-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7
üzenetére
Amennyire tudom, a spotifynál csak az számít ugyanannak a számnak, aminek ugyanaz az id-je is. Ha az előadó ugyanazt a számot többször is feltölti (pl. egyszer kislemezként, egyszer az album egy számaként), akkor az különböző számnak számít, akkor is, ha bitről bitre megegyezik. (Bár az utóbbi időben mintha kevesebb ilyet látnék.) Viszont még ha látszólag ugyanaz is a szám (egyezik a címe, egyezik a hossza), akkor is elképzelhető, hogy pl. más a keverése. Ami az alkalmi zenehallgatót nem feltétlenül izgatja.
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A Honor profi iPhone másolásban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Egérpad topik
- Gyúrósok ide!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)