Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Nem tudom másnál is előfordult-e az alábbi hiba, de nálam most már második hete van az, hogy a pénteki Zeneradar dalai nem frissülnek. A kép jó esetben változik a múlt hetihez képest, de a dalok az 1 héttel korábbiak.
Most pl. a borítókép más a böngészőben, és a telefonon lévő app-ban. Töröltem a gyorsítótárat, kiléptem, újra beléptem, de semmi változás.
Múlt héten péntek délután az Android tv-s Spotify volt az egyetlen ahol nálam végre az aktuális, és tényleg az azon a héten megjelent új dalokat tette a listába.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest