- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krizmo_
addikt
A rántott csirke is fura, hiszen tojással paníroznak.
Egyébként, sosem hallottam, hogy a zsírt ne használtak volna fel, hiszen egy részéből szalonna lesz, ami megy a füstre, valamint megy a hurkába/kolbásza, a maradékból lesz töpörtyű, abból pogácsa többek között... A hájból meg hájas... -
DJGABI
addikt
Lidl Freshonát veszünk már jóideje csak. A nagy üveges, szeletelt van otthon mindig. Ár/értékben a best. de szerintem az egészben lévőnek is ugyanez a leve. Kellemesen, pont picit édeskés, rossz ubival még nem nagyon találkoztam vele. Múltkor cégbe vettem eurós boltosat, kb alig akart elfogyni. Pennys, Sparos elmegy talán még, a Coop is szörnyű, baromi savanyú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest