Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
-
Komplikato
veterán
Legion oda tette magát, várom a következő eresztést. Eddig is elborult volt minden rész, de ez A kezdés!!44!

Expanse spoiler:
Hát pedig ott NEM egy kapu van, volt, lesz. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Éééés megint a legjobb résznél lett vége. Imádom ezt a sorozatot.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
akkor ez egy bárka lenne? Hmmm -
jonnyjoker01
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Közben felugrottam redditre és elvileg a végén a csillagrobbanásnál a bolygók állása tökéletesen megegyezik a naprendszerünkkel
Ott azt spekulálják legtöbben, hogy ugye a protomolekula kreáló civilizáció kihalt és most ahhoz hogy újra életre keljenek szét kéne terjeszteni ezt a protomolekulát mindenhol. A flashback szerűség pedig először visszament a múltba, majd előre a jövőbe. Ahogy belülről látszik, az egyetlen megmarad kapu az a mi naprendszerünkben van, a robbanós jelenet pedig a jövőből van, hogy ez a terve a molekulának. De ez is csak egy teória. A tied is megállja a helyét és nagyon remélem inkább csak a múlt volt a látomásban. 
@koncsik: el akarom kezdeni valamikor a könyveket, de óvatosan, inkább a sorozatot nézném előre, mint a könyveket olvasnám. Tudom hogy ott minden választ megtalálnék de így jobb élmény maga a sorozat

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Valami ilyesmi van a könyvekben emlékeim szerint, vagyis jó az irány. (Sorozatot még mindig nem láttam.)
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
gyenesmartin
üzenetére

Vakarom a fejem

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Érdemes a könyveket elolvasni, bár van már eltérés... (Térség sorozat: Abbadon kapuja kb felénél tartunk) - sajnos ebben a részben haladt el mellettem a sorozat, ahhoz képest ahol a könyvben tartok

-
gyenesmartin
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az utolsó jelenetből én azt vettem ki, hogy a protomolekula több különböző naprendszerben épített ilyen portálokat (gyűrűt), majd mindegyiken el akar terjedni, de ehhez szükség van a központi részére (amibe bement Holden). Csakhogy valami miatt megsérült ott egy vezető, amit saját magának nem tud megjavítani. Mikor betette Holden a kezét, akkor azt látta, amit eddig csinált a protomolekula. Mennyire vagyok eltévedve? -
jonnyjoker01
veterán
The Expanse S03E10
Ez mi a ... volt?!?!

Kezdődik a Legion-féle elborultság. Az utolsó jelenetet kéne valahogy megfejtenem, hogy az most mi is akar lenni, lehet felmászok reddidre

Ez a sorozat részről részre túltesz magán

-
Ragnar95
félisten
válasz
sayCet
üzenetére
TVShowTime szerint nincs mid-season break, jövő héten jön a következő rész, csak simán kihagytak egy hetet. Korábbi évadok egyikében sem volt mid-season break és most sem lesz.
-
j0k3r!
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Legion 2x11
"de bennem is az van, h mintha belebeszeltek volna, h gonosz" Igen, szerintem az ok-okozat, Syd és jövőbeli Syd részéről egymásra "mutat", nem tudni melyik volt előbb, szóval szerintem sem lett volna gonosz David alapból. Viszont, ha ez lesz a 3. évadban, akkor az még jó is lehet, mivel már az első évadban is jobban bejött a Shadow King által irányított "gonosz" David, mint ez a szerelmes jófiú
(feltéve, hogy normális forgatókönyvet írnak) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Igen felirat nélkül eredeti nyelven és általában aznap reggel nézem a részeket amiket jelez a TVtime. Amazon primeon hamar fent vannak a részek.
@bagyulajuve: azért az első 5 perc gyönyörűen volt megrajzolva
De igen. Nem volt annyira csattanós, viszont! Annál többet jár az agyam most ezen az egészen. -
xors
senior tag
The 100 új rész már megint nincs a héten? Mi van ezekkel, hogy csak kéthetente nyomják???

-
bagyulajuve
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
nem volt egy "epic" szezonzáró, de csak azért, mert az egész sorozat az

-
Janaboy
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

Nekem is ez jar a fejemben, h nem tiszta h David gonosz vagy lehet pont igy nem lett az, de bennem is az van, h mintha belebeszeltek volna, h gonosz.
Lehet a jövőben Farok nem is halt meg es o rangatta a szálakat végig.Ami a végét illeti, tekintve az évadra én kicsit nagyobb ütést vártam volna. Az se tiszta h Oliver meghalt? -
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Neked itélem a fastwatcher badge-t
- felirat (akár ENG) nélkül nézed? Vagy honnan van ilyen gyorsan?
(longriflesub-on megtaláltam éppen) -
Ragnar95
félisten
válasz
xenom0rph
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de eddig 1-1 dialógusban max 2-3x hivatkoztak rá, most pedig 2 részen belül 2x ment le legalább 1 perces dialógus, ahol kb 10-15x hangzott el a "they" ahelyett hogy a nevét használták volna, nehéz nem belemagyarázni hogy tudatos döntés volt ez a készítők részéről

-
jonnyjoker01
veterán
Legion S02 E11 évadzáró
Hát ez brutális volt

Gondoltam, hogy a jövő storyline csak a következő évadban lesz, de nem gondoltam, hogy a hero-villain cserét tényleg megcsinálják. Kíváncsi vagyok mit tartogat a következő évad, szerencsére azért nem volt akkora oltári a cliffhanger, hogy ne tudjak egy évet várni 
Nekem úgy tűnik, hogy megint Farouk keze volt a dologban mindenben. Nagyon úgy tűnik sikerült "megfertőznie a hozzá közel álló személyeket, ezzel az őrületbe kergetve Davidet. Ettől függetlenül tényleg elég kérdéses dolgokat csinált az évad folyamán sorozatosan, de nem hinném, hogy rossz szándék lett volna a dolgok mögött. Nem tudom.
Az arckifejezésem továbbra is 
-
DS39
nagyúr
válasz
Ventur@
üzenetére
én korábbra gondoltam, hiszen akkor már csak Bernard volt. Arnold halálának körülményei nem tisztázottak. Bár IMDb-n találtam egy ilyet: "Dolores shoots first, killing Ford as she did Arnold" szóval lehet csak nekem maradt ki ez. Dolores viszonylatában Arnold a teremtő inkább. Meg ugye ezt az indián Ford-nak mondta. -
Ventur@
senior tag
A Halálosztó szerintem is Dolores lesz, de nem Arnoldot ölte meg, hanem Fordot. Szerintem a Teremtő névvel ráutalt. Már csak azért is, mert Dolores ölte meg az első évad végén Fordot. Akkor még Arnold élt és ugye innen folytatódott a 2. évad. Más:
Marvel's Cloak & Dagger S01E01-E02.
Minden esetre figyelemmel fogom követni, mert hát szuperképességekkel megáldott emberek vannak benneSajnos ez sem eddig olyan szuprhősös sorozatnak indul, amit én szeretnék - végre egyszer lehetne már valami jobb
. Pl. egy Bosszúállókat sorozatban...nyam nyam nyam
-, viszont ennek ellenére az első két rész tetszett. Picit a Runaways-t juttatta eszembe, de meg nem tudom mondani miért
.
.Supergirl S03E21. imdb-n 7 csillagot kapott a rész, de még ez is sok érte.
Nehezen tudtam eldönteni, hogy most brazil szappanoperát nézek, vagy egy Supergirl részt. Még ennyi sírás-rívást, könnyes szirupos izét....3 évadnyi könny volt csak ebben a részben. Komolyan mondom, ez a rész most fájdalom volt. Akció meg vagy 5 perc volt benne. Még két rész van az évadból, de már Melissa cukisága sem nagyon kezdi megmenteni nálam az évadot. Pedig milyen jó komoran indult. -
Ragnar95
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Utolsó 2 részben a politikai korrektséget nagyon túltolták amúgy, volt legalább 2 elég hosszú dialógus, ahol Taylorról beszélgettek és végig következetesen "they"-ként hivatkoztak rá, pedig ott se volt egyiknél se. Már-már az volt az érzésem hogy iróniába hajlik át a dolog

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Billions S03
én is most végeztem vele, valóban jó évad volt... még mindig tartja a színvonalát szerencsére... Axe és Chuck karaktere jó, a színészek jók (taylor idegesítő de jó a színész ott is)
a történet is érdekes marad az évad során amit manapság már ritkán mondhatunk el... úgyhogy akit kicsit is érdekel ez a téma, az nézze mert nincs sok ilyen a piacon... -
jonnyjoker01
veterán
Amazon Studios has been talking about 'Lucifer'
A korábbi tweet Amazon UK-től volt, lehet, hogy ők fogják átvenni (remélhetőleg). Ha ez lenne a helyzet, szabadabb kezet kaphatnának a készítők és valószínűleg jobb részeket rakhatnának össze :3
-
bobalazs
nagyúr
Tyihiij öccsém, péntek-ill. szombaton lesz a 12 majom új évadja!
Már várom! -
oriic
HÁZIGAZDA
Esküszöm egyre jobban tetszik. Hiányzik egy ilyen akciósorozat már nekem.
-
Elvileg ugye azt hitték,
szóval nyugodtan mászkálhatott....hogy halott, pedig nem is volt az, csak úgy csinált, ezért nem futott le a frissítés. Hogy miért nem látták ezt a képernyőn, az mondjuk érdekes, de talán azért, mert olyan régi verzió volt, hogy nem volt már 100% kompatibilis. Amúgy meg éjszakai műszak volt, csak az a két surmó volt benn dolgozni, azok is elmentek pihizni, amíg lefut a frissítés gondolták, -
|AP|
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
zeneileg továbbra is jó, (Heart-shaped box feldolgozás ebben a részben), de több pozitívumot már nem igazán tudok elmondani. Egyre inkább Lost szindróma, annyi különbséggel, hogy az sokkal jobban fent tudta tartani az érdeklődésem. Sőt, amikor már elengedtem, hogy
, akkor is lekötöttek a karakterek. Itt nem igazán.nem lesz meg a végső magyarázat A heart-shaped box jelenet is egy hatalmas bullshit volt...
(elindítják az androidon a frissítést, de ő simán feláll és sétálgat egyet tök egyedül a "szigorúan őrzött" komplexumban, senki még csak meg sem kérdezi, hogy: -hát te? ) -
Ragnar95
félisten
Billions S03
Újabb remek évadot kaptunk, a fináléban sem unatkozhattunk, nagy kár érte hogy várhatunk jó ideig a folytatásra...
Kíváncsian várom, mi sül ki aChuck-Axe barátságbólnem ellenségeskedésből, a végén még lehet elintézik gyorsúton mindkettejük ellenségeit
A mostani évadból kiindulva simán elképzelhetőnek tartom, hogy a következő évadban sem csak egy fő szál lesz és az Axe-Taylor, Chuck-Jeffcoat csatározások nem fognak az évad végéig húzódni. -
-
Janaboy
Topikgazda
Westworld 2x08
Nem egy nagy eresztés most.
-
xors
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Itt van hozzá egy kis magyarázat: [link]
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
No igen, Holden nem egy atomfizikus

-
petipetya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az általad linkelt párbeszédre, amit Miller mondott az aktuális epizódban.
-
petipetya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egyébként Miller piszok jól elmagyarázta azt, amin már én - és szerintem Ti - is törtem a fejem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Vámpírnak ott a The Originals. True Blood spinoff, sokkal felnőttesebben és az új évad is valami eszméletlen jó lett.
-
Expanse S01-S03E09
Egy valamit nem értek, hogy ugye a 2. évad végén megölték a hybridet elégetéssel, így protomolekula került a hajótestre, amit utána letakarítottak(nagy részét). Eltelt x hónap, ugye a tárgyalás ideje a tetteikről, gondolom volt párszor karbantartás/készletfeltöltés a hajón és senkinek/sehol nem tűnt fel, hogy a kék trutyi terjeszkedik a hajón? Főleg, hogy Holden a S03E08-ban 35x csinált tesztet saját magán protomolekula után, a módszer megvan, csak miért nem terjesztették ki, hogy x km körzetben érzékelné?
Persze, hozzá tartozik a cselekményhez, mert szerintem egy adóvevőként működött a trutyi Holden és Millner között. Meg mi van Melbával(Julie húga)? Mintha a széttörve film(katt) teljesülne, miután felakadt a szeme.Lost in Space S01E08
Csak Flintet ne...
Jacky nem lehet ennyire hülye, hogy nem hozta nyilvánosságra, hogy Smith doki egy személyiségtolvajMarvel JJS02xE01-E10
Aki pár rész után kaszálta, adjon még egy esélyt neki, 6. résztől beindulnak az események.Más:
Egy ismerős kérdezte tőlem, hogy mit ajánlok ilyen zombi, vámpír, szörnyes sorozatra, kapásból rávágtam a Penny Dredfull-t, esetleg tudok ajánlani a TWD, iZombi, Strainen kívül? -
mayday00
őstag
Westworld S02E05. Végre nem
mint a legtöbb filmben, sorozatban.angolul beszélnék benne a szamurájok 
-
AD4MINATOR
nagyúr
Imposters - Season 2
Olyan mint az első évad, ilyen tekintetben nem lehet csalódni benne. Azt kapja a néző amit el is vár.
-
Ispy
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem meg félúton az igazság, ezért vagyok kíváncsi, hogy hogyan alakul tovább a történet.
Ilyenkor kell kaszálni.

-
Ispy
nagyúr
Végeztem a westworddel, mármint a 7. résszel is, számomra igazi
érzelmi hullámvasút, hogy nem tudom kinek is kéne drukkolni, fogyamatosan mozog a cselekmény, meg mint valami massza, kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az egészből. Az elején Dolores volt a szimpi, meg Robert és Meave nem, most meg fordult a kocka. Először a droidokat sajnáltam, most meg az embereket, szóval van még szerintem potenciál ebben a sorozatban. -
-igu-
veterán
válasz
üzenetére
Nem érzem kötelezőnek, hogy megértsem mások agymenéseinek a mélyebb értelmét.
Ha leülök megnézni valamit, szórakozás céljából teszem azt.
Nem fogok végignézni egy nekem nem tetsző (sőt, visszatetszést keltő jelenetekkel tarkított) sorozatot csak azért, hogy az utolsó 30 perc láttán elégedetten csettintsek, hogy 'ez igen! Ezért megérte végigkínlódni az eddigieket'. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván megint a lényegnél kell abbahagyni a heti Expanse-t.

-
Ventur@
senior tag
Westworld-höz:
1. William csak kva mákos
. Meg elvileg ugye ezt a narratívát Ford neki írta, hogy jusson ki, meg játszon. Vagy valami ilyesmi volt az évad elején. Szóval főkarakter és kell még a sorozatba a végjátékhoz....szerintem
.
2. Spéci mellény, ami jelzi a lakókat, hogy melyik irányból jönnek. A csaj ott a nagy virtuális térképnél mondja, hogy beállította a lakók "hálózatára" és így tudják érzékelni őket. Mivel ugye "tök sötét van", nem mennek a kamerák, érzékelők stb.
3. Erre nem tudom a választ
. Nekem ez a legutóbbi rész abban nem tiszta, hogy akkor most mikor mi is történt. Nagyon ugráltak össze-vissza az idősíkokon és a vége teljesen megkavart. Részben értem, de nem állok neki kifejteni, mert azt ne bírná a fórum motor
. Annyi "biztos" hogy Ford beültette magát Bernardba.(#40725) Crisp Rat:
. Alig várom, hogy legyen hozzá felirat, mert imádtam a sorozatot és a karácsonyos különkiadást is. Ezt a legutolsó "részt" meg mikor megláttam, hogy 2.5 óra, már előre csorgott a nyálam. Meg is hallgattam a főcímzenét, vagy 10x egymás után
. -
oriic
HÁZIGAZDA
Elindult a Cloak and Dagger. Nézi valaki?
-
törölt tag
Sense8 finálé - Soha, de soha (igen, soha) egy sorozat vagy film nem tanított ennyi szeretetet, elfogadást vagy önzetlenséget és összetartást, mint a Sense8. Soha, de soha nem sikerült még 2.5 órába ennyi érzelmet, érzést, akciót és világszemléletet belesűríteni, mint ami a Wachowski testvéreknek sikerült. Soha, de soha nem állt még sorozat vagy film ennyire közel hozzám, mint a Sense8.
Az utolsó 30 percet szinte maximum hangerőn néztem végig 2x, miközben nem érdekelt, hogy melyik szomszéd jelent fel.Aki befizet erre a 2.5 órára, igyon, engedje el magát és szeressen mindenkit.

-
xors
senior tag
Na én is sikeresen megnéztem a heti részeket:
The Expanse S03E09
Kicsit lelassultak a történések, de még mindig ez a legjobb jelenlegi sorozat!Miller újra előkerült, de szerintem állandóan változtatgatják, kíváncsi leszek mi fog kisülni belőle, de most hogy lesz új évad, gondolom valami értelmeset szeretnének csinálni, hogy a következő fel tudja venni a fonalat. The 100 S05E06
Alakul ez, bár megint mire valami történne vége lesz az évadnak..Azért az nagyon tetszett mikor a csaj a másiknak a lőtt sebébe dugta el a pendrive -ot 
Westworld S02E07
Kicsit magyaráznak, hogy tudja kapcsolni mi is történik, de aztán az új eseményekkel megint teljesen összezavarnak
William most halhatatlan, vagy csak rohadék nagy mázlija van állandóan?? Amúgy miért hagytálk ott a sivatagban, ő már tulajdonképpen a park része, olyan régóta tolja a gamet?
Mi volt az a világító öv / mellény a kommandósokon a Mesa -ban?
Jól értelmezem, hogy Ford már nincs teljes kontrollban, vagy ez jó neki, hogy elviszik Bernardot Abernathy agyának megkeresésére? -
jonnyjoker01
veterán
Az új Archer részben jól hallottam most káromkodtak először a sorozatban?
(madár és Archer is). -
Janaboy
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hat igen, ismet egy nagyon jó rész..
-
Ispy
nagyúr
Én darálos vagyok, de sajna minden sorozat párhuzamosan megy, szóval csak elkezdtem a westworldöt nézni.
Nekem nincsen gondom vele, teljesen beszippantott, szóval le is daráltam gyorsba 1-4-ig, szerintem követhető a sok flashbackkel, kíváncsi vagyok hová lukadunk ki.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Így titokzatosabb (és főleg gyorsabb) volt.

-
ACAB95
tag
Üdv
Olyan hasonló stílusú sorozatokat keresek, mint a Banshee, Strike back, Breaking bad... Milyen szinkronos sorozatot tudnátok ajánlani? -
SQX_Barto
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
The Expanse s03e09
Így kell sorozatot írni
Az évad hátralevő részét lehet egybe kéne ledarálnom, annyira rossz egy hetet várni az új részre
De úgysem bírnám ki 
-
Janaboy
Topikgazda
A jó ég áldja már meg ezt a Legiont

Na megyek leengedem a kádban a vizet

-
Zizmand
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+1 én is ugyanígy vagyok vele.
-
Nekem egyelőre bejön még... tény már nem akkora wow faktor mint az első évad.
Azt hiszem még tudom jól követni melyik idősíkon mi történik, de tény hogy egyre kuszább a sztori.

Mondjuk tény, ha kiveszed belőle ezt a több idősíkos valamit, akkor nem egy nagy szám alapból.
Csalódásnak semmiképp nem mondanám még, számomra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Az első évad során számtalan konteo látott napvilágot, a rajongók elképesztő vehemenciával elemezték a sorozatot és bizony sokan jó úton jártak, kvázi meg is fejtve a feladványokat.
A második évadban számomra úgy tűnik, hogy a készítők még jobban próbáljak összezavarni a nézőket, esélyt nem adva dobálnak bele mindent az üstbe nehogy rájöjjünk miből készül az étel, de ez már a fogyaszthatóság rovására megy.
Eltérő idősíkok, álom, kiből hány van, megfejthetetlen motivációk, Bernard folyamatos bambulása, Ford coelhoi
közhelygyüjteménye, stb.A sorozat alapjául szolgáló film sem terjeszkedett tovább azon amennyi van benne, nos itt megpróbálták, de az eredmény egyre zavarosabb.
-
Don.Corleone
aktív tag
Én nem mondanám csalódásnak(mondjuk több cimborám is kiábrándult a sorozatból a 2. évad miatt), bár inkább keserű a szám íze, hiába magával ragadott az első évad és ez a vadnyugatos-robotos világ, de valami hasonlót vártam a 2. évadtól amit kaptam. Azaz, nem az az igazi áttörés és ahogy aztán írtad később csapong rendesen. De ezek ellenére bőven nézhető és izgalmas.
Nekem spec. Ford baromira hiányzik, az ő szentimentális alakja maga a színész is egy kegyetlen jó választás ehhez a szerephez, de az elmélkedései-gondolatai szerintem adnak egy külön fűszert ennek a sorozatnak. Most kapott bő 10 percet, hát ez kevés volt. Igazából a sorozat gyártásra haragszok mert tele nyomják eszetlen lövöldözésekkel, felesleges akcióval, megy az agyatlan mészárlás és a gondolatébresztést, hogy a megnézett epizód után is ott legyen a fejedben ez a sztori, azt simán megölik. Most pedig ráadásul azt sem tudom melyik idősíkban mi a fene van..
bár kissé nyúzottan jutottam a 7. részhez, szóval ezt vissza fogom nézni szerintem.
Arra lennék kíváncsi lesz-e 3. évad, mert őszintén szólva én nem látom mit lehetne itt kihozni a történetből. Első évad vége adta magát úgymond, de eddig nem kaptunk olyan fő szálat, legalábbis szerintem. -
Ventur@
senior tag
Ez a két Lucifer rész - S03E25-26 - ez - elnézést a hasonlatért - de kb. p*csafüst volt lánggal. Gumicsont, hogy a #savelucifer fanoknak adjanak még valamit. Az E25 még bele is fért volna az évad során, mert húzták az egészet, mint a gumit. De az E26....csalódás volt nekem.
E25-nek kicsit örülök, hogy Ella-val foglalkoztak, mert alapvetően csíptem a karaktert. Jópofa és vicces volt. A végén, meg hogy - voltaképpen - Isten keze abban is benne volt, hogy Ella Lucifer közelébe kerüljön, nagy volt
. Na, de az E26-ot sehova sem tudtam volna elképzelni a 3. évadban. Luci-Chloe-Ella hármas működött, de az Espinoza-Charlotte kettős sehogysem. Jó, oké beteljesedett a szerelem, ami alapvetően nem jött össze Charlotte halálával a 23. részben, de hogy ez a korrupt vonal nálam nem volt szimpatikus. Lindanál meg csak ennyit tudtam magamba mondani: Telement a szemem cs*ccsel
.Reménykedek, hogy valaki felkarolja a sorozatot egy 4. évadra, de nagy a csend és kicsit sajnálom is. Hiába volt nyúlós a 3. évad, de tetszett minden rész
. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gyenesmartin
üzenetére
mindent elmagyaráznak az évad során, amit meg nem azt meg a 2. évadban
-
gyenesmartin
őstag
3%
Ezt most ha jól értem a jövőben játszódik, miközben a földön egy városnyi ember él, akik közül kiválasztanak 3%-ot, hogy felsőbbrendűek közé tartozzanak? Erre miért van szükség? Összesen egy város van meg az Offshore az egész bolygón, miért kell kiválasztani még ebből is a 3%-ot? 7 milliárd embernél még megértem, hogy túl sok, hogy mindenki jól éljen, de ennyi embernél nem kéne, hogy gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott azt spekulálják legtöbben, hogy ugye a protomolekula kreáló civilizáció kihalt és most ahhoz hogy újra életre keljenek szét kéne terjeszteni ezt a protomolekulát mindenhol. A flashback szerűség pedig először visszament a múltba, majd előre a jövőbe. Ahogy belülről látszik, az egyetlen megmarad kapu az a mi naprendszerünkben van, a robbanós jelenet pedig a jövőből van, hogy ez a terve a molekulának. De ez is csak egy teória. A tied is megállja a helyét és nagyon remélem inkább csak a múlt volt a látomásban. 

De igen. Nem volt annyira csattanós, viszont! Annál többet jár az agyam most ezen az egészen.

És igen, ebbôl már mindent értek
Persze, hozzá tartozik a cselekményhez, mert szerintem egy adóvevőként működött a trutyi Holden és Millner között. Meg mi van Melbával(Julie húga)? Mintha a
Jacky nem lehet ennyire hülye, hogy nem hozta nyilvánosságra, hogy Smith doki egy személyiségtolvaj