Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziaztok,
Nemtudom miota, de a telefonon (iOS) 1-2 hete a Gyujtemenyem / Epizodjaim reszbol lejatszas utan nem tunnek el a letoltott zenek (lejatszas utanra van allitva)
Neha viszont torli a letoltest, de a listaban meg ott marad csak ugy, mint mar nem letoltott.Ez valami ujdonsag vagy csak en szivok vele...?
P.S.: mar probaltam az appot ujtenni, de semmi sem valtozott.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tudom trash , de vallalom
Ma reggelre eltunt a listambol par magyar csatorna. Balazsek peldaul. Ujrainditas sem segot, sot telefonrol sem jon be.
Nalam a hiba vagy esetleg mas is tapasztal hasonlot?
-
No.01
addikt
Ertem en, de manapsag azert egy-egy kulfoldi (nem eletvitelszeru) tartozkodas nem szabadna, h gondot okozzon. Szerintem. A regisztracio magyar ip alol tortent a cim letezo magyar es magyar bankszamlarol is vonjak szoval ez igy egy kisse tulbonyolitott nekem habar gondolom van aki ezzel is visszael...
-
No.01
addikt
Jo reggelt,
2 kerdesem lenne: tavaly anno kaptam egy ertesitest tan az appon keresztu, h ha egyebn kifizetem a csaladi csomagot egy teljes evre akkor kaphatok v.mi kedvezmneyt. A kerdesem, h ez meg letezik vagy csak akkor volt reven nem sokkal korabban fizettem elo a csaladi csomagra.
A masik kerdesem: ideiglenesen de meg par honapid kulfoldon (EU) elo csaladtagot nem tudok hozzaadni a csoporthoz. Marmint a meghivot kuldtem, de o nem tud belepni.
A hatterinfo az, h ha jol emlekszik akkor o FB-al regisztralt es ott mar atallitotta a helyet.
Ez vagy a kulfoldi ip okozhatja szerintetek a galibat?
B tervkent ha jon haza az unnepekre akkor velemenyetek szerint athidalhato lesz ez a problema vagy...?Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Eljutottam oda, h a laptopon latszik az osszes album es szam. Csinaltam hozza egy lejatszasi listat. Ez a telefonon meg is jelenik a lista neve, de az albumokat, szamokat mar nem tudom betallozni a telefonra. Kihagyok esetleg v.mi lepest vagy...? (a telefonon a helyi halozatok opciot termeszetesen engedelyeztem es ugyanazon wifihez csatlakozom ennek ellenere a telefonrol nem tudom bongeszni a listat)
Egy jo 20 perce csinlatam (azt hittem csak ido kell neki) de meg mindig csak a lista neve szerepel.
-
No.01
addikt
Koszonom ez igy egy mukodokepes alternativa lehet szamomra... foleg ha mukodik offline is.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Nem tudom, h letezik-e megoldas a kerdesemre, de ha igen akkor erdekelne
Premium elofitesenel (bar simanal is erdekel) van olyan opcio, h a telefonon (iOS) levo szamok valami uton modon beitegralodjanak a Spotifyba?
Igy az autoban lenyegesen egyszerubb lenne a zenehallgatas...Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Lehet buta kerdes, de van v.mi modja, h az adott podcastot kommenteljek a Spotify feluleten? Sokszor elmondjak, h varjak a visszajelzeseket van ahol lenne epito jellegu kritikam, de mivel nincs fb-m igy nemtudom h milyen mas modon tudnam kifejteni a velemenyemet.
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg szeretnek kerni. Mostanaban aktivabban hasznalom a fiokomat (Csaladi premium, ha ez szamit) tobb platformon is. Telefon, privat es ceges laptop tovabba neha tabletrol kuldom ki a zenet a Sonos hangfalaimra.
Azt vettem eszre az utobbi idoben, h azokat a szamokat es leginkabb podcasteket amiket mar meghallgattam nem ugy jeleniti meg, mint mar meghallgatott.
Eloszor azt hittem, h az a baj, h a tabletrol ment es azert nem latom a telefonon vagy a lptopon, de odafigyelve sajnos rajottem, h ennek semmi koze mert azon a keszuleken sem jeleniti meg jol amirol a zene/podcast szolt.Talalkozott mar esetleg v.ki hasonloval? Esetleg tipp, h mi okozhatja?
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kicsit OFF igy felve merek itt erdeklodni, de hol talalhatnek aktualis listat, leirassal a magyar podcastekrol.
Van par amit regota hallgatok, de biztos vagyok benne, h tobb is letezik, de amig nem tudom, h mirol szol addig kicsit nehezkes a keresgeles...Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Az itthoni halozatot kenytelen voltam kicsit atalakitani... igy lett egy "normal" halozat (2,4GHz - b/g/n) es egy "extra" (5GHz- ac)
A laptop mindig a telefon gyakran kapcsolodik az Extrahoz. A hangszoro (Sonos) viszont csak a simahoz tud (ugye nincs ac tamogatas...
)Ez jelenthet gondot, ha a laptoprol vagy a telefonrol szeretnek zenet kirakni a konyhaban levo hangszorora?
Csak azert kerdezem mert korabban ez mukodott es gyanitom, h a laptop mar akkoris tobbet volt az ac-s halozaton, de ujabban egyere tobbszor veszem eszre, h hiaba jelzi ki a Spotify a hangszorot az alkalmazasban csatlakozni sokszor nem tud. -
No.01
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pedig ott kellene csak igazan az a push uzenet...
-
No.01
addikt
válasz
Burt1793
üzenetére
Ez csak konkret eloadonal van? Mert vannak Playlistjeim (ami rendszeresen frissul) kovetem, de meg nem jelzett pedig van, h heti 2x is valtozik.
Ami ennel is fontosabb az a podcastek kezelese. Ott sokat kovetek, de vannak olyanok ahol csak akkor hallgatom meg a soronkovetkezo adast, ha tetszik a tema... de ezt napont csekkolni azert maceras. -
No.01
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jujjj! Ez pedig eleg trivialis lenne szvsz. Hogy-hogy ezt meg senki nem reklamalta??
-
No.01
addikt
válasz
üzenetére
Sziasztok,
Kesobb tobb kerdesem is lenne, de ujdonsult Spotify (premium) felhasznalokent mikent tudnek ertesiteseket kapni, ha az alltalam kovetett eloadoktol/podcestekbol felkerul v.mi uj?
Szamomra ez igencsak hasznos lenne, mint allandoan atnezni a listat...Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na igen de sajna ez a vonat mar elment... Egy uj regisztracio - emailel - megoldhatja a gondot?
Illetve a hugom reszere eleg lehet ha manualisan beirja a cimet a validalasnal?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Csaladi csomaggal kapcsolatban batorkodnek kerdezni. Mikent van ez az egy haztartasban elok ellenorzese?? Az utobbi idoben tobb idot toltok kulfoldon, mint otthon (kikuldetes) es elegem lett, h egy accountot hasznaljunk, igy upgradeltem.
A parom elt kulfoldon egy huzamban 2x ~8 honapot. Elkovette a hibat(?) h nem emailcimmel regisztralt hanem Facebookkal. Most hiaba probal belepni azt az uzit kapja, h hoppa on kulfoldrol probal csatlakozni egy meglevo csaladi csomaghoz. Probalja kesobb.
Illetve a legelso kerdesem pedig azert erdekel, mert a hugommal is megosztanam a dolgot, de o nyilvanvaloan csak ritkan jar nalunk. Szoval lehet nem lehet ot bevenni a csomagba?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)