Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Gondolkodtam én is, hogy hol láthatja az ajánlatokat, mert nyomtatott újság sem szokott ilyen korán jönni, meg neten is csak hétfő - kedd környékén teszik ki a csütörtöktől érvényes reklámújságot
Néztem, hogy ha böngészőben megnyitom a Penny weboldalán az aktuális kiadványt, ez a linkje: https://files.rewe.co.at/PennyIntLeaflet/HU/202144/?utm_source=penny&utm_medium=web&utm_campaign=KW44&utm_content=desktop
Feltételeztem, ebből a 202144 = 2021-es év 44. hét , szóval rápróbáltam arra, hogy mi lesz ha átírom a következő hétre, és láss csodát működik
[https://files.rewe.co.at/PennyIntLeaflet/HU/202145](Ezek szerint fel van már töltve 1 héttel előbb az újság, csak még nem publikus ilyenkor)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Top cat #9083 üzenetére
Én szaloncukor helyett veszek majd. Úgy sincs normális cukor jó áron.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
freelancer68
tag
-
MODERÁTOR
-
erdey_a
addikt
válasz Mr.Csizmás #9076 üzenetére
nem mintha bárki tudná (sajnos 1000-ből 1) hogy mi az a "csimborasszó"
Vérboci
-
BiP
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #9076 üzenetére
fair enough
Átlagban kijön. -
BiP
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #9072 üzenetére
Alapvetően nincs bajom az angollal, oprendszereknél meg csakis angolt használok, nem véletlenül. A munkám során is szerintem többet használom az angolt, mint a magyart.
Szerintem inkább a rövidítés okozott nálam itt gondot.
A rövidítéseket nem szeretem alapvetően, mert bogozni kell, félreérthető, stb.
Magyar szövegben beszúrva egy 2-3 betűs rövidítés meg aztán na.
Szóval inkább ezzel a résszel volt bajom, hogy nem volt érthető, mit szeretnél.
Mert ugye ha Te gyakran használsz egy rövidítést, neked egyértelmű, a másiknak meg nem, és akkor a kommunikáció nem éri el a célját (az információ átadása).Amikor amcsi cégnél dolgoztam, naaa, az a rövidítések kánaánja. Ott minden szart rövidítettek, mindegy, hogy volt-e értelme vagy sem. És persze némelyik többmindent jelenthetett. Nyami.
De el kell fogadnom, hogy a nyelv egyszerűsödik, rövidül, az emberek szeretik használni a rövidítéseket, akkor is, ha sok helyen (vagy számomra) nem praktikus.
-
Soulfly842
addikt
-
mepet
addikt
Jaja, a Lalafa karamella volt eddig a legnépszerűbb az ismerőseim körében. Sokkal finomabb, mint az itt kaphatóak. [szerk] és az állaga is jobb.
Érdekes, hogy a snikers klónjukban rendesen sós a cucc, az is elég különleges, bár nekem nem jött be.
Az én kedvencem a BitFendi, ami szotyi alapon lime lekvár kakaós bevonóban. Lehet a karácsonyfára is lógatok majd belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
meglepődnél, hogy az életben mennyi területen használnak angol szavakat, és rövidítéseket. De érdekességképp ajánlom figyelmedbe a BlackPantherOS nevű linux disztrót, ott a parancsok is magyarul vannak.
#9070krizmo_ igen. (mostanában a Lidl-es tömörített gyümölcs fut.)
#9071szabi__memo az egy semlegesebb formájú szénhidrát[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BiP
nagyúr
válasz szabi__memo #9035 üzenetére
Éééés, tényleg volt gumicukor tegnap
-
mepet
addikt
válasz Mr.Csizmás #9065 üzenetére
mi az a "ch hegy szemét"?
-
BiP
nagyúr
Ukrán kolléga szokott otthonról hozni ilyeneket (már amikor még bejártunk az irodába), elmegy. Nem rossz, de nem is elájulós. De mivel ingyen van, különösen finom
-
mepet
addikt
Olcsó ukrán édességek és croissantok. Én már sokmindenből rendeltem, szerintem tök jók. Ha érdekelnek titeket a részletek, szívesen beszámolok róluk egyenként is.
A szállítási költség 2390Ft Kecskemétről, így megérheti a szomszédokkal/rokonokkal együtt rendelni. -
BiP
nagyúr
válasz Top cat #9057 üzenetére
Nekem sem ugyanaz a minta, de visszaolvasva ugyanazt a kódot dobja.
Ki kell próbálni, hogy megeszi-e a pénztár.Például ez: [link]
Itt webkamerával ki tudod próbálni, hogy a Lidl app kódja mit jelent, és amit legenerálsz, az is ugyanazt a számot dobja. (nekem ugyanaz volt)De ha legközelebb megyek, akkor ezzel a fotóval fogok menni, megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Ciccuka #9053 üzenetére
Azért nyilván nincs vége a világnak. Egy másik telefonnal lefotózod a QR képernyős telót és kész.
Meg kinek mi, én pl a kinyomtatott biszbaszt tartom szórakozásnak. A telefon amúgy is mindig nálam van, a kasszánál is, mert telefonnal szoktam fizetni.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Ciccuka
veterán
Tesco Clubcard kártyából (plasztik) korábban például 3-at is küldtek egyszerre. Itt a Lidl-nél pedig már nem lehet képernyőképet készíteni a Lidl Plus kártya QR képéről. Nevetséges...
A Lidl Plus App például Android 6-nál régebbi telefonokon nem is fut. Így elég sokan hoppon maradtak.
Korábban kinyomtattam a QR kódot és nem kellett a kasszánál állandóan telefonnal szórakozni.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
A Lidl App-ban mióta nem lehet képernyőképet készíteni a Lidl Plus kártyáról
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
evitiguF
senior tag
konyhai papírtörlőből hol kezdődik a jó ár (és minőség) / lap?
Eddig az Ooops! Maxi-t preferáltam, de ha van jobb, akkor váltanék. Vagy ugyanilyen minőség olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
válasz Soulfly842 #8989 üzenetére
Köszi a megosztást. A fehér 25 l-es fülesből (30 db-os) bezsákoltam szerintem pár évre. A 240 Ft-os ár helyett volt 120.
-
DJGABI
addikt
Akkor csak simán gyakran akciózhatják, nyáron ennyiért vettem őket szerintem. Persze, kraftsörök, nem nagyon fogod máshol látni őket. Csak én is úgy voltam vele, bepróbálom, Winkli is dicsérte a mangósat, nekem nem jött át. Dobozaikat mondjuk megtartottam, azok baromi jól néznek ki.
De hogy ajánljak valamit: Stari Epres álom. [link] Helyi "eurósban" = EcoFamily kapni. Csajos sörnek tűnik, de 3,3%-kal azért által lagert hozza, szóval nem az az ilyen 1%-os radler szint. A meggyes ugyanebből viszont nekem ihatatlan volt, a feketeribizlis még tűrhető volt.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Talala
senior tag
Nincs ebben semmi fikázás. Elég szubjektív kinek melyik/milyen sor ízlik, kár is erről vitatkozni. A mangó szokásos ára ~1000ft, ahhoz képest ez elég baráti, de meg így is drága szerintem is (akcióban 1-2 dobozt szoktam venni). A pacific-el én a lidl-ben találkoztam először. Más üzletben nem is láttam még. Itt nálunk nem állandó termék. Ez talán nem akciós, de véleményem szerint bőven megéri az árát.
-
DJGABI
addikt
Itt talán fikázhatom, BB-ben nem akartam. Ezeknek nem ennyi alapból az ára? Mindenesetre tudom én vagyok a proli, nem műértő, de nem volt különösebben finom egyik se. Mangós kitöltve, megfelelő hőmérsékleten lehet hogy jó, de dobozból so-so érezni lehetett a milkshaket, a mango vitt mindent, meg a keserű íz. Jobbra számítottam. A pacific jó gyümölcsös volt, abból talán 0.3 elég lett volna. Nekem a fél lityó sok volt. Untappd-on mindkettő ilyen 3/5 áll. Mondjuk a sörök többsége annyin áll. Csak a nagyon rosszak vannak 3 pont alatt
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Talala
senior tag
Lidl-ben (Oroszlány, nem tudom helyi vagy globál) jó árban van:
- Pyynikin Pacific Pale Ale 495 Ft
- Mad Scientist - Mango Bay 695 Ft -
-
Kaba
veterán
válasz szabi__memo #9033 üzenetére
Van most is ajándék gumicukor akció,de már csak 3K feletti vásárlásnál.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
dunaujvárosiba volt gumicukor még legalább 10 csomaggal,csodálkoztam is rajta,ráadásul a bruttóból számolta a 3 ezret,nem a végösszegből,2975ft-ra is megadta.
Szemeteszsákért mentem,de már sajnos elég hiányos,60 L-es húzózárast már nem kaptam.
Pilos szeletelt sajtot vettem még a kuponon,más értelmes dolgot nem találtam ami kellene. -
Kaba
veterán
-
veterán
Nem bedolyásol nálunk semmit:
Eddig is bőven 3k felett volt a bevásárlásunk, és eddig sem volt ajándék termék (a jégkrémet nemötudom, mert két gyerek van, és nem akartunk 1 jégkrémet elhozni, egyébként pedig nem igazán kedvelik, megszokták a minőségi fagyit. Egy alkalommal a Balatonnál Füreden mondtuk, hogy kaphatnak fagyit. A strandon találtunk egy carte d'or fagyist, gondoltuk, az talán jó lesz. Gyerek megkóstolta, és adta vissza, hogy ez nem jó fagyi. Az árus kiakadt, mi csak mosolyogtunk. Inkább örülünk, hogy a jobb fajtát akarja, még ha ritkábban is kap, minthogy naponta fagyizzon, de a gagyiból)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
csondes
tag
Mokate Gold Cappuccino box, classic, 24x14 g 579 Ft
ha valakinek bejon....[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
A Lidl megemelte a tétet az ajándék termék esetében.Az ajándék gumicukorhoz most már minimum 3000Ft-os vásárlás szükséges.
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
AssAssynn
őstag
Köszi a választ srácok.
Pont ezt akarnám elkerülni, hogy ilyen hanyag módon csomagolják, mégis csak egy higiéniai termék...
Különben pont a DM oldaláról szeretnék rendelni Reginát. De, ha necces a csomagolás, akkor dobom. Ezt helyi boltba se lehet kérni. Szokott ez lenni tescoban is, de egy ideje nem láttam már akciót...#9012BiP Ja nem, természetesen a retekre. Szerintem a futárcégek raktárából ered ez. Nincs olyan csomag, amit ne úgy kapnék meg, hogy a karton ne lenne elfeketedve, és még a résekbe is belemegy a szutyok.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Digitalpimp
senior tag
válasz AssAssynn #9005 üzenetére
A BB topikban rendeltek már sokan Emagról Zewát. Viszont ha van DM a közelben, akkor a sajátmárkás 20 tekercses 200 lapos 2000-ért teljesen jó. Talán itt ajánlotta valaki. [link] Úgy látom, hogy már dobtak rá egy százast. A hülye média hülye hatása.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
csondes
tag
hat van Termékfigyelés es Kívánságlista mast nem latok a normas oldalon..
-
csondes
tag
Ajax univerzális tisztítószer 5l -es kiszerelesek 1990 ft
-
csondes
tag
Süsü Gyerekpezsgő, Meggy, 0,75 l 199Ft
-
AssAssynn
őstag
Van, aki már rendelt netről budipapírt? Mi a tapasztalat, be tudják úgy csomagolni, hogy ne szakadtan érkezzen meg, és ne legyen tele azzal a fekete retekkel, amivel a futárral érkező csomagok nagy része tele van?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
csondes
tag
egesz jo aron:
YO Bodzavirág ízű szörp, 60%-os, 6 x 0,7L 2.999 Ft -
Soulfly842
addikt
válasz Ciccuka #9001 üzenetére
Úgy látom egyébként, hogy mindenki abból az alap képletből indult ki, hogy más kedvezménnyel nem összevonható.
Az üzletekben is trükkösen csinálták, mivel az APP-os kiírást a polcokon erre nem írták oda... ez is összezavarhatta az embereket... én már hónapok óta ezt használom, s tudom, hogy alaphangon is 400 felett van egy ilyen szemetes, gondoltam veszek vagy kettőt próbaként... s bejött... ezekért már így mentem vissza
Viszont: az akció 11.03-ig él. megéri kedden ránézni volt még szép számmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest