Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo
aktív tag
Van valakinek tapasztalata,véleménye ezzel a két szett közül valamelyikkel?
Sonos Arc Ultra + 2x Era 300
SONY BRAVIA Theatre Bar 9 + SONY SA-RS5[ Szerkesztve ]
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az alábbi hangprojektorokkal kapcsolatba?
Sony HTA9000
Sonos Arc Ultra....vagy mindenki Samsungot használ?
-
csizo
aktív tag
Sonos Arc (Ultra)vélemény érdekelne pro és kontra
-
csizo
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a Klipsch Core 200 + Sub 100 szettel kapcsolatban?
-
csizo
aktív tag
Esetleg van valakinek tapasztalata vagy összehasonlítási alapja a Denon Sound Bar 550-nel a Samsung Q990-nel szemben?
-
csizo
aktív tag
Valaki felrakta már a Samura az 1004 frissítést?Tapasztalt valamin érdemi változást?
[ Szerkesztve ]
-
csizo
aktív tag
válasz Little_Gaara #17070 üzenetére
Igen,1003.6.
Zölden is világított,majd pirosra váltott.Végig ment,mert futatott egy ellenőrzést csinált az összes csatornán majd kiírta szintén a latest versiont.Próbálnék egy hard resetet,de nem tudom,hogy lehet e egyáltalán. -
csizo
aktív tag
-
csizo
aktív tag
Adott egy 990C.Frissítettem a legújabb sw-re.Azt vettem észre,hogy a egy visszajelző led folyamatosan pirosan világít.Ez normális vagy valamit elrontott a frissítés.
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg tapasztalata a Sony HT-A7000 soundbar-ral?
Esetleg valakinek összehasonlítási alapja a Samsung 990b v.990c cuccokkal kapcsolatban. -
csizo
aktív tag
Van valinek tapasztalata a PHILIPS Fidelio FB1/10 +FW1 mélynyomó párossal kapcsolatban?
-
csizo
aktív tag
Szerintetek van különbség a Samsung HW-Q995GC/ZG és a samsung hw-q990c/en között az árán kívül?
-
csizo
aktív tag
Sziasztok.A kollégám szeretne venni egy soundbart. A Samsung Q990C és a Sonos Arc+One kombót között vacillál. Ez szett egy 18m2 panel lakás szobában lenne, természetesen bútor.rok között. Ahogy észrevettem inkább a Sonos felé hajlik, mert a tesztekben azt írták, hogy ennek a legjobb az Atmos visszaadása.annak ellenére, hogy nincs neki subja. Mondjátok el a véleményeteket és én továbbítom neki. Köszönöm.
-
csizo
aktív tag
Én most vettem egy Q990B,de viszem is vissza vagy ha valakinek kell, akkor átadom. Sajnos olyan a lakás elrendezése, akusztikája, hogy nincs elég visszaverődő felület.
-
csizo
aktív tag
Jől olvastam, hogy a Q950A, Q990B hdmi-n nem támogatja a DTS hangsávokat?
-
csizo
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
-
csizo
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek a Samsung Q950-nel tapasztalata?Panellakásba lenne használva,természetesen nem egy ideális körülmények között.Fórumokon olvastam,hogy gond van Bt kapcsolattal és a sub sem valami nagy durranás.Érezhető az atmos hatás?
Előre is köszönöm a véleményeket. -
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Egy 20nm-es panelban keresek jó minőségű 5.1.2 vagy több csatornás sb szettet. Mit javasolnátok? Egy Sony Oled tv-hez lenne. Néztem a Sony A7000, Samsung Q950A, Klipsch Cinema 1200.Csak halkan merem megemlíteni a Bose Smart 9000.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest