Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Hétfőn elkezdtem nézni a Gomorra sorozatot. Annyira, hogy be is fejeztem az első évadot.
Szóval jó volt. -
Ventur@
senior tag
(#39392) Zizmand: TV Time néven ismert (korábban TV Show Time vagy mi volt a neve). Legalábbis kinézetre annak tűnik.
Counterpart S01E08:
Helyes, kezdenek beindulni az események.
Szóval zajlanak az események most már gőzerővelAhogy sejtettem a 6. részben az iskolát láthattuk felgyújtani az ellengés ügynökök által, hogy minden nyomot eltüntessenek a beépített kémekről. Nyugis Howard-ról kiderült, hogy mégis van töke, csak eddig mélyen eldugta. Az viszont meglepetés, hogy tudta, hogy az ő Emily-je körül nincs minden rendben. Clare-t kicsit kezdem sajnálni most már. Peter Quayle meg egy kis csicska, hogy másik-Howard-ra akarja ráhúzatni a lepedőt, csak azért, hogy mentse Clare életét.. . Ami viszont hiányzik, hogy egyre kevesebbet beszélnek benne németül, pedig nagyon jól áll a sorozatnak. Na meg hát csak Berlinben játszódik
.
-
mayday00
őstag
A Six 2. évadja 05.28-án érkezik a History-ra. [link]
-
ígyvanferi
addikt
válasz
jonnyjoker01 #39391 üzenetére
Na, már van Archer új évad kezdő dátum? Királyság. Csak légyszi-légyszi legyen jobb a 8. évadnál!
-
Zizmand
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #39391 üzenetére
Ez melyik app?
-
brownus
veterán
imádom
-
Janaboy
Topikgazda
Jessica hogy indult..?
-
Gsx-rr
veterán
Black Mirror-t adta valamelyik tv adó ,hogy az első 2 évad megtalálható szinkronosan?
-
k-adi
nagyúr
válasz
FollowTheORI #39384 üzenetére
igen végre kezd beindulni.! szerencsére carrie egyre kevesebbet nyöszörög
-
FollowTheORI
nagyúr
Végre kezd a Homeland 7. szezon is beindulni, ezzel az új szállal picit érdekesebb lett...
-
Ventur@
senior tag
Counterpart S01E07
Egyre és egyre jobb a sorozat. Továbbra is lassan rakódnak össze a puzzle darabok, de most legalább megtudhattuk
3 rész van hátra és alig várom az évadzárást, hogy milyen turpisságokra derül még fényki is Clare. Annyira, de annyira jó volt az egész, hogy....10-es. Az egész rész alatt csak annyit tudtam magamban mondogatni, hogy: még, még, még...még többet akarok tudni Clare-ről. Még többet a másik világról...még. Viszont most motoszkál az agyamban, hogy talán még sem annyira negatív karakter, mint amilyennek tűnik...de, nem szabad elfeledni, hogy honnan jött, milyen céllal és milyen szerepet játszik. Az is kiderült, hogy a másik világban Emily és nyugis Howard azt az iskolát látta felgyújtva, ahol Clare-t és a többi "ügynököt" kiképezték. Legalábbis szerintem az az volt. .
-
C. s.
addikt
Arra nem emlékeztem. Egy jóképű pasi rémlett ugyan, de az ilyesmi eléggé relatív.
A nő meg halványan sem derengett, pedig épp arra gondoltam, hogy minden sorozatban van egy nő, már csak azért is, hogy lehessen bonyolítani a cselekményt és a férfiak életét. És még így sem!
Ügyes vagy, nekem nem volt barátom a gugli, hiába vallattam.
-
Gsx-rr
veterán
Kint a Jessica Jones 2. Szezon
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Kilátástalannak tűnik, de azért teszek egy próbát!
Sok-sok évvel ezelőtt (kb. 10?) ment egy sorozat valahol a tévében (magyarul), amit sosem néztem, és most eszembe jutott, hogy belenéznék. Annyit bírtam összekaparni az emlékeimből, hogy ez egy erősen kitalált dolog, gyakorlatilag semmi valóságalapja. Nem is tudom, milyen kategóriának nevezik az ilyet. Úgy tálalják, mintha valóságos volna, de szerintem manók nem léteznek, innentől kezdve meg, hááát...tudjátok! Egy kicsit bűnügyi, egy kicsit mese, könnyed hangvételű, de nem vígjáték. Egy nyomozócsoportról szólt, a főhadiszállásuk valami titkos helyen volt, talán a föld alatt. Ők gyűjtötték be az emberek között garázdálkodó "fura" lényeket. Szerepelt benne egy, az átlagosnál lényegesen alacsonyabb pasi (hogy politikailag korrektül fogalmazzak), ő valami svihák, de nem gonosz manót, törpét vagy ilyesmit játszott, a jófiúkkal volt. Világos hajú, szőkés vagy vöröses. Termetéből adódóan jellegzetes figura.
Szóval ennyi. Aki ebből rájön, az előtt megemelem a kalapomat!
-
Nova96
őstag
Altered Carbon
Eszméletlen jó Sci-fi ami nem fogja a kezed, nem magyarázz. Kellemes,megrázó és elgondolkodató. A látványvilág nagyon jó, zenék néha passzoltak néha nem és a karakterek jól meglettek választva.
A könyveknek neki fogok állni. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
callmeakos #39349 üzenetére
Nos, számomra már ez a sorozat is picit a szenvedős végét járja... szerintem gyengék ezek a részek már, hiába voltak érdekesek a helyszínek vagy egy egy pillanat.
Azzal viszont egyetértek hogy senki másban nem látom énse, hogy a hátán vinné tovább a sorit... pont ideje lesz/lenne ezt a sorit is nyugdíjazni Coulsonnal együtt...
-
Ragnar95
félisten
The Good Place S01-02
Azon kevés vígjátéksorozat egyike, ahol sikerül egy összefüggő sztorit is kreálni a poénok mellé és ez a sztori tényleg érdekes és izgalmas is tud lenni. Humor terén se lehet ok panaszra, minden részen jókat lehet mosolyogni.
A legtöbb rész elég erős cliffhangerrel zárul, még jó hogy darálva néztem, nehéz lett volna hétről hétre várni az új részeket, bár így meg az új évadot lesz nehéz várniA 2. évad kicsit döcögősen indult, de a végére visszatért a korábbi színvonal és a záró rész után úgy érzem, jó az irány ahhoz, hogy ez megmaradjon a 3. évadra is.
Köszönöm az itteni ajánlást, remek sorozat volt -
oriic
HÁZIGAZDA
X-akták
11x08
Simán jó rész volt, hozta a régi évadok hangulatát. Ez hiányzott eléggé ebből a szezonból, mert az eddigi részek kicsit gyengék voltak összességében.
-
Gomorra S01E08 - nál járok. Amilyen jól indult a sorozat, most vegyesek az érzéseim, szerintem zuhant a színvonal rendesen. Nem értem például a
Azért nem rossz, nézem tovább.savastano gyerek hirtelen váltását sem. Egy idióta hülyegyerekből hipp hopp diktátor lett. -
Amur
addikt
Belenéztem a Collateral-ba. (BBC nyomozós minisorozata)
[link]
Teljesen jó. Tipikusan angolos, de én csípem az angol stílust.
Az alap sztori:kinyirnak egy pizzafutárt, a szálak pedig elég magasra vezetnek, egyre érdekesebb vonatkozások derülnek ki a nyomozás során -
mayday00
őstag
Magyar premier – AMC: 04.23 Into The Badlands (Into The Badlands) 3. évad
Ma kezd AXN-en a új meggájver. [link]
-
Cheesus
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #39348 üzenetére
Én még anno nekiálltam a Mr Pickles 1. évadának, de valahogy pár rész után elment tőle a kedvem. Nemcsak a rajzstílusa miatt, hanem ez a céltalan gore-t már nem tudom úgy nézni, hogy közben ne arra gondoljak azt a 20 percet valami értelmesebb dologgal is el tudnám tölteni.
-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 5x12
Nem is tudom mit mondjak. Coulson jelenetén
. És mégis, túl lendültünk rajta, viszont sokkal többbaszki elpityeredtem. Kicsit nehéz volt nézni hogy az egyik legjobban szeretett karakterem evör, ennyire szembe menjen a halállal. cameora számítottam. Az úrgenyók helyett lehetett volna Ward is mint félelem, vagy az LMD Jemma helyett AIDA, ésatöbbi. A vége viszont, csillagos ötös. És is azt mondom végre
Viszont a megint letettem a hajamcliffhangertől Mindazonáltal, most már szinte 100%, hogy hagyják
Coulsont meghalni. Nem is lenne szép ha ezek után előhúznák hogy már megint nem hal meg, ésatöbbi. Szimbolikusan pedig ez lehet a vége is. A sorozat meghal a karakterrel együtt, amelyik karakter maga volt a sorozat. És ha ez igaz, akkor készen állok a végre. Mert nem tudom ezt a sorozatot elképzelni Coulson nélkül. -
jonnyjoker01
veterán
Emberek, ez a how to get away with murder nagyon jól fenntartja a színvonalat... Minden rész végén tátva marad a szám. Tűkön ülök, alig várom, hogy jöjjön a következő rész
Más: elkezdődött a Mr Pickles 3. évada. Továbbra is eszméletlenül beteg
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agents of SHIELD
5x12
Fő sztorit hamar lenyomták, de a vége. Na azt mosolyogva megtapsoltam. Végre. \o/
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39301 üzenetére
Azt hitték ugye Hillary nyeri a választást, és mekkora poén lesz a női elnök.
Amúgy amit a legutóbbi részben megléptek az tényleg kicsit túl sok volt...
Meg Claire limitációit is nehézebb már elviselni, mármint a színészit.
-
Janaboy
Topikgazda
Supernatural 13x15
Vicces rész volt, de tetszett
-
Ventur@
senior tag
Előzményfilmet kap a Maffiózók (The Sopranos): magyarul itt egy pár sor róla, angolul értőknek meg itt.
Ha ez kap egy olyan látvány és hangulat világot, mint a The Deuce (már pedig az nagyon odab*szott), akkor alig várom, hogy megjelenjen
.
Inkább off-ba tettem, mert csak kicsit kapcsolódik a sorozatokhoz
.
-
gerii
addikt
Én most a The Crown-n nézem, nem gondoltam, hogy ennyire jól emészthető sztorija lesz.
Durva, hogy miket éltek meg ott az emberek, nem cserélnék velük. -
trialboj
őstag
Üdv két kérdésem lenne.
Nem rég fejeztem be a Following sorozatot, amit zseniálisnak találtam. Pontosabban az első részt, utána mintha már más írta volna a forgatókönyvet mert 1000sebből vérzett és annyira nem kötött le.
Az érdekelne hogy tud-e valaki hasonlóan pörgős izgalmas sorozatot ajánlani? Nem feltétlen kell ennyire darálós legyen, hogy minden részben kinyírnak valamit, de az izgalmat tartsa fent, és akarjam megnézni a köv részt, ne lehessen lazán megállni, az epizódokkal.
Más.
Belekezdtem a Hannibal c sorozatba amit sokan ajánlottak, és a fent említett sorozat után brutál lassú, amivel nem is lenne nagy gond, viszont a típusa olyan mint az NCIS-nek. Minden részben van 1 gagyi bűnöző akit különösebb nyomozás nélkül elfognak, és vége.
Azt hittem ez olyan lesz mint a dexter, hogy látjuk majd a psziho dokit, hogy mit csinál v miért csinálja, v ő is ember és képes hibázni, bármi. Kb 5 részt láttam, és általában ez az a határ ami elég szokott lenni hogy eldöntsem tetszik-e a sorozat v sem.
Ha valaki szánna rá pár karaktert hogy meggyőzzön lesz ez olyan izgis mint a Dexter 1-3 évada, akkor nekifutnék még1x.Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
Következő Supernatural rész lesz a Scoby-Doo-s epizód. trailer
-
-
Land
veterán
Elkezdtük nézni a Bones sorozatot. Tetszik nekünk viszont ncoren eléggé hiányos a "készlet". Van tipp, hogy a 2. évad hol lehet fent minimum 720p minőségben? Köszi!
-
Két részt megnéztem a Gomorra sorozatból, aztabüdöséletbe....
-
FollowTheORI
nagyúr
Azért szerencsére azt is le tudták még épp zárni úgy ahogy... pedig annyira nem volt az sem rossz.
Persze azért azt sem mondanám hogy borzasztó kár érte.
Mondjuk sok mai próbálkozást kenterbe verne...
Ez a minisorozat meg egy vicc... nem is értem miért öltek bele pénzt meg időt.
-
bobalazs
nagyúr
Ezt a The Man in the High Castle-t néztem végig.
Bosszantó hogy majd' minden részt cliffhangerrel hagynak félbe, és az 2. évadzáró is dettó így ért véget, hogy az ember tele van kérdésekkel. -
oriic
HÁZIGAZDA
Stargate Origins
8-9-10
Na lement a maradék három rész is. Furán lett vége,
de legalább a piramis hiányát, meg a sorozatban látott hiányos Föld koordinátákat megmagyarázták. Mitchel karakterét hiányoltam, ahogy azt is, hogy honnan tudtak a nácik a Csillagkapuról. Ezt így nem kellene folytatni szerintem, jöjjön inkább az a sokat emlegetett új sorozat.
-
Ispy
nagyúr
válasz
brownus #39324 üzenetére
Azért így visszagondolva most persze a Dexter, Breaking Bad vagy éppen a Battlestar Galactica nagyon jó sorik voltak, meg most már lett is egyfajta kult státuszuk, de azért ott is voltak bőven olyan wtf részek, ahol az ember elgondolkodott, hogy most ezt miért is nézem?
Szóval aki hétről hétre nézik ezeket, annak nehezebb dolga van egy-egy ilyen töltelék rész után, mint nekem, aki egyben letol egy egész évadot (esetleg évadokat
), mert én rögtön nézem a következő részt, nem kell rá napokat várnom.
-
brownus
veterán
válasz
Bad Pritt #39321 üzenetére
néztük mindhármat amit említettél. Zsu a kalózokra én inkább a vikingekre kattantam rá jobban. aaz utóbbival van is elmaradásunk.
ray is jó, nagyon is, de akkora fasz volt egy-egy részben, hogy egyszerűen már kibasztam volna a tévét is a pitsába.
(#39323) Ispy , tényleg, a twd is ilyen volt, az első pár évadában. jahh, még a GoT is, főleg az elején.
a sherlock is, de az meg 3 rész, ott nincs mit várni hétről hétre :d
-
Ispy
nagyúr
válasz
brownus #39320 üzenetére
Én mindig darálom, szóvak nekem más. Ha nekikezdek egy évadnak, akkor azt letolom egyben, közben nem nézek mást.
GoT, Expanse jöhet, esetleg a TWD-nek adok még egy esélyt, régen a Sherlockot nagyon vártam, de a 3. évadból az első részt megnéztem és most valahogy nem szippantott be.
-
brownus
veterán
arról beszélgettünk zsuval egyik este miután befejeztük a valós halált, hogy elnéztük volna még akár 10+ részen át is.
és, hogy évek óta nincs olyan sorozat ami úgymond beterveztette magát a heti programba, mint pl. volt a dexter, fringe, PoI, true blood (az első 4-5 évad). most is nézünk pár sorozatot, többnyire netflixen, + a pár részes évados sorozatokat egyben lekapjuk a magról. de most nincs ilyen sorozat, hogy na, holnapra nem tervezünk semmit mert azonnal látni akarjukvannak rohadt jók ma is, de hiányzik az umami :d vagy csak 10 rész és csocsi....
nektek van ilyen?
de, talán a westworld ilyen (lesz) / mert itt kábé minden passzol, a téma, a karakterek, színészek, díszlet, stb...
vagy ilyen volt a himym első 4-5 évada is. igaz ez sitcom vagymi volt..
-
gyuromoj
veterán
A TNT elkaszálta a The Librarians-t. A készítők megpróbálják máshova eladni, és itt lehet is esély, hiszen a nézettsége nem volt gáz.
-
-
attiati
veterán
Nézem ezt a Taboo-t.
Nem tudom minek, de nézem
2 rész ment le.
Teljesen egyszálú cselekmény. Minden, azaz minden jelenetben Hardy szerepel, ilyen sorozatot sem láttam még.Beindul ez jobban?
Jobb lesz a 3. résztől? -
vond
MODERÁTOR
"Jon Favreu lesz az első, élőszereplős Star Wars-tévérosorozat írója és executive producere." Hmm, érdekes.
-
mayday00
őstag
Ha már american crime story. ..Lassan kezd a Unsolved sorozat, Tupac és Notorious B.I.G megölésével fog foglalkozni. Nálam nézős.
[link] Elnéztem, már megy a sorozat...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Előző évadot a 2. részig bírtam, aztán elengedtem a sorozatot. Ezek szerint lenne értelme erőt venni magamon és folytatni, visszatért a korábbi színvonal?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Én igen, csak már nem emlékszem hol is hagytam abba...
Lassan megint fel kell raknom a sorozatos appot a telefonomra.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ez a sorozat is vesztett az értékéből sajnos
-
Atomantiii
addikt
válasz
Én még csak a 2. részen vagyok túl mert közben elkezdtem nézni a svéd / dán Híd című sorozatot.
-
válasz
Én igen,
szerintem is eléggé utópisztikus (a zsarolóvírus írtási módja viszont praktikus megoldásnak tűnt )
-
S e t h
nagyúr
válasz
Jó hogy szólsz, el is felejtettem.
-
Homelandet nézi még valaki? Egész izgalmas, csak a realitásoktól szakadt el meglehetősen
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest