Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Meg mindig a Samsung HW-Q90R a best buy melynyomos SR hatso hangszoros soundbar?
Gondolkozom rajta, hogy lecserelnem a Polk Audio Magnifi soundbaromat, valami olyanra, aminek van hatso hangszoroja, mert keptelen vagyok belole kicsalni barmilyen terbeli hangzast. Soha nem volt meg az az erzesem, hogy oldalrol, vagy hatulrol, vagy barhonnan mashonnan jonne a hang, mint a TV felol.
Kulso Amlogic S912 Mediaplayerrel hasznalom, be van kapcsolva a hangtovabbitas a filmek DD5.1 , de a nem halom, hogy a hangok oldalrol, vagy barhonnan mashonnan jonnenek. Mar megneztem rajta az osszes olyan filmet, amivel tesztelni szoktak a review irok. John Wick, Harry Potter, Marvel filmek, haborus film hegyek, de semmi...
Lehet, hogy a szoba akusztikaja alkalmatlan ra, vagy a front hangszoro ennyit tud?
Egyebkent nagyon szeretem, mert duborog ugy ahogy kell, es szepen is szol, de nalam barmilyen terbeli hangzas erzetenek keltesere teljesen alkalmatlan.
Akinek van ilyen Polk Audioja tudna tapasztalatot irni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple TV eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest