóval kevesebb volt az új játékos, most sok a friss hús a hots ladderen, ennyi.
-
Formaster
addikt
Szerintem az mmr mindenképpen hibádzik. Jelenleg gold és az alatt úgy gondolom hogy káosz van. Én a megszokott játékmódomban játszanék, de ismétlem hogy goldban olyanokat kapok, akik wolban diák és platok voltak, így esélyem sincs kb ellenük. Ezt azóta figyelem, mióta a blizz átrendezte a gold ligába kerülőket, vagyis mióta a legtöbb embert goldba sorolja. Erről írtak is egy cikket, pontosan nem tudom hol keressem, így linkel nem tudom alátámasztani, de tény hogy ezt átrendezték.
-
whitezo88
nagyúr
érdekes "sajtolás", ilyet se nagyon látni
[wall of pylons]
-
DaviD202
aktív tag
Hol érdemes venni HOTS key-t?
(külföldi is jöhet, van Paypal-om)
Múltkor láttam 7000ért a players-nél de felvitték 8500-ra :\ -
A_ScHuLcZ
addikt
Mit gondoltok, Playit-en mennyi lesz az SC2 WOL akciósan? Tavaly 4k volt, lehet idén is annyi lesz?
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Világoljatok már fel, hogy a Viper felhője az ellenséget vagy területet sebez?
Tehát ha kimegy belőle az ellen,akkor is aktív?
Thxrt06:
Nem tudom,hogy ez a hsz irónia akart-e lenni, de megjegyzem ,engem is frusztrál,mikor egy (utólag látva) erősebb játékos hülyére ver. Lehet,hogy te a saját pozíciódban ez már nem annyira idegesítő, de itt gold-silver szinten ez tényleg frusztráló. Lehet, hogy egy ilyen meccsen is tanul az ember (minden meccsen tanulhat valamit az ember), de játékélmény az nem az igazi így. Ha (én legalábbis) erre vágynék, megkeresnék itt valami jobb játékost, hogy ugyan had próbáljam ki magam egy erősebb játékos ellen unranked játékban. Persze a ladder nem minden, de pont a fokozatos és egyenletes fejlődés kárára mehetnek az ilyen meccsek. -
Winner_hun
félisten
válasz
adamkaa777 #38977 üzenetére
17-nél exp
-
adamkaa777
senior tag
Szerintetek mi éri meg jobban PvZ macro gameban ? 15 probnál leállok és exp vagy felprobeozom magam 18 ig és utánna exp (mc streamjén láttam ).
-
rt06
veterán
válasz
föccer #38958 üzenetére
kedves föccer (es mindenki mas, aki a kovetkezo bekezdes alapjan erintettnek erzi magat)
szeretnelek megkerni, hogy amennyiben csak poenkodni, noob-kodni, hulyeskedni szeretnel, ugy azt az unranked opcio kivalasztasaval tedd, mivel ha nem a toled telheto legjobbat nyujtod, az mmr erteked nem a valosagnak megfeleloen fog alakulni, amely hatassal lehet a matchmaking-re, s mind surubben es surubben fognak olyan esetek elofordulni, amilyenre mostanaban egyre tobben panaszkodnak
ezek ugye azok az esetek, amikor egy - a pelda kedveert - ezust ligaban levo jatekos diamond, vagy master ellenfelet kap es semmi eselye nincs, nem hogy a gyozelemre, e megcsak egy elvezetes jatekra sem
vagy epp pont forditva, egy diamond-bol feltorni kivano harcos bronz ligas jatekosokra kell vesztegesse az idejet, amivel elobbre nem nagyon lehet jutni, cserebe az ellenfel egy rendkivul rossz elmennyel gazdagodhatezzel, ha nem is ez a szandekod - mint ahogy tudom, hogy nem ez -, nem zarhato ki, hogy hosszutavon rontod ugy masok, mint a sajat jatekelmenyedet is (csak itt a topic-ban, az elmult par oldalon tobben is felemlegettek valtozatosabbnal valtozatosabb modokon, hogy mennyire elegedetlenek a jelenlegi matchmaking rendszerrel)
kernem, hogy erre a hozzaszolasra csak az reagaljon, akinek erdemleges hozzafuznivaloja van, minden mas megnyilvanulas (kulonoskepp a provokacio) eseteben a hozzaszolas torleset fogom kerni
-
DarthPeeter
aktív tag
Az jónak számít ha 26 perces meccset toltam egy master Z ellen?
Azt írta unrankedben játszott azért sorolta velem össze, én viszont a besorolókat csináltam. Nem tudtam h egybe veszi a kettőt.
Na mind1 azért volt adok-kapok -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #38956 üzenetére
április 13 http://playit.hu/
1500 ha jól látom -
föccer
nagyúr
Nagyon nehéz az arany ligások élete. Becsületesen küzdök, de nem akar összejönni. Hiába tolom PvP-ben az FFE-t, meg hozom a mass ling ellen a mass thoret, egyszerűen nem akar visszatenni ezüstbe...
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #38956 üzenetére
hat nem tudom nekem a legutobbi is csak nagy parasztvakitasnak tunt...bf3 exrta uber kiadas 6000 huf vagy mennyi, meg ilyen-olyan akcio....kb nyitasra mentunk, 200m-es sor csak a bejutas, bent meg egy 30m-es sor a vasarloknak, es kb 5perc utan bemontak a hangosba, hogy a bf3 extra elfogyott, ra 2 percre, hogy a blackops elfogyott, stb...stb...visznek 5 peldanyt, aminek mar elore megvan a tulajdonosa, kozben meg ezzel reklamozzak magukat....3 jo dolog volt az egeszben...cimbivel akivel mentem fifa-ztunk, majd wizard of wor-oztunk egy c64-en, es Foccelinghez mar arcot is tudok kapcsolni
...kb ennyi .
-
sith7
félisten
-
föccer
nagyúr
Árnyalja a képet, hogy 1: ezüst szinten voltunk, 2: az Z ellen 6, vagy 8 poolt lingrausht nyomott. Még csak a 3. raxot építettem amikor beért 4 ling, de nem esett le nekik a tantusz.
Persze erre egyből expeltek, így nem sok esélyük volt szegénykéknek. Ledaráltuk a 2 naturált, ledaráltuk a Z maint. Hozzá teszem volt baneling nestje is ér roach waren is. Akkor már inkább hozott volna +1A-t a roachoknak, akkor hullattak volna a marinok 2 ütésből 3 helyett...
üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
a ladder mindenkinél más, másokat ad be. Nézem Husky ladderezését ha tölt fel, 7 meccse van eddig mindegyik win, legutóbbi (platina ofc így) mérkőzésén gyorsan techelt DT-re, 9 és fél perc alatt win volt (ellen 2basen volt P), összesen 1 db probeot és proxy pylont vesztett, a másik el se indult ez idő alatt.
-
sith7
félisten
válasz
Ghoosty #38946 üzenetére
Sittes megosztotta veled az undorítoskodás trükkjét?
Én csak annyit kérdeztem tőle, hogy "zea+marine push ?"5 rax - szal kezdett, én 4 gate - ből toltam a zea - kat megállás nélkül, aztán kicsit elhúzódott a push, és közbe építette a többit ... folyamatosan toltuk az egységeket, meg közbe fejlesztettünk is, én 1 colo -t tudtam hozni, aztán egyszer csak vége lett ...
-
Zoz
őstag
válasz
Formaster #38944 üzenetére
Mi (2v2) bronzként (ill. már ezüstként) kapunk folyton ilyen plat-diákat, jó esetben goldot.
Baromi idegesítő órákon át olyan ellenfelek ellen szenvedni, akik ellen semmi esélyünk, 2-3-4x annyi apm-jük van.
Kb 10 vesztes meccs után hajlandó olyan noobokat adni, mint amilyenek mi vagyunk. -
Formaster
addikt
válasz
atidzsiforc #38943 üzenetére
Jelenleg én is szünetelek, mert eléggé meghülyült az mmr. Goldban olyanokat kapok akik wolban plat-diák voltak. Wolban 70% winratem volt top goldban, most alig tudom tartani magam mid goldban éppenhogy 50%-al.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
föccer #38931 üzenetére
Ez ilyen, en silverben kapok olyan enemyket, hogy a fene tudja hogy van velem egy ligaban(eddig csak zvz-ket nyertem), haver meg top goldban olyan p-ket kap akik meg force fieldezni sem tudnak. Kicsit szunetet is tartok, hatha beall a ladder, vagy csinalnak vele valamit.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mit gondoltok, Playit-en olcsóbb lesz az SC2 WOL, mint boltokban?
-
föccer
nagyúr
Geciség 10 raxból fosni a marinokat gáz nélkül?
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz
föccer #38937 üzenetére
engem teambe szivat a feldobálással...direkt random fajjal játszom (hogy legyen némi fogalmam)...3v3-platból feldobott gyémántba....áttértem 2v2 platra...feldobott ott is gyémántba....vissza 3v3-ba....feldobott maserbe (ez tényleg vicc kategória)....most megint 2v2 randomozok ha nincs fent senki.....
-
netpeti98
addikt
Tegyük fel akarok HT-kat és Archonokat is. Akkor érdemes csinálni DT-hez is Techet az Archonok miatt?
Üdv netpeti98
-
whitezo88
nagyúr
nem mai de mik vannak. minél több az APM úgy változik a szín, és ha valami event van még villog is. [link]
-
Ybron
senior tag
válasz
föccer #38922 üzenetére
Ez csak egyéni vélemény ,de még többet kellett volna dropolnia, ezzel mindig hátrálásra kényszerítette, gyorsan vissza húzta az egységeit a bázisára, aztán mehetett volna az expelés is neki és ezt folytatni amíg be nem darálja a főbázisát és nincs miből hoznia az utánpótlást, wm-okat is hiányoltam.
Az volt a legjobb amikor szinkronban támadta a főbázisát és az egyik expjét.
Azt sem értettem mikor látta hogy beverik miért ölette meg az egységét Breach, gyorsan felkapkodja elhúz velük és bedropolja valahova.
Különben jól tolta. -
hirakoshinji
csendes tag
Most nalam van a hiba vagy masnal se talal ellenfelet random team game-re? q_q
-
-
execute93
őstag
-
Ybron
senior tag
whitera vs Breach
-
pincehely
addikt
Nekem Logitech Performance MX. Imádom.
-
Eyesis
őstag
ki jön playitre?
-
holydragon
csendes tag
válasz
BeLucZ #38902 üzenetére
Hát igazából szerintem az határozza meg hogy mennyit játszol !
Ha ilyen max egy óra akkor kb ne golyós egér legyenhatalmas előnyt nem jelent, hogy mennyire komoly az egered hány tíz ezer dpis, stb. Nyilván egy bizonyos szint felett értem ezt. Viszont minél többet játszol egyhuzamban annál lényegesebb szvsz egy komolyabb egér ami megfelelő méretű kényelmes, és ez sajnos a komoly egerek "védjegye".
-
rt06
veterán
jaja, nekunk lelkes amatoroknek nem ezen mulik (bar arra erdemes figyelni, hogy birja a mikrokapcsolo a nagy kattintasszamot, de ez inkabb elettartambeli kerdes, nem szamit bele a jatekos teljesitmenyebe), viszont a pro-k kozt 300+ apm-mel biztosan ez is nyom a latba, ugyanugy ahogyan egy fps eseteben
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
jerry311 #38901 üzenetére
Nem tudom sc2höz érdemes lenne e komolyabb egeret beszerválni, razer mambát és társait aranyáron vesztegetik, kíváncsi lennék ,hogy rtshez érdemes e egyáltalán ilyen egér, van itt valakinek fullosabb egere amit sc2höz használ? esetleg tapasztalatot írhatna, érdekelne hogy mennyire számít
-
jerry311
nagyúr
válasz
BeLucZ #38900 üzenetére
A Razer-em görgője 1.5 év után megadta magát.
Újra elővettem a fiókból az MX510-et és azóta is használom. A kb. 1.5 év kihagyással kb. 2005 óta. Egész jól bírja a 6.5 éves CS 1.6 + SC 1-2 kiképzést.
MX518 kb ugyanez pepitában.Ami jó és tartós azt az emberek nem szívesen cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest