Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Valaki nem tudja véletlen, hogy a csudába lehet lenémítania tv hangszoróját (65C9). Megjött a samsung Q90-es soundbarom, müködik minden de a tv hang ereje sokkal hangosabb mint a soundbaré és túl üvölti az egészet(durván hangosabb a tv). Egyszerűen nem jövök rá, hol lehet a tv hangját letiltani, mert ugye a menüben már nincsenek nagyon hang opciók mert HDMI eARC be van kapcsolva és ennyi.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
LG 50LF652V hátulján 3 HDMI csati van. Hdmi arc szabadon hagyva a soundbarnak (JBL BAR 5.1), a másik kettőben UPC set-top-box és Xbox vannak bedugva.
Ez a lánc így jó lesz, vagy át kéne dugdosni ezt-azt?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Igaz csak MM-ban próbáltam az LG-t, meg vele együtt egy Sony-t is, de utóbbi sokkal jobb hangzással bírt, érezhetően mozisabb volt a Sony (előzetessekkel és zenékkel is teszteltem).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Risard
aktív tag
Sziasztok. Adott egy lg tv s hozzá szeretnék egy hangprojektort. Az egyik
[link]
A másik
[link]
A sharp névleges teljesítményben jobb de kérdés hogy tényleg az lehet e a jobb s a tv vel hogyan kommunikálna? Magic Remote távirányítóval szeretném vezérelni azért is gondolkodtam lg n de ez a sharp is érdekes lehet ha rendesen tudnám használni a tv vel. -
bl0ck
tag
válasz Hurkaleves #7392 üzenetére
Helo.
Zavarhatok üzenetben egy kicsit, pár kérdéssel, ha nem gond? -
Hurkaleves
őstag
Hahó!
Egy kis kísérleti érdekesség.
Hangcucc: Samsung Q60R + háttér sugárzók
Mod: háttérsugárzók elhelyezéseA képeken látható a kísérletem ami azon okból kifolyólag jutott eszembe, hogy a háttérsugárzók túl direktben voltak a fejem mellett helyhiány miatt, így felpakoltam őket a szekrénysorom tetejére és készítettem nekik egy 45 fokos tartót, így a plafonra nyomják a hangot ami onnét egész szépen jön vissza hozzám.
Egyelőre így marad mert meg vagyok elégedve a hangzással, szépen teríti a szobát és zenénél is kiváló!
Ennyike, köszi a figyelmet!
-
BaLee
addikt
válasz EasyLife #7380 üzenetére
Attól függ mekkorák a hangfalak. Én azt a Vogelst elfelejteném, max pici műanyagdobozokhoz jó. Én KEF C3-akhoz próbáltam (4.4kg/db) és semmit nem tartott, végül a Marko_ által linkelt Stell SHO 1110-et választottam helyette, ami már megtartotta valamennyire de így is feltámaszkodott a falon a hangfal, mert nem nagyon tudta eltartani tőle ahhoz az is kevés volt.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Mindenképpen, amint megjön tesztelem Nappaliba megy, semmi extra, sub bal oldalra a nyomtató elé, két háttérsugárzó pedig majd a kanapé mögé az asztalra, vagy lehet rakok falra nekik valami tartót. Alattunk egy rohadt Spar gazdasági bejárója és raktára, remélem érezni fognak valamit a mélyekből, ha már megkeserítik az életünket, fölöttünk jelenleg nem laknak, mellettünk lévő szomszéd és köztünk pedig még ott a háló is. Kicsit a régi vékony üveges dupla ablakok épségét féltem, de nem fogom bömböltetni amúgy, csak szolidan
Szatura: aha, ilyet.
-
rizso
addikt
Kicsit feljebb mentem árban, JBL BAR 5.1 lett végül, megtetszett, hogy ha térhangzásra vágynék, akkor ott a két akkus háttérsugárzó, amit szabadon pakolhatok. Még nem jött meg, de remélem nem lőttem mellé...
-
Szatura
aktív tag
Meglepve olvasom, hogy nem a soundbar istenítése megy.
Nekem van egy régi Harman Kardon erősítőm 5.0 méretes Jamo és egy Wharfedale aktív mély....ez a csomag kb 300e forint volt 10éve.
A center és a hátsó hangszórók el vannak csomagolva, többi be van kötve de két havonta egyszer kapcsolom be.
Azon gondolkodtam megpróbálom pénzzé tenni, megtoldom és veszek egy soundbart.
Bose Cinemate 130, most használtan 500euro körül megkapnám ismerőstől, azt mondjátok ne? parasztvakítás? engem elvakított, betyáros a hangzása... -
bl0ck
tag
Üdv.
Némi neműleg, mondhatni teljes mértékben laikus vagyok ebben a témában, ezért egy kis tanácsot, tippeket szeretnék kérni.
Van egy Samsung QE55Q60R típusú tv-m, gondolkodom, hogy kellene valami hangzás növelő mellé.
Mi a vélemény hangprojektorról? pl. Samsung HW-Q60R vagy 70R?
Vagy engedjem el a dolgot, és nézzek külön erősítőt, hangfalat, stb?
Köszönöm! -
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam magam és megrendeltem a Samsung Q90R-t
Kérdés: [VOGELS VLB 500A Fali hangfaltartó] ez jó a hátsó hangfalakhoz? Vagy ki mit ajánl?
Illetve rendeltem még egy LG 65C9-et is, menni fog vele rendesen minden? -
Vismajor01
addikt
válasz b4lukapitany #7378 üzenetére
Az nekem is tetszett, csak sajna vezetékes a mélynyomója.
Hasonló árban keresek, de vezetéknélküli mélynyomóval. Valamit érdemes lenne?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
b4lukapitany
tag
válasz mert_csokis #7372 üzenetére
"Tudom, hogy már ez is az a kategória, ami túllép a legtöbb ember anyagi határain.
De ha valaki 100e forintos nagyságrend körül gondolkozik soundbar vásárlásán, egy ilyen rendszerrel jobb vásárt csinál."Igen ebben egyetértünk, sose vennék 200-ért soundbart, de ~50 ezer forintért még talán mindig ez a legjobb megoldás, mert a TV hangszórókhoz képest már ez is egy más minőség lesz. Akár egy Samsung HW-K335-nél is 35-ért.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri.sza
tag
válasz mert_csokis #7372 üzenetére
Köszi a választ, meggondolom, aztán még lehet fogok kérdésekkel bombázni
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! 16nm szobába keresek viszonylag egyszerű 5.1 hangrendszert. Főleg zene meg filmezés a felhasználás. Keret 150e körül lenne. Amit kinéztem az egy hw q60 ami most 100e. Az lenne kérdés hogy ez a rendszer a 150-160e-s házimozi szettekkel mennyire van partyba, pld ezzel?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tv mellett most egy harman go+play van (ami méretét meghazudtoló hanggal bír), de lecserélném egy 2.1 soundbar rendszerre.
Mit érdemes venni 40-70k körül? Amikkel szemeztem eddig:
LG sl4y sl5y
Samsung hw-r550
Sony ht-s350
JBL bar 2.1 deep bass (ez mondjuk már 82k, előzőek 60k körül vannak)Megérné a felárat a JBL? Kb 20m2, filmezés lenne a cél.
-
benvolio
őstag
válasz b4lukapitany #7370 üzenetére
Panasonic sc ua3 [link], vagy hasonló mini hifi modellek ebbe vagy sony-ba. (optikai vagy hdmi lehetőséggel). Nincs dekóder de a TV hangját illetve a filmek hangját brutálisan fel tudja dobni.
-
mert_csokis
senior tag
válasz b4lukapitany #7364 üzenetére
Egy belépő sztereó rendszerre gondoltam. Már az is olyan teret képes rajzolni köréd, hogy nincs szükség a szobát telepakolni dobozokkal, ráadásul csak két fülünk van.
Persze egy válogatott házimozi szett + erősítő kombóval nem veheti fel a versenyt, de sokan nem tudnak, vagy nem is akarnak annyit áldozni a dologra, a helyigényről nem is beszélve.
Nincs mindenkinek akkora szobája, hogy legyen elég helye dobozokkal telepakolni.
Úgyhogy konkrét ötlet erősítőnek: link
Itthon 55e forint körül elérhető, és új, garanciás cumód van.
A lényege az optikai bemenet, szal mehet egyből a tévére. A mai tévék nagy része már csak digitális eszközt tud fogadni, ezért a klasszik sztereó erősítők kiesnek.
Dobozzal meg lehet spórolni, 40-50e körül használtan lehet venni jó hangú állványos dobozokat. Ennyiért állót nem igazán érdemes, azért a kis Tangent nem egy erőmű, egy jobban hajtható kisebb doboz illik hozzá.
Ha tud az ember kicsit tovább nyújtózkodni, akkor újonnan akár egy Wharfedale D320-as.
link
Ő elérhető 60e forint körül újonnan itthon.
Kellemes hangú kis méregzsák, meglepő mélyekkel. Mivel alsó reflexes, ezért az elhelyezése sem problémás, simán mehet a tv szekrényre. Persze, a külön állvány mindig a legjobb megoldás, de most spórolunk.
Kábeleket nem kell túlvinni, néhány száz forint/méter kategória elég lesz ide. Klasszikus tiszta rézkábel.
És megvagyunk.
Tudom, hogy már ez is az a kategória, ami túllép a legtöbb ember anyagi határain.
De ha valaki 100e forintos nagyságrend körül gondolkozik soundbar vásárlásán, egy ilyen rendszerrel jobb vásárt csinál.
Szerintem...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
gyuri.sza
tag
válasz Skorpio.59.j #7369 üzenetére
Köszi a példát, valóban ez ár-érték arányban elég jónak tűnik, viszont sajnos az a helyzet, hogy ehhez még hangfal, és rögtön bőven 100k fölött vagyunk és nekem most erre nincs ennyi....ezért nem is gondolkoztam ebben, mert nyilván ennek jobb a minősége, mint egy soundbar-nak viszont 50-80k-ból nem jön ki és jelenleg többet nem tudok rászánni, aztán lehet, h még gyűjtök és nem lesz karácsonyra még sem a fa alatt vmi értelmesebb hangcucc a tv-hez....de még mindig örülnék vmi ajánlásnak ebben az ársávban soundbar terén.
-
b4lukapitany
tag
Benéztem a hifi topicba. Ott azt írják az összefoglalóban, hogy 100 ezer forinttól lehet elkezdeni gondolkozni. A házimozi topicban azt írják, hogy erősítőből a belépő szint 89 ezer forintól, és akkor még hangfalad sincs. Ha olyan szarok ezek a soundbarok, akkor engem tényleg érdekelne, hogy van-e jobb megoldás, mert akkor visszaküldöm a 29.900-ért vásárolt SL4Y-t és max 50-ért beruházok másra, de én ennyiért még erősítőt se látok nagyon, szóval ötletem sincs.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri.sza
tag
válasz Skorpio.59.j #7367 üzenetére
Köszi a választ, igen, azt gondolom, hogy egészen más, csak egy ilyen rendszert összerakni gondolom, nem oldható meg ebben a 100ezer alatti ársávban, nem? Ezért gondoltam, hogy talán jó lehet egy 2.1 soundbar, kompromisszumos megoldásnak :/
[ Szerkesztve ]
-
Skorpio.59.j
tag
válasz gyuri.sza #7366 üzenetére
Nekem Denon 1804-es az erősítőm(nem mai darab,de tökéletesen szolgál) hozzá wharfedale hangfalak.A képmegjelenítő egy Panasonic plazma (50”).A HM erősítőt már jó ideje 2.1 ben használom egy heco 300-as nyomóval.Mint látod ezek nem éppen tegnap jöttek le a szalagról,de mindegyiket újként vettem ezer éve és a mai napig lealázza hangban ezeket a modern sound barokat.Persze nem tudja a modern hangformátumokat,de dts DD stb még mindíg menne rajta ,ha szertném,de ahogy írtam már csak 2.1 ben használom ,mert így is tökéletesebb mint a tv hangja.Szerintem érdemes körülnézni a belépő HM erősítők körében és abból építkezni.Más liga,dinamikában hangzásban stb.
-
gyuri.sza
tag
válasz mert_csokis #7361 üzenetére
Köszi a választ, tudnál mondani konkrét példát? Esetleg te, @Skorpio.59.j?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz b4lukapitany #7364 üzenetére
Annyiba csak a hangfal kabel kerul, nem az egesz rendszer!
Nalam is sztereo van, igaz, en hasznalt cuccokbol raktam ossze, nem is nagy szam. De nem is fogok egy spiralba bele szallni...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
b4lukapitany
tag
Tudsz mondani valami konkrétat? Mert én régen pl. házimozis topicban ilyen 2-300 ezreket láttam belépő szinten, "az alatt nem érdemes nekiállni"..
-
Skorpio.59.j
tag
Ebben tökéletesen egyetértek veled.Ezektől a kis “művackoktól” már egy belépű szintű HM szett is százszor jobb.Nevetséges amiket teljesítmény gyanánt megadnak rájuk.
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Panasonic TX-49FX550E TV-hez keresek legetőleg Panasonic soundbar-t ami HDMI ARC-al tudna működni 60ezer körül. Márka lehet más is ha nincs ajánlott Panasonic.
Tudnátok ajánlani típust?
-
mert_csokis
senior tag
válasz gyuri.sza #7359 üzenetére
Szia!
Ha zenehallgatás is a cél, akkor hosszabb távon is jobban járnál egy belépő sztereó rendszerrel.
Körberöhögi ezeket a műanyag dobozos vackokat. Az emberek 5cm-es csipogóktól várják a megváltást, és még tapsolnak is hozzá. A fizikát nem lehet kikerülni.
De mindegy, csak legyen mély. Mindegy, hogy búg meg torzít, de legalább érzed.
Az egész soundbar piac egy akkora parasztvakítás, hogy nem igaz.
Olyan összeget költenek emberek "felsőkategóriás" soundbar-okra, amiből embertelen rendszert lehetne összerakni...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
XTaki
tag
válasz b4lukapitany #7358 üzenetére
kosz, az az igazság, hogy ha mar veszek, akkor olyat szeretnek ami rendesen betolti a 30nm nappalit. es ami kibeb@szott jo.
XTaki
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sony XF9005 tv-t és szeretnék hangprojektort venni hozzá. Picit low a budget rá, a Sony HTS-350-et néztem ki, ami most 55k az edigital-nál. Kérdésem, hogy ilyen árkategóriában (max 70k) van-e ennél jobb vétel most? Illetve akinek esetleg van jó/rossz tapasztalata vele, illetve véleménye, annak örülnék, ha megosztaná. Egyébként filmnézés/zene hallgatásra kellene, egy 20m2-es szobába.
Köszi -
b4lukapitany
tag
Nekem LG SL4Y-m van, de nem vagyok elájulva tőle. A mélynyomó vezeték nélküli, de szerintem kb. mindegyiknél. Előnye nem tudom mi lenne az ugyanolyan márkának. Nekem Philips tv-m van hozzá most és mivel optikai kábellel van összekötve, ki-be kapcsol a tv távirányítójával és a hangerőt is lehet rajta szabályozni.
-
XTaki
tag
Sziasztok!
Mostanaban gondolkodtam el, hogy kene valami soundbar.
LG tv-m van, nyilvan adja magat, hogy LG hangrendszert kene venni, hogy osszedumaljanak, de nem tudom, hogy milyen elonye lenne ennek.
Van olyan amihez a melynyomo vezetek nelkul csatlakozik?
meglehetosen nehez lenne a melynyomot a tv kozelebe helyezni, mivel tele van szekrennyel. max a szekreny belsejebe tudnam berakni, ami biztos nem tenne jot neki.XTaki
-
Roli94
újonc
Sziasztok érdeklődnék hogy akinek van q90r soundbarja adtak neki hozzá 4db gumilábat ?
-
fles1
csendes tag
Sziasztok,
Lehet badarságot kérdezek, de hátha.. Szóval minap nyertem egy JBL Sound BAR 2.0-t. Van lehetőség kibővíteni 2.1-re és ha igen, akkor hol/mennyiért tudom beszerezni hozzá csak a mélyládát?
Válaszokat előre is köszi!
-
shift+ő
senior tag
Hasonló hangerőn nem szól szebben az LG.
A Philips marad, az LG megy vissza. -
shift+ő
senior tag
válasz Skorpio.59.j #7346 üzenetére
Nem az a gond, hogy mi van rá írva, hanem, hogy mit tud valójában.
-
-
shift+ő
senior tag
Vettem egy LG sk8-at. Ami elméletileg 360W (2X80 + 200). Most egy Philips 5160b/12 van, ami csak 320W, azt akartam lecserélni, mert LG tv-m van, illetve a LG SB-ről jókat irtatok. Ehhez képest az LG hangereje kb 3/4-e a philipsének. Mi lehet a gond.
-
Alex91
félisten
-
saphancs
aktív tag
Megéri a plusz 100 ezret, időtállóság, hangzás és minden egyéb szempontból? Nem igazán értünk ehhez, csak mivel rengeteg zenét hallgat a férjem arra gondoltam, hogy örülne a jó hangzásnak, de most már annyit olvastam róla, hogy kezdem elhinni, hogy kell nekünk ilyen a filmnézéshez, és a híradóhoz is
illetve ha később más módon rendezzük be a szobát akkor elfér majd nagyobb soundbar is, inkább akkor vegyünk jobbat, és most kössek kompromisszumot?
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
vrsptr
aktív tag
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem vagyok nagy igényű ezen a téren, de azért jobb vele filmet nézni/zenét hallgatni. Elég jók a mélyek is. Ennyi pénzért (74€) szerintem megéri. Meg én direkt nem akartam külön mélynyomós változatot csak tv alá egy hosszú valamit.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
saphancs
aktív tag
válasz Zolom89 #7336 üzenetére
És egy újabb felmerülő probléma... a tévé egy szekrénysorba van besuvasztva, ebből adódóan méretkorlát lépett életbe. 82 centi az össz hely. Ekkora méretben lehet kapni normális soundbart? Vagy adjam fel
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
vrsptr
aktív tag
Üdv! Adott egy LG55UK6300MLB tv és egy BlitzWolf SDB1 soundbar. Beállításokban van olyan hangnál, hogy belső tv hangszóró+optikai szóljon. Összekötöttem ezért optikai kábellel, szól is mindenhol, de így kicsit vízhangzik. Javítható ez valahogy? Más összekötési móddal is elérhető hogy a tv hangszórók+külső soundbar is szóljon? HDMI ARC funkcióhoz (tudja a tv és a soundbar is) csak elég egy sima HDMI kábel? Úgy azt olvastam legalább vezérelhető a soundbar a tv táviranyítójával.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok!
Férjemet szeretném karácsonyra meglepni egy hangprojektorral. A cél annyi lenne, hogy filmnézés és főleg zenehallgatás közben erősebb hangok legyenek (pl legyen mély is, ami a tvn nem sok)
A baj csak az, hogy nem értek hozzá, a jó hír, hogy ő se, így mellé nagyon nem tudok lőni.
20 nm-es szoba, samsung tv, és kábé 60-70ezer forint áll rendelkezésre.
tudtok segíteni?(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Alex91
félisten
Nekem ezert is szimpatikusabb a JBL megoldasa, de teny, hogy az inkabb az alkalmi filmnezeshez, es nem hi-fi igenyekhez igazodik, bar nem tudom, hogy egy soundbar eleve mennyire hifi kompatibilis egyaltalan...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Draken
őstag
Jó lenne ez a Q80+hátsók, csak a hátsóknál kábelezni kell, ha jól látom, ugye? Kár érte
-
Alex91
félisten
válasz #80977664 #7321 üzenetére
Ha meg töltőről nyomod minek akksis?
En csak arra reagaltam, hogy toltohoz kell rohangalni... Ha nem akarsz, mert meg tudod oldani, hogy kapjon aramot, akkor megoldhato.
De valoban, helye valogatja, nekem speciel jol jonne ez a funkcio .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
gertitorpe
tag
-
Alex91
félisten
válasz #80977664 #7317 üzenetére
Kb ugyanez a JBL 5.1 mostanra "csak" 170k-ért cserébe futkozhatsz a hangszórókkal tölteni
Radugod telefontoltore, azt mar nem is kell futkarozni... Egyebkent meg szerintem pont ez a nagyszeru benne, hogy akksis!
-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
mi a véleményetek a jbl studio 3.1 vagy a denon dht-s514 lehet jobb egy kb 30nmes nappali, zenére is film nézésre?
előre is köszi a véleményeket!
-
törölt tag
Nézegettem én is a Polkot, igaz az 5.1-es verziót (filmek főleg), de ár-érték arányban nagyon nem jó szerintem. 200k az ára és csak az alap házimozi sávokat kezeli. Kb ugyanez a JBL 5.1 mostanra "csak" 170k-ért cserébe futkozhatsz a hangszórókkal tölteni
Samsungban a HW-Q80R 197k + két hátsó 40k =237k és visz mindent, Atmos/DTS:X/True-HD
Meghallgattam csak magyát a Q80-at és odab@sz rendesen! Nem hallod hátulról a hangokat de komoly térhatása van önmagában! Hátsókkal szerintem több mint elég ha nem vagy audiofil. Nekem hálóba kellene, már napok óta szemezek vele de még nem rendeltem meg.Igen, tudjuk hogy nem ugyanaz mint egy kétmillás "igazi" 7.1.4 Atmos szet, de valószínűleg így is érezhető különbség van a kettő között... és csak 40k a különbség és akkor egy időtállóbb szeted van. Szerintem.
-
peti85
senior tag
válasz Zizi123 #7314 üzenetére
Én is elégedett vagyok pl. a Polk MagniFi MAX-al (nekem sincsenek háttér sugárzók), de egyáltalán nem a térhangzás miatt, az engem annyira nem érdekel. Viszont a hang minősége nagyon jó, nekem kifejezetten tetszik. Aki 3.1-től vár igazi térhangzást, az mindig csalódni fog.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Snoop27
őstag
Logitech-em volt, s a nagyobb nappali miatt kerestem egy kábel nélküli 5.1-est. Ez volt az a termék, ami jó ár/érték aránnyal rendelkezett s lecsaptam rá.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Zizi123
senior tag
Igen, csak mindenki ugy hirdeti magat, hogy az O soundbarja, az oszt olyan nagyon tolja a hangokat minden felol, hogy csak na, es hat eddig se a JBL, se a Polk Audio-nal ezt nem vettem eszre kulonosebben. (Termeszetesen DD 5.1 , vagy AC3 5.1-es filmeket nezve.)
A hangprojektor termeszetesen erre valo, annak csak az araval vannak problemaim. Bar mar a Polk Audiioval lassan kezdek ott tartani, mint amennyiert 1 hasznalt Yamahat lehet kapni.
-
peti85
senior tag
válasz Zizi123 #7307 üzenetére
Igen, az a MagniFi MAX, SR nélkül. Ha nem tudsz hátra tenni hangszórót, akkor Neked hangprojektor kell, nem soundbar. De ahhoz is szükséges, hogy ne a falnál ülj, hanem legyen még mögötted 1-2 m hogy a visszaverődő hangokat hátulról halljad.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Zolli77
csendes tag
Sziasztok,
A Samsung HW-Q90R végülis most eARC kompatibilis vagy nem, sajnos ezzel kapcsolatban minden második oldalon más infót találok. Esetleg egy FW update után lesz kompatibilis? Igazából a szett már megvan, egy LG OLED65C9 társaságában de beüzemelése csak hétvégén/jövő héten lesz.
Üdv.
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Egy ezer éves Genius HT5.1-t mivel tudok helyettesíeni? Már eléggé a végét járja, meg sajna új Tv-n nincs analóg kimenetszerk: 2.1-ben vagy max. 3.1-ben gondolkodom, első sorben TV-film nézéshez kellene egy 16nm-es nappaliba.
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Best buy vetel 200-250eFt kornyeken? Hatso hangszorok nem kellenek, mert nincs ra helyem.
Most Polk Audio Magnifi SR van, de a terhagzasaval vannak fenntartasaim.
Meg soha nem volt olyan erzesem, hogy mintha a hatam mogul, vagy oldalrol, vagy barhonnan oldalrol szolna...
Lehet, hogy Yamaha YSP-2700-at kellene vennem, vagy melyiknek van olyan terhatasa, ami mar erezheto is?
Tudom egyik 2.1, 3.1 sem lesz, olyan mintha lennenek hatso hangszorok, de van ebbol esetleg jobb?[ Szerkesztve ]
-
shift+ő
senior tag
Jelenleg van otthon egy Philips 5160B/12 soundbarom. 1 éves, meg vagyok vele elégedeve.
Pénteken lecsapatam egy LG SK8Y-ra 72-ért.
Hallotta már valaki ezt szólni, illetve mi a vélemény.
Az SL8Y többször megjelenik a topicban, de erről nincs semmi.Amit látok, ez csak 2.1 és kisebb teljesítményű.
Azért cserélném, mert LG a TV illetve több formátumot tud, és talán jobban szól mint a Philips, de erről nem vagyok meggyőződve.
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
jelenleg 5.1 házimozi szettem van itthon, belépő szint, gondoltam kipróbálnék egy soundbart. Rxv-377, yamaha nsp60 5.0 szett es egy yamaha sw100 sub.
nagyon megtetszett a jbl 5.1 holmija, a kérdés, hogy vajh hangzásban tud hasonlót mint a meglévő szett, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest