Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
Tidal, régóta. A statisztikák szerint 6* több a Tidal (61.00 perc vs. 9.888 perc), mint a Spoty.
Azóta hallgatom néha újra, hogy megérkezett a losless ide is. -
LimaBravo69
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok szakértő
.Rákeresve a lejátszódra, ez nem egy mai darab, a tesztet 9 éve írták, gondolom, akkor lehetett a bevezetése.
Redditen többen is írnak erről a típusról, ugyanaz a problémájuk, mint neked. Az egyik felhasználó kb két hete jelezte, hogy ír a Yamaha supportnak. Kérték, hogy tegye majd közzé a választ, eddig nem jelent meg újabb poszt.Gondoltam, megkérdezem az AI-t is, szerinte a lejátszód nem fogja tudni direktben tolni a veszteségmentes formátumot. (...Összefoglalva: Míg az R-N402D kiválóan alkalmas nagy felbontású helyi fájlokhoz, nem fog működni az új, közvetlen Spotify veszteségmentes adatfolyammal hídeszköz vagy még nem elérhető szoftverfrissítés nélkül...)
Ellenőrzésképpen rákérdeztem a saját lejátszómra (néha elég nagy hülyeségeket képes írni az AI is..), arra azt mondta, hogy menni fog.
Én a helyedben dobnék egy rövid kérdést a Yamahának, hátha csípőből tudják a választ, és gyorsan válaszolnak neked is.
Amúgy Redditen a Marantz is téma volt, 21 napos a kérdés ma. Ott írták, hogy firmware frissítés szükséges (14 napja), az meg fogja oldani. És tényleg megoldotta.
-
LimaBravo69
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Köszönöm az ötletet, de nem akarom bluetoothon hallgatni a veszteségmentes zenét
, és úgy tűnik, nem is kell!Elhamarkodtam kicsit, meg kell kövessem a Spoifiyt, ma este már át tudtam állítani a minőséget a hálózati lejátszón is.
Szóval akinek eddig nem ment, érdemes tenni egy próbát!
Egyelőre legalábbis marad az előfizetés.
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Közben megnéztem a support oldalt, ezzel kellett volna kezdenem:
Megjegyzés: Ha harmadik fél eszközén szeretnéd a veszteségmentes módot használni, akkor a saját mobileszközödön kell átváltanod. Jelenleg nem minden eszköz támogatja a veszteségmentes módot.
Koppints az eszköz ikonjára zenehallgatás közben.Válassz ki egy lejátszási eszközt.Koppints a Minőségre vonatkozó beállítások módosítása lehetőségre.Válaszd ki a Veszteségmentes lehetőséget.Szóval telefonon, a 2 wattos luknyi hangszórón megy..
Hurráá, erre vártam évekig. Asszem tényleg lemondom, marad a Tidal.
Ez így egy sapka sz@rt sem ér (nekem legalábbis). -
LimaBravo69
tag
Ma estére nekem is megjelent a veszteségmentes lejátszás, de csalódott vagyok. Asztali pc-n, telefonon megy az átállítás, de a Marantz MCR612 hálózati lejátszón nem engedi az átállítást, azt mondja, az eszköz nem tudja ezt a formátumot.
Hülyeség, tudja.
Esetleg valaki más járt így?
[kép] -
LimaBravo69
tag
Napi ajánló tényleg nincs Spotiban, de van heti, meg a zeneradar. Mindkettő egész jó, bár dob be olyan zenékte is, amit nem értek - köze nincs az ízlésemhez. Pedig sok műfaj tetszik.
Eleinte a Tidal ajánló nem volt hűdejó, de ahogy egyre többet hallgattam, az is finomodott.
Nekem pl Tidalban a napi ajánlat nem annyira bejövős, a mixek viszont egész jók -persze abban nincs túl sok új. -
LimaBravo69
tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Sajnos pontosan ez a tapasztalatom.
A hangminőséget leszámítva a Tidal app csak kullog a Spoti nyomában.
Még mindig azt gondolom, ha lenne náluk hifi, már nem lenne Tidal előfizetésem.De előbb-utóbb utolérik talán a fejlesztések a Spotit, tartok tőle hogy hamarabb, mint hogy bevezessék a hifit. Ami mostmár (kb 4 éve..) mostár tényleg mindjárt nemsokára hamarosan itt lesz

Persze sokaknak nem számít, telefonon valszeg bőven elég a 320kbps ogg
-
LimaBravo69
tag
Sokat keresgéltem ingyenes megoldást, én nem találtam. Akkor már akkora volt a listám, hogy az "egyenként kikeresem és felveszem kedvencekbe" már szóba sem jöhetett.
Ettől persze még lehet hogy létezik valami ingyenes verzió, de az egyszeri 4,5 USD szerintem vállalható költség.
Igazából nem is egyszeri, egy hónap alatt akáhányszor használhatod.A Tidal desktop appja szerintem kiváló, simán felveszi a versenyt a Tidallel.
A telefonos appban - hmm..
Fogalmazzunk úgy, hogy vannak még tartalékok
Youtube-ról nem tudok nyilatkozni, soha nem használtam.
-
LimaBravo69
tag
Jó érdés. Ha azt modom, hogy nem mondtam fel még mindig a Spotit, az valamennyire talán válasz

Alapvetően azóta a Tidalt hallgatom, de a Spoti felülete szerintem még mindig jobb egy kicsit, bár ez alapvetően szerintem megszokás kérdése.
Az ajánlók még mindig jobbak - megintcsak szerintem - a Spotin, de néha egészen jó listákat kapok a Tidalen is. Spoti szerintem marad a feleségemnek, egyre kevesebbet hallgatom. Már a kocsiban is szinte kizárólag Tidal megy, ráadásul átállítottam a mobil internet esetén is max minőségre - még az autóban is hallható a különbség.Érdekes, hogy feleségem nemigazán "érzékeny" a hang minőségére, de egyszer teszt jelleggel ugyanazt a számot meghallgattuk itt is ott is, a Spoti verzióra azt mondta, úgy szól, mit a régi Sokol rádiók

Ha most kellene választanom, egyértelműen a Tidalt választanám - különösen a Tidal connect megjelenése óta. Az itthoni rendszerem miatt sokáig ment a Spoti, a HEOS szerintem egy sapka izé..
Alapvető funkciók hiányoztak belőle Tidal vonalon, de ez a probléma pár hónapja megoldódott. Mondjuk a telefonos app még mindig nem az igazi, de ez már egy másik poszt lesz majd valamikor a hossza miatt. -
LimaBravo69
tag
válasz
tylerddd
üzenetére
szia,
fizetős megoldás:
4,5 dollár az egy havi díj, 22 dodó az éves.
Egyszer használtam, Spotiról költöztem Tidalre.Megtartja a "könyvtárstruktúrát", de a sorrendet rendesen összekeveri.
Ha csak az a cél hogy minden ott legyen, és nem számít a sorrend, tökéletesen megfelel.
A hiányzó számokról a logfile-ban tájékoztat.szerk: elszúrtam a linket

-
LimaBravo69
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
A help szerint nincs rá mód:
Billing date
You can view your billing date on your account page.Log in to your account page
You can’t change your billing date, but you can:
Cancel your plan.
Wait for your plan to switch to free (at your next billing date).
Resubscribe on the day you’d like to be charged.
Note: Your account needs to stay free until the day you want the new billing to start. If you resubscribe before then, it will stay the same.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.