Hirdetés
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7
üzenetére
Amennyire tudom, a spotifynál csak az számít ugyanannak a számnak, aminek ugyanaz az id-je is. Ha az előadó ugyanazt a számot többször is feltölti (pl. egyszer kislemezként, egyszer az album egy számaként), akkor az különböző számnak számít, akkor is, ha bitről bitre megegyezik. (Bár az utóbbi időben mintha kevesebb ilyet látnék.) Viszont még ha látszólag ugyanaz is a szám (egyezik a címe, egyezik a hossza), akkor is elképzelhető, hogy pl. más a keverése. Ami az alkalmi zenehallgatót nem feltétlenül izgatja.
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)