Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Ertem en, de manapsag azert egy-egy kulfoldi (nem eletvitelszeru) tartozkodas nem szabadna, h gondot okozzon. Szerintem. A regisztracio magyar ip alol tortent a cim letezo magyar es magyar bankszamlarol is vonjak szoval ez igy egy kisse tulbonyolitott nekem habar gondolom van aki ezzel is visszael...
-
No.01
addikt
Jo reggelt,
2 kerdesem lenne: tavaly anno kaptam egy ertesitest tan az appon keresztu, h ha egyebn kifizetem a csaladi csomagot egy teljes evre akkor kaphatok v.mi kedvezmneyt. A kerdesem, h ez meg letezik vagy csak akkor volt reven nem sokkal korabban fizettem elo a csaladi csomagra.
A masik kerdesem: ideiglenesen de meg par honapid kulfoldon (EU) elo csaladtagot nem tudok hozzaadni a csoporthoz. Marmint a meghivot kuldtem, de o nem tud belepni.
A hatterinfo az, h ha jol emlekszik akkor o FB-al regisztralt es ott mar atallitotta a helyet.
Ez vagy a kulfoldi ip okozhatja szerintetek a galibat?
B tervkent ha jon haza az unnepekre akkor velemenyetek szerint athidalhato lesz ez a problema vagy...?Elore is koszonom!
-
Most olvasom, hogy van aki egyetlen év alatt 432 ezer percnyi zenét hallgatott. Én a huszadát is alig...
Az idei összefoglalóm a tavalyinál is érdektelenebbre sikerült: gyakorlatilag semmit nem hallgattam kétszer, így a top listám kevés kivétellel olyan számokból áll, amire nem is emlékszem.
Szóval az egyetlen releváns információ az volt, hogy volt olyan track, amit állítólag egyedül én hallgattam meg az elmúlt évben. 
-
Magyart? Létezett ajándékkártya, de nálunk néhány éve kivezették. (Németet (12 hónapos) vagy britet (3 hónaposokat) lehet pl. venni az amazon.de-n vagy az amazon.co.uk-n. Viszont ezek Magyarországon elvileg nem beválthatók (amellett, hogy drágábbak is, mint egy magyar előfizetés.)) Az ajándékkártyánál elég (volt) a megajándékozott email címét tudni, és vásárláskor meg lehet(ett) adni, hogy milyen dátumon kézbesítsék a kódot. (De fizetheted más helyett a rendes előfizetést, ha ez is opció - én is ezt csinálom, mióta nincs ajándékkártya.)
-
BéHGT
senior tag
Üdv!
Hogyan tudok a leg egyszerűbben 12 havi ajándék előfizetést venni valakinek?
-
PhilBrick
őstag
137 243 perc, a kedvenc dalomat 143 alkalommal hallgattam szerintuk.
-
-
unravel
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Vissza lehet rá menni. Egyszer egy Reddit kommentelő írta, hogy hogyan de nem találom. Valami ilyesmit kellett a keresőbe írni: spotify:surprise2019 .
-
kmarci25
veterán
Akkor én a 9005 percemmel a kanyarban sem vagyok.
-
-
updog
őstag
Megjött az éves összefoglaló, majdnem 60.000 perc zenét hallgattam, nem tudom hogy sok vagy kevés, de azt érzem hogy ezt az évet a zene segített túlélni
Gondolom valós, kb. minden nap munka közben reggeltől-estig ment valami.Kedvenc stílusok top3: Alternatív metál, Kortárs country, Drum and bass... csapongtam, na.
Five Finger Death Punchot hallgatók felső 2%-ában vagyok, 1500 perc
-
kmarci25
veterán
A Netflix Spotify-os Hub-ot indított https://spotify.link/NetflixHubStarting címen, ahol megtalálhatóak Netflix-sorozatok soundtrackjei, a sorozatok által inspirált playlistek, podcastek, és még sok minden más.
-
törölt tag
-
HollyBoni
veterán
Teljesen félreértettél. Csomó podcast ajánlás van, mivel szinte minden nap hallgatok valamit, csak ugyanolyan témakörű podcastokat dob fel. Ami amúgy jó, csak gondoltam most jó lenne valami új és teljesen más, és ekkor szembesültem vele hogy mik vannak a top listákon.
Ez a kétszer annyit fizetés dolog nem tudom honnan jött, de igazából tök mindegy. A kérdés az volt hogy át lehet e állítani a régiót, sajnos nem, szóval mindent megtárgyaltunk.

-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ez a Puzsér már másodjára kerül elő, mégiscsak lehet valaki.
Minden tiszteletem a tiéd, hogy hajlandó vagy kétszer annyit fizetni a szolgáltatásért, csak azért hogy ne találkozz egy neked unszimpatikus valakivel, vagy valamivel. De ezt el lehet érni olcsóbban is; persze némi munkával jár, de ha fizetni hajlandó vagy érte, akkor talán dolgozni is. (Motivációként: nekem egyáltalán nem jelennek meg antipatikus szereplők vagy témák - van tudomány, éghajlatváltozás, számítástechnika, régészet, hegymászás, stb.)
Szóval a trükk elvileg az, hogy hallgass időnként olyan podcast epizódokat, ahol az előadó vagy a téma szimpatikus. Ha amúgy egyáltalán nem hallgatsz podcast-okat, akkor olyankor indítsd el őket, amikor éppen mást csinálsz, pl. tévézel, alszol, stb. (Van olyan opció, hogy ha vége az epizódnak, lekapcsol - így nem tölti le a fél netet automatikusan.) Ha minden kötél szakad, már pár nap után jelentkezik a hatás, de egy hét után bizonyosan.
Szerk: Bármilyen nyelvű podcast-okat hallgathatsz, szóval emiatt sincs szükség régióváltásra. (Kivéve persze a régió specifikusakat, mint ahogy az a zenénél is van.)
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Erre szerintem jogi lehetőség nincs. (Legalábbis a szolgáltatás felhasználási feltételei szerint.) A technikai akadály pedig a bankkártya. (Meg kell felelnie az országnak.) Utóbbi megkötés amúgy nem a Spotify-é (egy fórum bejegyzés szerint), hanem a lemeztársaságokkal kötött szerződés feltételeiben szerepel.
-
#6050 HollyBoni:
Mi vele a gond? Ha elköltözöl egy másik országba, akkor feltételezhetően van ottani bankkártyád, és csak annyi a teendőd, hogy az új kártyádra állítod át a fizetést. (Meg lehet tenni előre is: csak akkor vonja a pénzt, ha a már kifizetett időtartam lejárt.) -
HollyBoni
veterán
Előfizetéssel tényleg semmi módja nincs annak hogy átállítsam a régiót valami másra?
Spoty FAQ szerint csak így lehet:
Enter a new payment method that was issued in your new country or region -
No.01
addikt
Eljutottam oda, h a laptopon latszik az osszes album es szam. Csinaltam hozza egy lejatszasi listat. Ez a telefonon meg is jelenik a lista neve, de az albumokat, szamokat mar nem tudom betallozni a telefonra. Kihagyok esetleg v.mi lepest vagy...? (a telefonon a helyi halozatok opciot termeszetesen engedelyeztem es ugyanazon wifihez csatlakozom ennek ellenere a telefonrol nem tudom bongeszni a listat)
Egy jo 20 perce csinlatam (azt hittem csak ido kell neki) de meg mindig csak a lista neve szerepel.
-
No.01
addikt
Koszonom ez igy egy mukodokepes alternativa lehet szamomra... foleg ha mukodik offline is.
-
törölt tag
Amikor még volt prémiumom régebben, úgy csináltam otthon számítógépen Spotify programban bekapcsoltam a helyi fájlokat, gyártottam egy playlistet, behúztam a saját zenéket, majd ezt a listát wifin keresztül iPhone Spotify-ban letöltöttem.
Úgy emlékszem csak az a lista volt, nem rendes integrálódás mint AM módszerében. Ott tényleg beépül a gyűjteménybe.
-
zizidor
őstag
Így közvetlenül szerintem sem lehet, de némi trükkel tudsz hasonló megoldást. Elméletileg.
A desktop változatban bekapcsolod a helyi fájlok megjelenítését. Itt tudsz hozzáadni saját zenéket. Utána mobilon is bekapcsolod a helyi fájlok szinkronizálását, felveszed őket egy lejátszási listára és ráböksz a letöltésre. Így végül is csak egy másolatot csinál saját magának (plusz helyfoglalás!), de így legalább tudsz saját zenéket hozzáadni offline használatra.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Nem tudom, h letezik-e megoldas a kerdesemre, de ha igen akkor erdekelne
Premium elofitesenel (bar simanal is erdekel) van olyan opcio, h a telefonon (iOS) levo szamok valami uton modon beitegralodjanak a Spotifyba?
Igy az autoban lenyegesen egyszerubb lenne a zenehallgatas...Elore is koszonom!
-
zizidor
őstag
Én évek óta használom a Musixmatch mobil appját, így a dalszövegek eddig sem jelentettek problémát. Ott lehet állítani a betűméretet és át lehet váltani szinkronizált vagy teljes szöveg között.
-
törölt tag
Tényleg, nincs teljes szöveg mutatása lehetőség. Szerintem is csúnyácskára sikerült. AM jobb tördelés, jobb animáció, könnyebb követni hol tart a dal és melyik sor jön, még azt is jelzi mikor. Spotify-nál teljes nézetben eltűnnek a dalváltó gombok csak a pause marad, illetve egyszerre több sort beszínez pedig az már elhangzott, sokkal rosszabb követni hol tart.
Spotify [kép] [kép]
AM interaktív karaoke [kép]
AM sima szövegként [kép]Azért adok egy jó pontot a Spotify-nak, ha sokáig is tartott és nem is olyan szép a megvalósítás, szóval jó legalább nincs prémiumhoz kötve a funkció.
-
Az egyik heti ajánlóban 10, a másikban 14 számnál volt szöveg (a 30-ból). Kb. fele volt szinkronizált a zenével. Nekem messze jobban bejön, ahol nincs szinkron, mert ott szabadon végigolvashatom a szöveget; szinkronnál végig kell várni a számot, és ahogy soronként rángatja a képernyőt, az kimondottan fejfájdító... Sajnos a szinkron kikapcsolhatatlan, ha van. És PC-n azért elég furák a két centi magas betűk. (Azt sem lehet állítani.) Szóval játéknak jó volt, de ha kíváncsi vagyok a szövegre, alighanem továbbra is marad a google...
-
ElGatto
aktív tag
Az autós módról tudtok valami? Használtam és hiányzik...
-
törölt tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Spotify Connect szinten nincs olyan. Apple cuccok között Airplay, iPhone és Windows között saját library-hez sufni megoldás.
-
Akelaus
senior tag
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
Ahogy ugrik a szöveg az adott részre. Spotify betűtípus nekem furcsa. AM pontosabb ahogy ugrik arra a részre a szöveg ahol tart a dal, itt a karaoke nem olyan pontos. Explicit dalnál a clean verzió szövegét teszi be, AM-nél pontos. Spotify a Musixmatch adatbázisból dolgozik, AM a Genius-ból. AM-nél a dalszövegbe bárhol belenyúlsz, odaugrik a zene. Egyelőre ezeket vettem észre különbségként. Számomra AM jobb, viszont örülök végre megcsinálta a Spotify is, ez a lényeg.
-
borges7
aktív tag
Szép, szép ez a helyi fájlok elérés mobilon, csak hát így ömlesztve, se mappa struktúra, se album nézet, ezzel sokra nem megyünk.
Arról már nem is beszélve, hogy a Spoti 10.303 dalt jelez, míg nekem 11.610 van a zenemappámban :Dps. ajánlás, meghallgattam ma reggel Adele új lemezét, szerintem nagyon jó(így elsőre), aki hallgat ilyeneket, annak érdemes tenni vele egy próbát
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
Spotify írta Twitteren hamarosan jönnek a dalszövegek. Nem olyan karaoke módban mint Apple Music, de legalább lesz. Tidal most USA-ban ingyenes módot jelentett be 160 kbps AAC, valószínűleg Spotify-nál kevesebb reklámmal, a normál havidíjhoz pedig hozzácsapták felár nélkül a hifit. A Spotify számára december 31-ig ketyeg az óra betartani az ígéretüket. Apple Music lett PS5 és LG TV app, az iOS 15.2-ben végre lesz playlistben keresési lehetőség. Deezer Xbox app most kap dalszöveget. Alakulnak a dolgok music streaming fronton.
-
Bodor
veterán
Köszi a válaszokat!
-
ElGatto
aktív tag
Hi, pár napja nem vált "autós funkcióra" kinézetre a spotify. Volt valami ilyen jellegű frissítés? Vagy be kell kapcsolni?
Eddig tökéletesen érzékelte, hogy autóban vagyunk, de elmúlt
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Tudnátok segíteni az alábbi problémában? "Ezt most nem tudja lejátszani a Spotify" üzenetet kapok bármilyen zene elindítása esetén, és már újra is telepítettem egy kiadós takarítás után az alkalmazást, szóval az sem segített. Több hangkártya is van a gépemben, az alapértelmezett egy Traktor Kontrol S4, aminek cseréltem a driverét, mert pattogott, sercegett. Na ez a csere nem tetszik a Spoty-nak? Mit lehet csinálni?
Csak azt ne mondjátok, hogy használjak másik hangkimenetet, ha már van a gépben, mert ez nem opció, tudniillik a Traktorra van kötve a két monitor hangszóró.
-
unravel
őstag
Android appban elérhetővé vált a "Helyi fájlok"
-
válasz
unravel
üzenetére
Én biztos nem, mert a falra mászom tőle.
És elő sem fogok fizetni a szolgáltatásra. Amúgy esetleg, ha már egyszer megígérték. Persze csak ha nem halogatják az indulást dec. 31-ig. És ha beleesünk az egyes kiválasztott piacokba. (Azért én ellene fogadnék.) -
unravel
őstag
Szerintetek HIFI minőségben hallgatjuk majd a Last Christmas-t?

-
Dilikutya
félisten
válasz
Dalares
üzenetére
Ugyan nem volt időm wifin kipróbálni, de tuti a kliens szar. Ha elmegy a net valamiért, mert pl. rákapcsolódna valami wifire, de bejelentkezésre vár, akkor kiírja, hogy nincs kapcsolat. De ez rendben is van. Az nincs jól, hogy random megáll, és ha megnyitom a klienst, egyből folytatja.
-
Akelaus
senior tag
Enyhén lepett meg imént a böngészős Spotify, mert ahogy vége lett az adott albumnak amit hallgattam, folytatta hasonló zenékkel.
Mivel naponta használom böngészőben, eddig nálam ilyet nem produkált.
Végre egy (számomra) értelmes fejlesztés.
Telefonon is így használom. -
törölt tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Azért mert nem jól csinálod, egyszer ha letöltenéd rendesen az nem törlődne le.
A telenornak van 800Ft-ért korlátlan zenei adatforgalma. [link]
A Deezer, Apple Music és Tidal esetén a korlátlan adatforgalom nem vonatkozik a nem közvetlenül választható zeneszámokra (pl. a podcast-okra).
Kivannak ezek találva, csak értünk van. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Most PC kliens megy órák óta, Telekom vezetékes internetről, nincs reklám.
Az Android klienst ma már lusta vagyok tesztelni, de érdemes majd megnézni, mivel az itthoni netről megy gond nélkül.
A tárhelyhasználat nemigen lehet gond, van is hely a telefonon bőven, meg gyors is a tárhely (Galaxy S20FE). -
válasz
Dilikutya
üzenetére
Még ilyeneket szoktak javasolni:
- Telefon újraindítás (megritkítja az appokat a háttérben).
- Mobilnet ki- majd bekapcsolás (reseteli a stackot).
- Adat szinkronizáció kikapcsolása (legalább ideiglenesen).
- Alkalmazás cache törlése (egyéb Spotify nyavalyák esetén is szokták javasolni).
- Alkalmazás törlés majd újratelepítés (hátha hibás volt valamelyik frissítés).
- Tárhely ellenőrzés (van-e elég, esetleg másik SD kártya, stb.) (Az alkalmazás nagyjából mindent próbál cache-elni a zenéktől a képernyőn megjelenő tartalmakig. Ez elég intenzív tárhely használatot jelent.)
- Ellenőrizni, hogy nem valami mobilnet vagy akkumulátor spórolási beállítás avatkozik közbe.Illetve ha van Wifi, akkor először ott kellene tesztelni, mert ha ott jó, akkor mégis inkább mobilnet lesz a ludas.
-
Dilikutya
félisten
A lejátszás nem szakadozik, hanem megáll, rá kell nyomni újra. De nem mondanám lassúnak amúgy. Vagy lehet a háttérben mégis csak szar a Telekom mobilnet? Most csak beindult a PC kliens, és a jóval gyengébb ADSL-en nincs megállás.
Fura módon reklám sincs, pont amiatt akartam előfizetni. -
válasz
Dilikutya
üzenetére
Rendben szokott lenni. Viszont stabil net kapcsolat kell neki, mert lassú, csomagvesztéses időszakban erősen szakadozhat a lejátszás (akkor is ha pl. böngészésen nem nagyon venni észre.) Nekem éjszaka szokott lenni ilyen időszak (gondolom valamit karbantartanak?) Teljesen megállni csak akkor szokott, ha teljesen elmegy a net.
Windows kliensnél azt tapasztaltam, hogy a gyárilag feltelepített kliens nem működött, újra kellett telepíteni windows store-ból.
-
Dilikutya
félisten
Spotify rendben van mostanában?
Windows kliens nem tud bejelentkezni, de böngészőből megy.
Android kliens is megy, de ott meg random megáll a zene. Ez így normális? Gondolkodom előfizetésen, most hogy ráleltem a mobilnetemnél is a "zene" opcióra. A netkapcsolattal nincs baj, ha az szakad meg, mert pl. rácsatlakozik a telefon egy olyan wifire amihez nincs kódja, akkor kiírja hogy nincs net. De csak simán megáll a zene, hol dal végén, hol közben, van amikor dalonként, van mikor több szám is lemegy. -
Tegnap még nézegettem, hogy milyen a sajtója a podcast-os terjeszkedésnek. Hát, vegyes. Viszont összefutottam pár számmal érdekességképpen. 365 millió regisztrált felhasználó van, ebből 165 millió fizetős (22 illetve 20 százalékos növekedési ráta). Valamivel több mint negyedrészük hallgat podcast-ot is, az utolsó negyedévben "csekély" növekedés mellett. Viszont már ezzel is 31% felett van (ezzel első) a letöltött podcast epizódok tekintetében (apple: 26.x%). És volt utalás arra, hogy a Spotify-on belül a zene letöltések száma gyorsabban nő, mind a podcast-oké.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Proxmox VE
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Netflix is be akarta vezetni, de egyelőre ők még visszavonták ezt a fejlesztést.

Köszi a választ!
Szóval az egyetlen releváns információ az volt, hogy volt olyan track, amit állítólag egyedül én hallgattam meg az elmúlt évben.

Amúgy csak azért kérdeztem mert pl. gondoltam nézek pár új podcast-et, erre ilyen Puzsér meg hasonló dolgok jönnek be, amik rohadtul nem érdekelnek. Gondoltam átállítom valami angol nyelvterületre a régiót, de ezek szerint nem fog menni.