Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelleret
csendes tag
Melyek azok a Soundbarok amik még árilag nincsenek elszállva de sokkal jobbak a tvk beépitett hangszóróinál? Érdemes ilyen venni. Tudják ezek hozni az "5.1 feelinget"?
-
Laca19 (a)
aktív tag
Azt nem lehetne egy FW frissítéssel orvosolni
Amúgy igazad van, nincs benne DTS.A hivatalos útmutatóban szó sem esik DTS-ről, viszont ugyanitt a termék főoldalán meg kivan írva, hogy DTS supported
Szerintem nincs benne, 2-3 terméktesztet néztem, és mindenhol azt írták h nincs DTS. -
EasyLife
aktív tag
Na ma megjött a Blackmount SS01 állvány, természetesen nem jó egyik csavar sem ami volt hozzá, megmértem kb 23mm mély a lyuk a tartókonzollal együtt. [DIN7985 A2 UNC 1/4-20 x 1] ez az? a leírásban a hosszúság 1. Ez hüvelyket takar? tehát 25,4 mm? vagy a 3/4-es hosszúságút válasszam az 19,05 mm hosszú
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
FirstAndroid #8690 üzenetére
Szeretnék érdeklődni,hogy ismeretik-e ezt a készüléket?
Bose Soundbar 500 Black
Érdemes megvenni?#FirstAndroid,bocs mindenkinek ment.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Az alábbi TV-hez keresek soundbart: Samsung LE26A330J1. Olcsó vagy közepes áron, max. 20 ezer.
Másik kérdésem: hogyan lehetne azt megoldani, hogy ez a TV egyszerre szóljon a saját hangszóróján/soundbar ÉS mondjuk egy vezeték nélküli fejhallgatón IS?
Köszönöm szépen. -
lordthomas
tag
Sziasztok!
Mi a különbség az LG SL5Y és az SN5Y hangprojektorok között? Sajnos az LG hivatalos oldalán nem tökéletes az összehasonlító, abból nem tudtam megállapítani.
Illetve 100 ezer Ft körüli kategóriában jónak számít a fentebbi, vagy valamilyen másikat ajánlotok? LG tv-hez veszem és a jó hangzás mellett fontos szempont, hogy a TV távírányítójával működjön a hangprojektor is.
Köszönettel,
Tamás -
junkhead
aktív tag
Szia,
sikerült persze összelőnöm a yas 207-t arc-on a tv-vel, tökéletesen működik a kettő együtt, a pc-ből a yas pedig jack kábelen kapja a hangot. Köszi (nagyon félreértettem, sorry).
Viszont a soundbart sokszor fejhallgatón hallgatnám, a bluetooth itt csak bemenő vagy bluetooth fejhallgatóval is jól működik? (Vezetékes fejhallgatóm van, azt csak a tv-be jó.)
Az analóg portom a pc miatt foglalt.... -
EasyLife
aktív tag
Szuper és melyiket ajánlod Marko_? [1/4 - 20 UNC csavarok]
-
EasyLife
aktív tag
Rendeltem samsung q90r-hez egy Blackmount SS01 -es állványt a hátsó sugárzókhoz, mintha valaki írta volna, hogy valami speckó csavar kell a hangszórók rögzítéséhez, de lehet rosszul emlékszem. Valaki tudja esetleg?
-
Gino20
őstag
válasz
Jackie_Chan #8677 üzenetére
YAS-207
Ha esetleg pár hónaposan is megfelel. -
válasz
Jackie_Chan #8677 üzenetére
Ezt a soundbart nem hallottam még szólni,de az előző széria eggyel nagyobb nagyobbját (SB 250) igen.
1 hónapig volt meg...
Inkább középtartomány kiemelt volt a hangja,az én fülemnek nem jött be.A mélye puffogós,kissé szélzajos,a legalsó frekvenciákon kontrollálatlan szétesős volt a hangja,egyáltalán nem szép.
Filmnél se voltam a hangjával megelégedve,zenénél meg egy borzalom volt.
Alsó kategóriában a JBL-ben nagyot csalódtam.
Ha nagyon ragaszkodtok hozzá,akkor kizárólag neten rendeljétek meg,így ha nem tetszik a hangja ott a 14 nap.Én 100e-ig még továbbra is a Yamaha YAS-207-et tudom jószívvel ajánlani,igaz ez éppen csak pár forinttal van 100e alatt.
-
Jackie_Chan
senior tag
Hali!
Kérdéssel fordulnék a tulajdonosokhoz/illetve azokhoz akiknek van tapasztalata a soundbarokkal. Sosem hallottam szólni ilyet. A párom kért meg,hogy nézzek utána megéri e venni ilyesmi cuccot. Ő a JBL SB 160 Hangprojektor-t nézte ki. Érdemes ezért pénzt adni? Egy kis 15 m2-es szobába lenne. Nekem komplett házi mozim van,de gondolom ahhoz nem érdemes hangzásban hasonlítani őket. Van e esetleg valami olyan tipus ami jobb ennél,de 100e. alatt van az ára?
-
törölt tag
válasz
stickermajom #8666 üzenetére
Nekem ez van. Nincs semmi gond vele. Bár most csak simán a tv van rákötve,korábban átment rajta minden, a 4K is.
-
Zizi123
senior tag
válasz
gertitorpe #8667 üzenetére
Kezdem erteni, hogy akkor miert lehet egyre kevesebb helyen kapni. a HW-Q90R-t.
https://prohardver.hu/hir/samsung_hw-950t.html
Ez is Harman Kardon kooperacio, vagy mostmar a johire megvan a Samsung soundbaroknak, igy nem fizet a Harmannak a fejleszteseert, es ha nem sikerult olyan jol, akkor is vinni fogjak, mint a cukrot? 460e-ert?
-
Zizi123
senior tag
Hasznal valaki itt Polk Audio Magnifi Max soundbart? (Nem SR)???
-
válasz
stickermajom #8666 üzenetére
Igazából a soundbarokon a plusz hdmi leginkább arra van,hogy pótolja a tv lefoglalt portját.
A legtöbb soundbaron (nem a többszázezres komolyabbakon) sok előnye nincs a pc/bd lejátszó-sb-tv sorrendnek,mert ugye ez nem egy hm erősítő aminél fontos pl az érintetlen DTS HD-MA hang.
Nálam a filmezésnél a képminőség a fontos,az pedig a pc-tv-sb sorrendnél biztosabb.
Amúgy nálam 2 hdmi porttal van a pc rádugva,egy megy a tv-be és onnan megy a hang az sb-be ARC-n filmezésnél,egy portnál meg az sb-be megy közvetlen a kábel,onnan meg tv-be,ezt használom a tv nélküli zene hallgatáshoz,de a kép is akadás nélkül megy át így is a YAS-207-en. -
stickermajom
addikt
HT-XF9000-at próbálta már valaki a következő felállásban? HTPC -> SB -> TV az összekötési sorrend. Ebben a formában a HTPC-n lejátszott 1080p tartalom be-belaggol, audio sync szétesik, majd összeszedi magát, aztán ismét belassul. SB nélkül tökéletesen működik, tökéletesen működött mindig is a dolog. Mivel 4K HDR kompatibilis a soundbar meg sem fordult a fejemben, hogy a 1080p tartalom problémát okozhatna. Néztem a beállításokat a soundbaron, de nem találtam semmi olyat, ami esetleg passthrought kapcsolna ki-be. Esetleg egy HTPC -> TV, TV -> SB összekötést még megpróbálok, de akkor nem értem mi értelme a két HDMI-nek rajta.
Illetve HTPC-n OS váltás csinálok gyorsan még ma, de ha nem változik, akkor megy vissza a boltba a cucc. -
darvin555
tag
válasz
Archttila #8664 üzenetére
Mert mind2 hangrendszert meghallgatva minimálisan de jobbnak véltem a Harmant, illetve designból és anyaghasználatból is jobban tetszik valamint a Yamaha távirányítója nagyon nem tetszett régi 20 évvel ezelőtti érzést kelt ellenben a másikkal.
+ a kocsiba is Harman Kardon van és imádom -
-
GreEko
csendes tag
Sziasztok,
Előkerült a barátnőm szekrényéből egy sony srs zr7 hangprojektor, és nagyon nincsen rá szüksége.
El szeretné adni, de nem sok infót találtam a neten róla, az újkori árát kivéve.
Szerintetek mennyiért lehetne eladni, és hol lenne érdemes hirdetni? /hardverapro, avx, vatera, jofogás?/fehér színű, táp van hozzá, doboza nincs már meg.
https://www.sony.hu/electronics/support/portable-speakers-srs-series/srs-zr7/specifications
https://prohardver.hu/hir/sony_srs-z7.htmlköszi előre!
-
-
válasz
junkhead #8657 üzenetére
Nálam müködik a pc is hdmi-vel mindenféle húzogatás nélkül.A soundbaron kiválasztom a HDMI forrást és szól,ha akarom akkor mellé a tv-t is bekapcsolom és kép is van hozzá.
Amúgy a jack-jack kábel a legegyszerűbb megoldás,vagy ha van BT a pc-ben,akkor azzal is rá lehet lőni.Az ARC-hez nem kell semmit tanítani,én csak összedugtam az LG tv-vel,beállítottam kimenetnek az ARC-t,azóta együtt kapcsolnak ki és be.
A Sony tvket nem ismerem,de én a tv beállításai körül nézelődnék,mert ott lesz a kutya elásva.
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Meg mindig a Samsung HW-Q90R a best buy melynyomos SR hatso hangszoros soundbar?
Gondolkozom rajta, hogy lecserelnem a Polk Audio Magnifi soundbaromat, valami olyanra, aminek van hatso hangszoroja, mert keptelen vagyok belole kicsalni barmilyen terbeli hangzast. Soha nem volt meg az az erzesem, hogy oldalrol, vagy hatulrol, vagy barhonnan mashonnan jonne a hang, mint a TV felol.
Kulso Amlogic S912 Mediaplayerrel hasznalom, be van kapcsolva a hangtovabbitas a filmek DD5.1 , de a nem halom, hogy a hangok oldalrol, vagy barhonnan mashonnan jonnenek. Mar megneztem rajta az osszes olyan filmet, amivel tesztelni szoktak a review irok. John Wick, Harry Potter, Marvel filmek, haborus film hegyek, de semmi...
Lehet, hogy a szoba akusztikaja alkalmatlan ra, vagy a front hangszoro ennyit tud?
Egyebkent nagyon szeretem, mert duborog ugy ahogy kell, es szepen is szol, de nalam barmilyen terbeli hangzas erzetenek keltesere teljesen alkalmatlan.
Akinek van ilyen Polk Audioja tudna tapasztalatot irni? -
Yerix
tag
Sziasztok.
MM-ben nézegettem a JBL soundbarokat és úgy láttam, hogy kettőn is van ethernet port. Sajnos típust nem tudok mert MM össze vissza tett ki a kis táblákat. JBL oldalát nézve viszont nem tálaltam olyat amin lenne ethernet csatlakozási lehetőség.
Valaki tud segíteni, hogy melyik SB-kat láthattam az MM-ben ?
-
Sziasztok!
Eddig többnyire fejessel néztem filmeket/sorozatokat most viszont úgy hozta a helyzet, hogy jó lenne egy soundbar az 55' TV alá, maximum (de nagyon maximum) 100.000 forintig.
Kicsit visszaolvasva a topikban úgy látom, hogy a Yamaha YAS-207 erősen az ajánlott kategória ebben az ársávban.Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e egy kategóriával lejjebb nézelődni, vagy egyszer élünk alapon ne adjam a Yamaha alá?
Előre is köszönöm!
-
burkus1993
csendes tag
Sziasztok. Adott egy Lg SL4Y Soundbar. Eppen intenzív mozizas ment szolid hangeron es a kedves szomszed ra csatlakozott a telefonjaval,gondolom zavarta pentek este 8utan.( minek is van a bt lock funkcio, mostmar tudom hogy van) Tud valaki otletet adni hogyan tudom esetleg hard resetelni a projektort vagy torolni a ra csatlakozott eszkozoket? Mivel egyszer ra csatlakozott igy barmikor rafog hiaba van zárolva az egesz.
-
Van filmed ami Atmos-os?
Ha van,akkor pc-soundbar-tv az összekötési sorrend.
Semmiféle képpen ne a tv kapja közvetlen pc-ről a jelet és ne onnan küld a soundbarba.
A pc-n kell a lejátszónál a hangbeállításoknál beállítani a passtrough-ot,ekkor nem nyúl bele semmilyen kodek a hangba,a soundbar direktbe kapja meg a nyers módosítatlan eredeti digitális jelet.
Hogy ezt a lejátszón belül hol találod,azt meg nem mondom neked,azt meg kell keresned benne.
Kodiban tudom,hogy van ilyen opció.
Elvileg így működnie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest