Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Magyar nyelv van neked beállítva a Béta-n?
Én nem a Béta verziót használom, hanem a "rendes" app-ot, és nekem kevert magyar-angol nyelv lett/van az appban.
illetve a béta verzión most az alkalmazásban van hangerő állítás lehetőség a csatlakoztatott eszközöknél, vagy végleges hogy kivették a Bluetooth eszközöknél ezt a lehetőséget?
-
Ez most vagy egy MI által generált válasz, vagy tudsz olyan választ írni, mint egy MI.
Tévedni emberi dolog, az MI viszont hajlamos teljes sületlenségeket összezagyválni. Pl. jelenleg nem lehet „Lejátszási lista rádió indítása” menüpontot választani a lejátszási listánál, mert nincs ilyen menüpont. (Régen volt, de megszüntették.)
-
Halley
tag
Szia Breki!
Köszönöm a kimerítő választ.
Persze regisztráció és belépés nélkül kerestem rá az adott Mike Oldfield dalra, s persze nem találtam.Most igazából a Mike Oldfield nem tudom, hogy korszakot jelöl-e vagy csak stílust.
A Mike Oldfield példát azért választottam mert a 80-as évek érdekel főleg, s nem akartam egy sokaknak ismeretlen előadóval példálózni.
Most Alphaville- Dance With Me-t kerestem különlegesebb változatokban is.
Ez nekem is nagyon tetszik.
A másik saját zenéket is berakhatsz úgymond feltölthetsz a listába, csak magadnak, ezt ritkán használtam mert sok zeném wav-ban van...
Ez érdekes, jó dolog lehet. Tehát akkor fizikailag nem töltöd fel, csak a lejátszási listába kerül be, s az eredeti helyéről játszod le. Ha például kocsiban hallgatnád mobilról, ott nem fogod elérni.
Egyébként visszaolvasva pár hsz.-t, úgy látom veszteségmentes verzióknál a Tidal ajánlottabb, mint a spoti. Bár lehet nem minden szempont alapján.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem attól lesz veszteségmentes hogy tud 44.1/16khz-et, a veszteséges és veszteségmentes eljárások alapból máshogy csinálják.
Illetve mivel Bluetooth esetén eleve jobb minőségű Bluetooth eszközök kellenek igy továbbra sem alap a dolog.Meg ugye ha egy 24bit/96khz hanganyagot 16bit/44.1 khz frekvencián játszunk le, ott is keletkezik szerintem veszteség.
-
LimaBravo69
tag
Jó érdés. Ha azt modom, hogy nem mondtam fel még mindig a Spotit, az valamennyire talán válasz

Alapvetően azóta a Tidalt hallgatom, de a Spoti felülete szerintem még mindig jobb egy kicsit, bár ez alapvetően szerintem megszokás kérdése.
Az ajánlók még mindig jobbak - megintcsak szerintem - a Spotin, de néha egészen jó listákat kapok a Tidalen is. Spoti szerintem marad a feleségemnek, egyre kevesebbet hallgatom. Már a kocsiban is szinte kizárólag Tidal megy, ráadásul átállítottam a mobil internet esetén is max minőségre - még az autóban is hallható a különbség.Érdekes, hogy feleségem nemigazán "érzékeny" a hang minőségére, de egyszer teszt jelleggel ugyanazt a számot meghallgattuk itt is ott is, a Spoti verzióra azt mondta, úgy szól, mit a régi Sokol rádiók

Ha most kellene választanom, egyértelműen a Tidalt választanám - különösen a Tidal connect megjelenése óta. Az itthoni rendszerem miatt sokáig ment a Spoti, a HEOS szerintem egy sapka izé..
Alapvető funkciók hiányoztak belőle Tidal vonalon, de ez a probléma pár hónapja megoldódott. Mondjuk a telefonos app még mindig nem az igazi, de ez már egy másik poszt lesz majd valamikor a hossza miatt. -
Hogy lassan indul, az feltehetően hálózati probléma. (Lassú, kell egy kis idő, ameddig szinkronizál a szerverrel és bepufferel.)
A Spotify nagyon intenzíven gyorsítótáraz (gigabájtos cache-eket épít), ezért egész jól elvan hálózat nélkül ideig-óráig, akkor is ha nem töltöttünk le célzatosan semmit.
A 10000-es limit növelésére nincs mód. (Több listát kell csinálni, a listákat pedig össze lehet vonni könyvtárakba (folder), és valamennyire lehet egységesen kezelni.)
Rendezkedni PC-n érdemes, mert ott van csoportos kijelölés, azaz egy lépésben lehet sok elemet mozgatni. Viszont kijelölni csak egyenként lehet, vagy tartományonként. Illetve lehet használni a listában a keresőt, és amit az leválogat (pl. előadót, vagy album címet), azt lehet egy lépésben átmásolni/áthelyezni. Viszont listán belül nem lehet pl. kiadás évére vagy műfajra keresni, azaz ilyen szempontból nem lehet számokat leválogatni.
-
Akelaus
senior tag
Ilyet én is kaptam pár hete, sőt mondhatnám hogy rendszeresen x időnként küldenek nekem ilyet. Ellenőrizni szoktam a feladót, hogy tényleg a Spotify-tól kaptam, aztán megváltoztatom. Vagy felmegyek az oldalra, és ott csinálom meg, az (talán) a biztos megoldás.
la_cc : Én is telóról kezelem a boxon lévő Spotify app-ot, bár most hogy megy néha a Youtube Music, nem érzem azt hogy hiányozna ez a funkció. Egy dolgot sikerült az app-ban remekül elállítanom, hogy ha vége az adott albumnak, akkor folytassa hasonló zenékkel. Nagyon megszoktam a Spotify app-ot, szóval nekem (még) elég fura a Youtube music app. elvben van egy Pythonban megírt valami, ami képes mindent áthúzni. Ha lesz időm teszek majd vele egy próbát.
-
Breki
veterán
Na most meg ilyet kaptam:
Szia!
A Spotify-fiókod megóvása érdekében visszaállítottuk a jelszavad, mert gyanús tevékenységet észleltünk.
Az újbóli bejelentkezéshez új jelszót kell létrehoznod. Ehhez elég a nagy zöld gombra kattintanod.
Na most ez azért érdekes mert facebook fiókkal lépek be és ezt nem is szeretném megváltoztatni.
-
törölt tag
Schiller összes régebbi albuma (Leben, Tag und Nacht, Weltreise pl).
Man with No Name régebbi albumai (Interstate Highway pl)
The Crystal Method - Keep Hope Alive EP
Lange - Better Late than Never
Paul van Dyk - Seven WaysVan ami visszakerült (Hallucinogen - The Lone Deranger). De egy teljesen kiszámíthatatlan, megbízhatatlan szolgáltatás. Ilyenért nem vagyok hajlandó fizetni.
Így hirtelenjében. Meg van még legalább ennyi, amit korábban már ki is szedtem emiatt az albumok közül.
-
Burt1793
veterán
Ez arról szól, hogy tudja automaikusan állítani az EQ-t, ha ezt támogatja a zenealkalmazásod és ha a számok id3 tagjei (amik a stílus, műfaj infókat is tartalmazzák) helyesen léteznek.
Ha fizettél az alkalmazásért, akkor a streaming app-okkal is működik ez, de spotifynál engedélyezni kell a lejátszott adatfolyam láthatóságát.Kb. ennyi, mobillal írtam, szóval nem láttam közben a szöveget, nem tükörfordítás. 😃
-
Burt1793
veterán
Külső programmal lehet az EQ-n állítani, de ha tényleg olyan minőségi cuccot vettél, akkor ez nem szükséges, sőt.
Korábbi témához: A google chromecast audio-ban is van eq, ki is próbáltam, szét lehet vele cseszni a zenét. 😃 A HDR szépen működik, jól szól a cucc, szuper, hogy nem a teledon játssza le a tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve a béta verzión most az alkalmazásban van hangerő állítás lehetőség a csatlakoztatott eszközöknél, vagy végleges hogy kivették a Bluetooth eszközöknél ezt a lehetőséget?