Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
az a csodás a zergekben, hogy azt mindig elfelejtik hozzátenni, hogy jajj de szar már, hogy BC ellen corruptorokat kell hozni, na de utána a feléből BL-t csinálok és bevere ma terrant, ha BL ellen megy a terran mit gondolsz mit kell hozni? Nem nem ghostot, nem marint, nem helliont, vikinget.. minden egységnek van countere, persze ez nem mindig életképes... pl ha cisnlok annyi vikinget, hogy a corruptorokon tu la BL-eket is leszedjem, akkor tuti a bank zerg hoz egy kor ultrat es gg...
-
icons
addikt
válasz
Tuco Ramirez #36694 üzenetére
Egy Fungal-lal aligha fogsz meg 10 BC-t, vagy akár többet.
Illetve: A BC messze áll a használhatatlanságtól. Nagyon nehéz lehozni annyit, hogy hatásos legyen, de ha sikerült: megint leírom: Toss air-t veri. Groundot is.A helyzet az, amit Alg írt. Annyi armorja van, hogy az ITk alig sebeznék. Ergó az inf csak elpazarolt pénz lenne (fungal jó lenne, de amint ledobja, el is tűnt az inf, és BCk ellen elég kicsi még így is a sebzése), ergó én is mass corruptorra voksolnék. (persze néhány infestor nem árt, de 4-5nél nem több)
Illetve azt tegyük hozzá, hogy a corruptor ugye nem támad groundot. Tehát ha leraksz már Missile Turretet, akkor azok elég sokat segítenek supply-on kívül. Amint BL-okat csinálsz, máris elég sok supply van, ami nem támad air-t.Teamliquid oldala szerint a Corruptor gyenge a Viking ellen, ennek ellenére X vs X csatában agyonverik őket:S
BTW ha corruptorokkal jön, mule-okkal mehet a mass reaper a BCkre.Najó!! ha valaki benne van, akkor kipróbálhatnánk egy ilyen csatát SC2ben!!
-
Ghoosty
őstag
válasz
Tuco Ramirez #36694 üzenetére
Szerintem is nagyon gyenge. Egyetlen egyszer sikerült kikapnom BC ellen. De ott legalább 2 nagyon durva hibát elkövettem. (2 működö expen is csak 1-1 scv szedte a gázt, lebecsültem az ellenfelet és olyan 20 körul megálltam a viking gyártásban, de yamato-k megtizedelték és nagy air fejlesztés előnyben volt, így a végére kb 3-4 vinkinggel próbáltam mikrózni) Jól tartottam még így is magamat, de kifogytam a gázból.
-
AlyArkhon
őstag
[Starcraft 2 Gold League verseny 19-tol]
DPeti beneveztelek ::
-
icons
addikt
válasz
adrian360 #36692 üzenetére
Hát azért szerintem annyira nem lassúak. Hogyha meglátod az eggeket, és visszahúzod őket, akkor szerintem meg lehet őket menteni. Nem beszélve arról, hogy ha jó helyen sikerül kierőszakolni az összecsapást, akkor nem tud mindegyik IT lőni, ellentétben a BCkkel.
Most találtam ezt, és azért annyira gyorsan nem tűnnek el a BCk élete.
-
icons
addikt
válasz
föccer #36689 üzenetére
Szívesen látnék egy ilyen battlet!
Mármint ahol mass van ezekből, tehát néhány workert kivéve csak ezek az egységek vannak jelen
Elképesztően ígéretes csatának hangzikBTW ahogy így a fejemben lejátszottam, lehet hozni pár SCV-t, meg ledobni néhány mule-t, és autorepair-re rakni őket. Majd szépen hátrahúzogatni a sérült BCket.
ha meg jönnek az ITk, még mindig lehet hátrálni (persze ez helyzettől függ), majd utána visszamennyi, és mivel az infeknek nem sok élete van, ezért elég hamar eltűnnek (energy híján). Főleg ha van néhány seaker missile-ös raven. Persze ha (amit írtál is), fungral-lal sikerül megfogni a BCket, akkor nem nagyon fog ott semmi visszavonulni!
-
föccer
nagyúr
Z mass infestorral foghatja, ha van mellette corruptor. De bődületes gáz bevétel kell hozzá, meg irdatlan apm, hogy kiszórja az terrranokat.
Fungral+ mass IT, közben végigköpni a corruptorokkal és akkor az IT-k kb mindent oneshootolnak, főleg ha van attack fejlesztésük. +2A-val talán 8-es a sebzésük, ha jól emlékszem 0,86 sebességgel+a a corruption 20%-a. És van belőlük vagy 100 db "ingyért"
üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz
kovsol #36685 üzenetére
Hát azért ez így elég tág
Úgy 90%ban függ attól, hogy mi ellen mész.
Bionál bio-t, ha ground toss ellen mész, akkor ghostot EMP-vel is mellé. Bionál általános szabály, hogy droppolni kell. A mobilitás a fő előnye, mert maguk az egységek annyira nem erősek, de ha jól splittelsz és eleget droppolsz, akkor elég hamar elhúzhatsz
Láttam már P deathball-t is eltüntetni bio által, de ahhoz nagyon jónak kell lenni
De ha megfelelően droppolsz, akkor a gazdaságod elhúzhat, ahogy én látom ez az egyetlen lehetőség, hogy late game-ben P-t legyőzd.
Ha mech-re mész, akkor persze siege tank, thor, esetleg hellion. Ha siege tank nincs letalpalva támadáskor, védekezéskor, akkor az esélyeid jelentősen csökkennek.
Harmadik eset: air. Ha jól tudom, akkor kimaxolt terran air-t semmi sem veri (protoss biztosan nem, corruptorokkal nem tudom mi a helyzet, hydralisk-eket YT videók alapján darabokra szedik a BC-k)
Mindhárom taktikával lehet játékot nyeri, az meg persze helyzettől függ, hogy éppen melyik a leghatékonyabb
-
kovsol
titán
Terran late gameben mit érdemes gyártani ? Valahogy nem érzem olyan erősnek a terrán T3 -t mint a másik kettőt.
-
Eyesis
őstag
gazdasági hátrány? Annyi megölt scv után? Egyszerűen csak azt hittem nagyobb eco kárt okozott... de amikor már látta az obs-al, hogy nem kéne, még nem lett volna késő haza recallozni...
Más: http://starcraft2.hu/2013/02/21/conn-si-arena-season-1-a-donto/
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis #36682 üzenetére
azon bukott...de miert tamadt, az a kerdes? szerintem muszaly volt, mert gazdasagi hatranyban kerult addigra, es ha nem pushol akkor is jo eselye volt a buktara, nem sokon mult (az SCV-k is kellettek), de azutan mar Goblinon mult, es szepen csinalta
nehany erdekesseg a replay-el kapcsolatban (sajnos eleg rossz minosegben tudom csak nezni, ezert idopontokat nem tudok irni, ill. most hang nelkul neztem csak)
-a stargate elkeszulte elott elkeszult az elso wm...(!)
-oracle feluton, eddigre 2wm 6marine + 1medic kesz...whitranal max 1stalker+1zea volt a bazison ha jol sejtem ..remelem erezheto a ket sereg kozotti kulonbseg...az oracle sokba kerul...
-oracle erkezese...+2 marine (+1marine majdnem kesz, 1wd majdnem kesz) .
-terran expel nyugodtan, es a tossnak kb addigra keszult el az expe mire mar az orbital is done volt.
7stalkerrel+2zeaval pusholt...ket tank, nehany mara, meg a medicben a marinok fogadta (ill. egy wm-t elkuldott valamerre...ha az is ott van beasva, akkor mar ott gg) -
oxox
addikt
felteteleztem, hogy nemi scout van/volt mindket oldalon, kikuldott egyseg..., a negy wm borzalmas pusztitast tud csinalni a gw unitok kozott (es ha latja, hogy megindultak a gw unitok siman elhozhatja a mineral line-rol a wd-ket...ne menjunk bele, hogy ki mit/hogyan scoutolhat a jatek elejen, mert ugy erzem megintcsak nem ugyanazt mondanank. wd+marine az elejen fogja a toss-t szerintem (eddig is tudta fogni, most csak konnyebb lett neki)
a replay erre jo pelda volt..nem full all int nyomtak, es Whitra-nak meglatasom szerint nem volt sok eselye, az oracle miatt...cseszegette a szedoket, megis "fele akkora" serege lett mire ellentamadast kapott (sokba kerult neki az, hogy legire ment...meg persze a dt sem hozta a vart eredmenyt)
-
Eyesis
őstag
válasz
adrian360 #36676 üzenetére
ugyan már, nyilván rábíznád egy random egységre a late gamet, amikor már hemcsegnek az observer egységek... btw az oracle is tudná látni láthatatlan egységet, ha annyira félne a wm-től, csak akkor kevesebb scvt tud leszedni...
na de részemről a téma nem érdekel... majd a Blizz megoldja valahogy, de nagyon remélem, hogy nem a sok átlag user véleménye fogja vezérelni, és végre láthatunk egy e-sportra alkalmas játékot... -
Alg
veterán
mineral linera + a bejaratra lerak 2-2-t...
...ami azt jelenti, hogy épített egy factory-t minimum, legyártott belőle 4 WM-t... miközben te egy korai full GW push-al jössz, aminek a kivédéséhez bio+bunker kell, amiből nem lesz neki elég a fact miatt. Ráadásul hellbat sem lesz, tehát legrosszabb esetben 1 warp-in-nyi egyéget vesztesz, de sokkal gyengébb lesz a védelem mintha nem lenne az a 2-2 WM
-
-
adrian360
őstag
válasz
Eyesis #36673 üzenetére
az túlzás mondani hogy csak korai játékban jó a WM, bármikor jó support egység.
observert nagyon könnyű kisnipeolni, és a nagy csatában olykor észre se veszi a protoss hogy hopps eltünt az observer. de tvt-ben is nagyon hasznos, ott a bio sereget lehet vele szépen aprítani, majdnem baneling mine szinten. Az nem tetszik a Hotsban, hogy mostmár tényleg observer-overseer-raven nélkül nem hagyhatod el a bázist, annyi cloacked-burowed unit van. -
oxox
addikt
válasz
Eyesis #36673 üzenetére
nonono....ha early gamerol van szo akkor az obs nagyon hatar eset...ha osb-ra megy, akkor nem lesz oracle hamarjaban...
oracle hasznos egyseg szo se rola...ha ket loves lenne a wm-nak akkor azt mondanam partyban vannak..de az elso oracle-hoz kell (ha jol emlekszem): (barakkot/gate-et nem szamolva mert azonos az aruk) 450mineral, es 300 gaz...a wm-hoz kell, 150/100 (factory) + 75/25..azaz 450/300 Vs 225/125...wm hamarabb van kesz, es ha jol szamolom 4 araval 450/300 Vs 450Vs225...aha..tenyleg op mind a ketto...csak az egyik 3-4x annyira
igen az oracle korai pushra nagyon jo, meg repul is...hurra!...de a wm meg nem latszik...csapatjatekban nekunk tuti, mert Peti ello egy scant, es latjuk, hogy hova helyezkedhetek...de a toss korai pusht siman fogja...mineral linera + a bejaratra lerak 2-2-t...es mire bejutsz, mar el is vesztetted a jatekot. -
Ghoosty
őstag
Valaki nézte már az új patch-el a proci használatot. Korábban úgy rémlik, csak 1 magot használt. Történt valami változás?
-
Eyesis
őstag
válasz
Tuco Ramirez #36670 üzenetére
ugyan már... observerre nem támad, eleve random, hogy mire támad, épületre nem támad, és 40 seces cooldownja van, 2 supply, csa ka korai játékban jó... ott van az oracle, ami kb legalább ennyire hasznos harass egység ,mint mondjuk 4! nem egy wm, és nagyjából egyforma védeni... turret | cannon, sőt ha wm ellen mész támadni csupán annyi mikró igénye van a dolognak, ha te semmiképp nem akarsz obsot hozni, hogy egy zelot eloreszaald... jó esély van rá, hogy több wm is belerobban... retek imba tényleg...
na de nem akarok imbázni, mert minden imba a hotsban főleg addig, amíg nem szokja meg mindenki az uj jatekot.. terran változaásokra valamiért úgy érzem jobban figyel a világ is meg a Blizzard is.. ha valami op az másnap már nerfet kap... ha a wm még op, akkor az csak tévedés lehetmármint az hogy op, mert nem az
-
oxox
addikt
en az apm erteket nem ertem....valamikor 150-et ir ki vegeredmenyben, valamikor 70-et...ekkora kulonbseg nincs jatekom, es jatekom kozott...
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #36668 üzenetére
te meg mindig konnyen meguszod
az avatarban pl vissza is harcoltak a helyi allatok, nem csak ugy maszkaltak
gondolj bele, milyen lenne mar, ha egyszercsak azt venned eszre, hogy az automaton szep sorban leszedegetne a munkasaidat... -
adrian360
őstag
válasz
Winner_hun #36666 üzenetére
az már sc1 -ben is benne volt, nem is akarják kivenni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Eyesis #36644 üzenetére
No látom amit írtam automaton miatti lehetetlen építkezés rövid időre az továbbra is benne van a játékban. Undorító, pláne ha a meccs múlik rajta.
-
adrian360
őstag
válasz
concret_hp #36657 üzenetére
az az update azért van, mert már előre leszedi magának a patch-et, hogy mikor megjelenik majd márciusban, ne aznap kelljen kiszolgálni több millió letöltés, hanem már sok gépen meglesz, csak aktiválni kell a patch-et.
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis #36661 üzenetére
egyetlen uj egyseg? terrant meg nem jatszottam hotsban, de nekem ugy tunt a kozvetitesekbol, hogy van par uj egyseguk (lepegeto vackok)...hat meg szep, hogy ket helyet foglal
.
amugy azert ez nagyon eross kijelentes, hogy csak vedekezni jo...az a resze igaz, hogy a jatek korai szakaszaban igazan hasznos (ahogy a sentry a tossnal), de olcson ad(hat) mapcontrolt, es a leszedesehez mindenkeppen detect kell (ill. nem tudom bling ha ott robban elpusztul?)...es mineral line dropnal brutal (tehat tamadni, expet b.szogatni nagyon hasznos). de ha ugy latod, hogy csak vedekezni jo, az mindenkeppen megerositi a korabbi kijelentesem, hogy a terranok "beassak" magukat mar az elejen...micsoda orom lesz a wm-marine, majd tank-viking jatekokat nezniwm epuletet nem tamad ugye?
-
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis #36656 üzenetére
toss vagyok...mondtam, hogy az oracle is eleg kemeny, de lassuk be a wm mega op (ezzel meg DPeti sem vitatkozik, aki terran)...Az emlitett replayben is siman foghato lett volna whitra oracle-je...mar kesz volt egy wm mire az oracle odaert, de kesz lehetett volna akar ketto is. tank siege fejlesztes nelkul sem pite
Szerintem a leasasi idejet fogjak nerfelni a wm-nak, vagy dragabb lesz...nem az a baj amit csinal (bar protosskent persze nekem az), hanem, hogy ezt milyen hamar, es olcson teszi. A terranok jo reszere eddig is a teknosbeka taktika volt jellemzo, ez csak tovabb erositi majd ezt.
nincs mese sentry halu-ra kell menni ellene
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #36655 üzenetére
hm nekem is 15gb a sc2 mappa, de ami még érdekesebb, hogy az updates mappa 6gb és ami ebben a komoly, hogy azonb elül van egy hots mappa ami 5.2gb
(hots sosem volt telepítve)
-
Eyesis
őstag
Kitalálom, nem terran vagy
Köszi a visszajelzést
Amúgy én tök úgy érzem, hogy balance kérdésekben a terranra jut 50%, mígy a másik két fajta 25-25...
Ahogy valami kicsit opbb mint kéne rögtön nerfelik, többnyire túlságosan... míg a másik két fajnál jóval megengedőbbek...
Az oracle így is imba, mert muszaj vagy vagy nagyon koran turretezni de az nem er sokat, mert elegge statikus, vagy wm-et, hogy ne haljon be az osszes szedo... na de ha 1 wm loves nem eleg akkor ez tovabb romlik... -
concret_hp
addikt
hm nekem továbbra sem megy az update, 25%on megáll, a blitzerr.txt-t meg ilyennel rakja tele:
XML:
<xml>
</xml>
Thu Feb 21 12:11:57 2013
Polled..
Thu Feb 21 12:11:58 2013
Polled..
Thu Feb 21 12:11:58 2013
XML:
<xml>
</xml>ötlet?
-
oxox
addikt
-
Eyesis
őstag
válasz
execute93 #36593 üzenetére
Megoldottátok már a csík rejtélyt?
Van ugye 1v1, 2v2, 3v3,4v4 és annak az arányát mutatják a csíkok, hogy melyikkel mennyit toltadLátom már megoldotta más korábban
Legújabb youtube videóm:
http://www.youtube.com/watch?v=mHJBYfze8_c&list=PLFB84CD2A8A0342F7
StarCraft II Heart of the Swarm
ladder
WhiteRa (GM protoss) vs GobliN (GM terran)
Antiga Shipyard -
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun #36642 üzenetére
Arra gondolhatott, hogy kevesebb munkásból megoldottad, hogy nyerjél, tehát hatékonyabb voltál.
Szerintem amúgy ezt pont hülyeség nézni. Egy 10 perces meccsen kevesebb munkást fogsz gyártani, mint egy 30-40 perces adok-kapok-harassolok makro meccsen, úgyhogy teljesen felesleges átlagolni, meg hasonlítgatni egymáshoz.
Talán azért írja, hogy jobb vagy, mert ha kevesebbet gyártottál, akkor valószínűleg kevesebbet is veszítettél.
-
Ilsyde
őstag
Érdekes hogy a Wings of Liberty campaign alatt azt írja hogy Achievements: 0% mikor az osszeset megcsináltam
Challenge Missionoket meg resetelte. Jó kis patch - tíz másodpercen belul két hibát is találtam benne. -
Wolverine
félisten
válasz
Winner_hun #36622 üzenetére
Mert hatékonyabb voltál?
-
Tuco Ramirez
őstag
Kicsit szokni kell még az új kezelőfelületet, de tetszik.
#36632 execute93: nekem is annyi
-
Carasc0
őstag
Tehát nem kapta meg a WoL az új fizikát? Ne máááár
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #36633 üzenetére
Akkor nem tudom.. Nekem 13,5
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #36631 üzenetére
Gondolom ugyanabban a mappában van a béta meg a sima sc2 is.
Nekem a sima WoL mappa 13,5GB, ezzel az új frissítéssel együtt, lol? -
Winner_hun
félisten
31,8 GB
-
용 Bob
senior tag
válasz
atidzsiforc #36626 üzenetére
Nekem 5 meccsen is egymásután. Remélem csak balszerencsés egymásutánt kaptam és nem lesz általános.
-
Ybron
senior tag
válasz
Szerintem a szezon alatt számol egy átlagot hogy mennyit gyártottál, és azért csillagoz, mert az átlagod alatt teljesítettél. Szerintem.
De ez csak egy statisztika, egy 8 perces meccs és ugye van hogy fél órát is játszol. -
rt06
veterán
válasz
ez valoszinuleg resze annak a szupertitkos project-ben, amikor a jatekosok lelki bekejenek megorzese erdekeben mindenkit megdicsernek, akar jol csinalt valamit, akar nem
vesztett meccsek sem lesznek a jovoben, akik 1v1-ben kikap, annak az alabbi uzenet fog megjelenni: "az elokelo masodik helyet szerezted meg a kuzdelemben, mig ellenfeled a megalazo utolso elotti pozicioban vegzett" -
용 Bob
senior tag
Remek ez az új Unranked opció, csak én átnevezném cheese training-nek.
Gyakorlatilag 10-ből 9 ember itt gyakorolja a szánalmas kis, betanult sajtját. -
föccer
nagyúr
Bakker, 15 GB eddig az SC2 könyvtár és most akar leszedni még 7,5-et... Árulja már el nekem valaki, hogy mi foglal ekkora helyet?
Oké, HotS uninstall
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #36617 üzenetére
Nem is lesz XP WoL alatt:
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #36592 üzenetére
A csík ugyanúgy van, XP-t nem kapok az összesítő szeint (játékban nem látom, totál dedós dolog, kapásból kikapcsoltam)
A statisztika innentől viszont már számol.Az viszont nem tetszik hogy F2-re nem reagál a menüben.
Lag nálam nincs, viszont az ellen keresés néha elés sokáig elhúzódik.
-
용 Bob
senior tag
Nem értem miért kellett ilyen alapvető opciót kikapcsolni defaultban, no mindegy. Köszi a segítséget.
-
Ybron
senior tag
[link]
ez a replay-es jump the game űber, recover game-ről nem is beszélve. -
용 Bob
senior tag
Valakinek jelentkezett olyan bug, hogy derítésnél le van rakva zerg épület és rá akarok kattintani, akkor nem jelöli ki és ezért nem is tudom, hogy mi készül?
-
Carasc0
őstag
válasz
duckload #36610 üzenetére
Nem tudom, nekem semmi ping meg lagg gondom nincs. Pedig minden ultra high. Arra is lötte be a gépem. Viszont nekem annyi kérdésem lenne, hogy játszottam egy Custom game-t AI ellen. Azt írja ki idővel hogy trade available. Sehogy se jövök rá hogy kell a szövetséges AI-val kereskedni.
-
duckload
aktív tag
Csá az mitöl van hogy ha rákattintok egy egységre és kiadok egy parancsot akkor arra csak tizedmádsopercekkel késöbb reagál olyan mintha nagy lenne a ping pedig más játéknál nincs ilyen. kilöttem minden netes progit de még igy is ilyen ág training ben is.
Valaki tudja mi baj? -
Carasc0
őstag
Valaki azt írta hogy nincs benne XP. De mintha az első patch utáni indításnál azt írta volna hogy van! Most van XP-zés vagy nincs.
-
gerjus
senior tag
válasz
Foxmulder89 #36600 üzenetére
Nekem ma tok jatszhatatlan volt a patch utan...
-
AlyArkhon
őstag
Akinek van kedve team gamelni lépjen be a PH groupba . Ennél egyszerűbb nevet nem is lehetett volna találni.
-
netpeti98
addikt
Alapból felrakta Mediumra a grafikát, hát elsőre, először még ment szépen, de aztán több egységél már voltak bajok.
Az irányítás is furcsa elsőre. Amúgy tetszik az egész modernebbnek néz ki.Üdv netpeti98
-
Foxmulder89
senior tag
Az extreme fizikával nem úgy kéne meghalnia az egységeknek mint hotsba? tetszenek a repülő lingek
de én nem látok semmi különbséget, zealotok is szétvágták pl a workereket de csak egy tócsa vérhalmaz marad a drónok után..
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Sőt. meccset is alig talál , nagyon sokat kell várni , biztosan lesz itt hamarosan javító patchelgetés mert nem egyszer van hogy beszakad a keresés amikor már indulna a játék. ( kiírája hogy kilépet vagy megszakadt valakinek a kapcsolata ) .
-
execute93
őstag
válasz
De.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Path of Exile (ARPG)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek