- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Nálam olyan hiba van, hogy van két 10.000-es listám, ugye elsőbe már nem tudok pakolni,
Másodiknál 9850 körül jártam mikor észrevettem, hogy valamiért nem tudok új számokat felvenni.
Aztán készítettem egy harmadik listát oda fel tudtam, tehát kiderült, hogy csak ebbe a listába nem.
De zavart a dolog nem applikációban is kipróbáltam úgy tudtam dalokat felvenni.
De az lett az eredménye, hogy egyszer csak már túlment a határon 10.040-et mutatott a lista. :-)
Mondom nehogy emiatt gond legyen hónapokig válogattam, kiszedtem pár feleslegeset így most 9.999 dal van benne.
Azt az egy számot viszont nem tudom hozzáadni, hogy kerek legyen. Majd applikáción kívül is megpróbálom.
Viszont mikor dalt akarok felvenni nem írja ki, hogy tele van, mint a másiknál, csak simán nem rakja bele.
Utánaolvastam mi miatt lehet ez, de itt most csak kíváncsi vagyok, más is járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- DUNE médialejátszók topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest