Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7
üzenetére
Amennyire tudom, a spotifynál csak az számít ugyanannak a számnak, aminek ugyanaz az id-je is. Ha az előadó ugyanazt a számot többször is feltölti (pl. egyszer kislemezként, egyszer az album egy számaként), akkor az különböző számnak számít, akkor is, ha bitről bitre megegyezik. (Bár az utóbbi időben mintha kevesebb ilyet látnék.) Viszont még ha látszólag ugyanaz is a szám (egyezik a címe, egyezik a hossza), akkor is elképzelhető, hogy pl. más a keverése. Ami az alkalmi zenehallgatót nem feltétlenül izgatja.
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)