-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobiRobi126
újonc
Ezeket végig játszva, nost ott tartunk, hogy minden nap úgy indul az autóban, hogy Spotify eltávolít majd újra telepít és bejelentkeztet.
Na ebben az egy esetben tudom hallgatni az autóban. Nem tud visszaállítani, mert szerinte sem töröltem semmit. Ha el is kezdené a listák valamelyikét, úgy ugrál végig a számokon mint ha nem lenne mögöttük tartalom, kb 10mp alatt végezve a lejátszási listával.
Úgy szerettem pedig, hogy nem kell pendrive-al, CD-vel, memória kártyával, stb vacakolni, hanem beülünk és indítom az online lejátszást....
Szóval egyelőre továbbra sem értem.
Ugyanakkor köszönöm a tippet és a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest