Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
brownus #30395 üzenetére
Több, mint 80 millió előfizető, de azért durva befektetés, mert kb. ennyi volt a tavalyi árbevételük.
Nem adnak el a retek klubnak vagy más csatornáknak saját gyártású cuccot, én úgy tudom.
___
szerk:
"A Netflix berendelte a Flaked 2. évadját, ami a hírek szerint 6 rész lesz." - (junkie)
Egyrészt yeah, másrészt 6 rész... Ne mááár.
-
davidsone
addikt
válasz
Atomantiii #30394 üzenetére
Régi cucc de nagyon ott van original HBO produksön
-
spammer
veterán
Sex&Drugs&Rock&Roll 1. évad
Egykoron híres, öreg rockerek újra összeállnak, nagyjából innen indul a történet, de nem annyira a zenélésen van a hangsúly, mint inkább a karaktereken, a kiöregedésen, a fiatalabb generációval való különbségeken. A poénok forrása is ebből ered többnyire és bár nem olyanok a részek, amiket végigröhög az ember, azért elég ütős dumákat nyomnak, természetesen sok utalással a régi rockzenészekre, együttesekre, de akadnak más popkult utalások és kifigurázások is. Egyfajta laza "haver-komédia", ahogyan azt Denis Leary-től megszokhattuk. Ezúttal ő jegyzi a részeket és egyben ő az egyik főszereplő is (elég jól is áll neki a szerep).
Én nagyon csípem Leary-t (a Rescue Me minden idők legjobbjai közt van nálam), szóval ahogy lemegy a második évad, folytatom is, remélem, hogy addigra még jobban kiforrnak a karakterek.
-
davidsone
addikt
Hallottatok az OZ nevű sorozatról? Megnéztem belőle pár részt a szökés elmehet a pcsába ez mellett...
-
gyuromoj
veterán
A Netflix jövőre több, mint 6 milliárd dollárt fog költeni saját tartalom gyártására.
(sorozatjunkie)
-
gyuromoj
veterán
-
moonlight115
őstag
Igen, sokak szerint a 6. évad ha nem is gyenge, de az összes többi jobb. Wayne Palmert eléggé lehúzta a kritika. Mit mondjak, David Palmer volt a legjobb elnök.
Olvastam, hogy az USA-ban azon viccelődnek, hogy ami a 24-ben csak fikció, az nem sokkal később megtörténik IRL is. Pl. a 9/11-i tragédia utáni napon volt az első rész a TV-ben, de még idejében sikerült kivenni belőle amint felrobban a repülőgép. A 9/11 előtt még simán belefért volna...És láss csodát, David Palmer után voilá, megválasztják Obamát.
A 7. évadban meg ugye egy nő az elnök...
Angolul nézed? [link][link] [link]
-
gyuromoj
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
Marco Polo S2
Tegnap ledaráltam a 2. évadot. Hát nem volt semmi, főleg az utolsó pár rész. Teljes egészében elégedett vagyok, megint remek évad volt. Egyedül egy valami nem tetszett, az pedig a Kököcsin szál, kicsit sokat foglalkoztak azzal, hogy bekattan. A vége pedig elég WTF momentum volt(fogalmam sincs pl
t). Most komolyan így hogy lehet lezárni valamit?mi az a "szellemsereg", ami csak úgy eltűnteti a serege -
TheProb
veterán
Nem láttam előzményt a Félig Üres/Curb Your Enthusiasm-re, én néztem és imádtam csak egyedül?
HBO-s, kegyetlen jó szitcom egy nálunk nem ismert amerikai komikus (Larry David) játsza saját magát, ami szerintem plussz poén. Bár aki nézte a Seinfeld-et, annak nem lesz újdonság.
Magyar szinkron kifejezetten jó (angolul nem is nézném). -
Megvolt a Wayward Pines, és igen az első évad jobbra sikeredett mint a második. Ettől függetlenül nem rossz darab, összeségében 7/10 tőlem. Most jön a Justified. Arról vkinek vélemény-tapasztalat?
-
moonlight115
Minden évad első epizódja a legjobb. Meg az utolsó. És persze a többi is...
A 9/1 szintén.
Egeszen a 7. evadig azt mondtam, hogy a 3. evadot mar nem lehet tulszarnyalni. Na ennek itt vege is. Ez a 7. evad szerintem uti az osszeset, de negyzetesen uti.
Mint egy felorult ugy nezem oket folyamatosan annyira jo.
Pedig a 6. kozepen majdnem hagytam, aztan az is felporgott megint. Ez meg, nincsenek szavak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
aizen92 #30371 üzenetére
Ezt most miért linkelted? Épp csak 3-mal az én kommentem fölött linkelte valaki ugyanezt.
Így jó lesz: 1, 2. Bár nálam jók eredetileg is.
(#30370) k-adi: A csajjal kapcsolatban nem értek egyet. Más is mondta, hogy jaj csak aggódott, ezért ilyen a feje. Nem.
Ugyanilyen szerencsétlen rapeme fejjel nézett, mikor a randijáról beszélt a barátnőjével, mikor lefeküdt a csávójával, meg mikor az anyjával beszélt az éjszakájáról. Az első egy-két részben még okés volt, de 8 részen keresztül kicsit idegesítő volt már, hogy mást sem tud, csak alulról nézni bociszemekkel és felhúzni a szemöldökét. -
aizen92
addikt
válasz
Bad Pritt #30367 üzenetére
References to 70-80’s movies in Stranger Things
ja és szarok a linkek a hszben
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #30367 üzenetére
Valóban azért is szimpatikus ez a SThings mert ritka amikor jók a gyerekszínészek, sőt ahogy írtad, ők viszik el a hátukon a sorozatot. Az is igaz szerintem is hogy Winona Ryder túltolta az anya karakterét és inkább már idegesítő volt.
Nancy-nek tényleg szinte csak 1 arca van egész végig, de tekintettel arra, hogy 1) gyerek 2) aggódó karakter szerepét kapta... ezért ennek a kettőnek a kombója kb. ennyire volt elég. EZ nem feltétlen az ő hibája, de az aggódást cukin tudja, lássuk be. -
Bad Pritt
félisten
Megvolt a Stranger Things. Tényleg jó kis sorozat lett, ügyesen egyensúlyozott a tisztelgés és a full lopás között, nagyon-nagyon jól keverték a szálakat, ügyesen adagolva, hogy végül mindenki eljusson a végkifejletig, jól használták a Lost-féle flashback struktúrát is. Soha nem hittem volna amúgy, hogy lesz ilyen, de itt tényleg csak a gyerekszínészek vitték el a hátukon a filmet, a felnőttek kifejezetten gyengék voltak mellettük, Winona Ryder jó lett volna, de kicsit túltoltuk a karakterét az évad első felében, David Harbour jellegtelen fapofájú seriffje abszolút csak katalizátor szerepet töltött be, jól érezték a rendezők, hogy kell egy karakter, aki összefogja a nyomozós szálakat, mint mindenhol, itt is a seriff lett az. A Wheeler család szülői testülete fájdalmasan sztereotipikus lett (okkal nyilván), a rosszfiúk meg... rosszak.
Talán ez a bajom ezzel a sorozattal, hogy sokszor jutott eszembe ez a szófordulat, mint mindenhol. Voltak váratlan húzások, jóféle csavarok, de ha lehántjuk a brutálisan eltalált '80s hangulatot, akkor azért látszik, hogy sok sebből vérzik a sztori.
Viszont így ez a 8 rész tényleg jól eltalált kis pakk lett. Sok mindent megmagyarázhatnának a kövi évadban, mert a cliffhangerek közül a seriffé például elég kis bárgyú lett szerintem, semmi értelme sincs. A Nancy-t játszó kiscsaj meg tanuljon más arcmozgást is, mert elég idegesítő volt, hogy mindig ugyanez a fej volt a válasza a történésekre, csak a szemöldökének a szöge változott egy kicsit hangulattól függően.Amúgy holnap megnézem szerintem a Super 8-et, de lehet uncsi lesz ugyanazt megnézni csak most másfél órában.
-
Ragnar95
félisten
válasz
TheProb #30360 üzenetére
trakt.tv elvben támogatja a Plexet. Szinkronos megjelenéseket nem hiszem, hogy támogatna bármely oldal is.
Én a tvshowtime-ot használom , miután megnéztem egy sorozatot nem tart semmiből megnyomni egy gombot a weboldalon/appban, hogy láttam az adott részt. -
gyuromoj
veterán
Gilmore Girls premier november 25 12:01PM. (Hátha érdekel itt valakit
)
-
dokee78
félisten
Filmes topikban linkelte aizen92,de betettem ide:
References to 70's & 80’s movies in Stranger Things | HD
Spoileres! -
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi #30361 üzenetére
Én nem így láttam a karaktereket. Bár London (a szőke csaj) valóban furcsa (mikor már kiderült, hogy mi motiválta először), a másikkal szerintem nem volt gond, kicsit kisiklott, de Chip sem éppen segített rajta. A rendőrrel sem volt gondom, őszintén a pofájába vágta Chipnek az igazságot, ennyi. A milliomos srác nálam amolyan semleges volt, nem tett hozzá sokat, de nem is vett el az élményből.
BoJack nekem tavaly nem jött be, de adok még egy esélyt az új évadnak, remélhetőleg jobbat hoztak össze, mint az előző. A Ballers listán van, de még nem kezdtem el, sok jót nem hallottam róla, de ha hoz valami feelgood hangulatot, akkor talán megteszi.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
spammer #30042 üzenetére
Kicsit fura volt ez a Flaked. Nem jött be közel sem annyira, mint a Love vagy a Master of None.
Amiket leírtál, az nagyjából stimmel is, de engem valahogy jobban zavart a történet hiánya. Illetve ahogy a szereplők átélték a történéseket. Mindenki csak úgy elvolt. Senkit sem hatott meg igazán a sorozat végi két nagyobb felismerés, fordulat sem. Egy vállrándítás, és kész. Senkit sem tudtam megkedvelni, talán Cooler volt egyedül szerethető. Oké, dráma, de valaki azért legyen már egy kicsit is szimpatikus. Dennis egy primadonna pöcs, a két csaj r.banc, a rendőr egy paraszt, Chip rosszabb, mint Bojack, a milliomos srác meg ugyanazt a figurát hozta, mint a Ha/verben, mínusz a világuralomra törés.
Szóval ez most kevésbé talált be nálam, az előző két ajánlásoddal ellentétben. Persze még mindig ezerszer inkább ez, mint egy rész got vagy walkingdead.Basszus, erről jutott eszembe, hogy kint van a Bojack Horseman 3. évada. Plusz a Ballers is elindult nemrég.
-
TheProb
veterán
válasz
mayday00 #30359 üzenetére
Köszi az infót, szerencsére be vagyok tárazva jelenleg is pár nézendő sorozattal. Addi kihúzom velük
Amúgy ki melyik oldalt használja arra, hogy értesítéseket kapjon a közelgő/megjelenő sorozatokról? Fontos, hogy szinkronos megjelenéseket is jelezze. Próbálgattam ezt a whatnext.eu-t, de nem nyűgözött le, manuálisan látom csak, hogy mi mikor lesz.
Nincs olyan oldal ami szinkronizálná a plex-en megnézett filmeket, részeket? Manuálisan átírkálni ezekbe az oldalakba nincs sok értelme, úgy is elfelejtem.
-
mayday00
őstag
Magyar premier – FOX: 08.24 Carter ügynök (Agent Carter) 1. évad
Magyar premier - VIASAT3: 08.16 Supergirl (Supergirl) 1. évad
(#30358) TheProb . 08.29-én érkezik itthonra a Wayward Pines 2. évadja.
-
-
TheProb
veterán
Mi ez a nagy démonos, ördögűzős téma mostanában? AMC-nek az outcast, most meg a FOX csinálja az Exorcist-ot.
-
brownus
veterán
kicsit spoileres lehet:
stranger things poszterek (de menők) -
oriic
HÁZIGAZDA
Preacher 1x09
Ok, eléggé WTF lett a sorozat, de várom a finálét, jó lesz ez úgy érzem.
-
válasz
DrojDtroll #30341 üzenetére
"Lesz a történetben valami nagy csavar"
Ja kb minden harmadik reszben van egy. Biztos a Lost ot nezed ? -
Bad Pritt
félisten
válasz
DrojDtroll #30341 üzenetére
Az lesz, csak nem biztos, hogy tetszeni fog.
(#30340) Gyick: Stranger Things? Ha túlteszed magad a közepes történeten és a néha kifejezetten gyenge karaktereken és megoldásokon akkor egész jó. Főleg ha beszippant a hangulata.
-
DrojDtroll
veterán
Lost-ot nézek most. Kezdem unni. Van valami ami miatt érdemes tovább nézni?
Lesz a történetben valami nagy csavar?
-
Gyick
őstag
Üdv!
Hű de régen írtam ide
Tudnátok ajánlani vmi jó sorozatot elég nagy pangás van most.Ami most megy abból a Last Ship-et meg a Wayward Pinest kaszáltam. Csak a Scream 2.évad(baromi jó sorozat nekem nagyon bejön) meg a Suits van most semmi más.
Itt egy éleg pontos lista mit láttam: [link]
Müfaji meghatározást inkább nem irok,lehet bármi:dráma.horror,krimi,vígjáték csak legyen benn vmi ami mefogja az embert -
törölt tag
válasz
devil-k #30338 üzenetére
Rick esetében pont azt próbálták bemutatni, hogy egyszerű emberből lehet-e vezető és ha igen hogyan. Mivel kaszáltam az 5. évad felénél és már addig is csak nyűglődve jutottam el (+1 kaszával), nem tudom hogyan alakult a további sorsa vagy ez a dolog. De addig úgy tűnt, hogy ez még karakterfejlődés. -
devil-k
nagyúr
No, ebben az évadban aztán helyrekerült 1-2 dolog:
- Sajnálom, hogy meghalt T-Dog
- Lori miatt annyira nem fájt a szívem. Sajnáltam a helyzetet, ahogy és amilyen körülmények között meghalt, de mégis ott van az a kis de szócska...
- Kíváncsi leszek, hogy a sok megrázkódtatás ellenére, hogy veszi majd Carl az akadályokat. Bár az évad végén lelőtte azt a menekülő srácot... elég sok mindenről árulkodik. Majd kiderül.
- Ebben az évadban is kiderült, hogy Rick teljességgel alkalmatlan arra, hogy a csapat vezetője legyen. Egyszer azt mond, egyszer azt, így cselekszik, úgy cselekszik.
- Andrea végül is azt kapta, amit kapnia kellett, mert mind a két oldalra játszott. Soha nem kedveltem igazán.
- Merle halála a végén elgondolkoztatott. Csak szorult bele valami emberségféle... Én nem biztos, hogy kiírtam volna a sorozatból még, de nem volt rossz. Ő is akart tartozni valahova, végül saját magát szorította ki mindenhonnan. Pedig ha nem lett volna ennyire antiszociális, akkor még lett volna esélye.
- Daryl szerintem a végén megkönnyebbült, hogy meghalt a testvére. Nyilván szomorú volt, de a szíve mélyén ő is tudta, hogy ez így lesz a legjobb mindenki számára.
- A Kormányzó pedig még Merle-nél is elmebetegebb. Csodálkoztam rajta, hogy az emberei közül senki sem hajtott végre puccsot ellene. Megérdemelte volna. Ettől függetlenül nekem nem tetszett, hogy mindig mindent túlélt...
- Michonne borzasztóan szimpatikus karakter
- Ez a Tyreese féle csoport is semmirevaló... egyszer itt, egyszer ott.Az évad lezárása nem volt most annyira csalogató, mint a másodiké...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Komplikato
veterán
válasz
spammer #30302 üzenetére
Mondjuk a Stranger Things témában Stephen King ott indul, hogy a film logója a hivatalos Stephen King könyvek címlap betűtípusából van. A filmben rengeteg helyen felbukkan így vagy úgy. Én még is éreztem olyan hangulati elemeket is bőven a sorozatban, ami inkább Dean R. Koontz-ra jellemző, mit tudom én pl. a Rossz hely vagy A túlélő c. könyvek elemei meg ilyesmik. Amúgy volt még rakat poszter más filmekből, meg vájt szeműek szerint tárgyak is. Viszont még a sorozat megjelenése előtt sok helyen említették a készítők, hogy Carpenter, Spielberg, King (és nagyon sokan mások) nyomában jártak és ez direkt ilyen. Még is tele van a web most ilyen "leleplező" videókkal meg írásokkal.
-
Ragnar95
félisten
The Last Ship S03E07
"Tartják magukat" a készítők a comic conos trailerben látottakhoz, elég izgalmas rész volt és a következőek is akciódúsnak ígérkeznek.
Meglepődtem rajta, hogy a ,csempész dolgozott együtt Penggel már kevésbé.az elnök öngyilkosságán
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki az szálból.oltóanyag hatástalanságát firtató -
oriic
HÁZIGAZDA
Son of Zorn Comic Con trailer - Ez még mindig nagy állatság, nézni fogom.
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #30317 üzenetére
Az elején nem értettem én sem egyáltalán a Sherlock körüli hype-ot, az első évad kifejezetten gyenge volt szerintem, aztán megtetszett, bár még mindig azt mondom, jóval nagyobb a hype körülötte, mint amennyire jó sorozat. Ráadásul a hosszú várakozások csak rontanak a sorozat élvezhetőségén és szerintem a 1,5órás epizódok sem előnyösek a történet szempontjából.
-
spammer
veterán
válasz
bambano #30313 üzenetére
Nekem a degradáló az a "gagyi" és a "nyomozós" volt ebben.
Az amcsit azért említettem, mert a másik sorozat meg brit (minden tekintetben, és Sherlock meg alapjaiban véve is brit cucc).
Egyébként nincs bajom az amcsi sorozatokkal, azokat nézem, relatíve kevés brit sorozat van, ami érdekelt/néztem.
(#30315) aleister: az elején nekem sem volt szimpi a kumberbaccs gyerek, sőt, az első évad sem volt annyira jó számomra, de utána egész jó részeket hozott. Watson (Martin Freeman) viszont végig jó és szerethető karakter és úgy alapjában véve jól működik a párosuk.
-
Ragnar95
félisten
-
aleister
veterán
válasz
bambano #30311 üzenetére
A múltkori Doctor Who lehúzás után én ezt már le sem mertem írni.
No nem az Elementaryhoz mérten, hanem csak úgy en bloc nem találok semmi értékelhetőt a Sherlockban. A témában szerintem egyedül a régi SH kalandjai fasza. Az összes többi rókabőr feeling. Ez a Cumberbatch gyerek kifejezetten irritáló. Semmi szerethető nincs benne.Őszintén megvallva szerintem nekem eredendően az angol sorozatokkal van bajom. Egész egyszerűen teljesen más hullámhosszon mozgunk.
-
törölt tag
Rick and Morty s01
Te jóóóéég, mi volt ez.
Tetszett, jó volt, jöhet a második évad.
-
spammer
veterán
válasz
brownus #30301 üzenetére
Stranger Things
A SW-t többször is emlegették: Lando! A fogatlan mondta mindig, amikor azt hitte, elárulták őket (a vége felé). Azt hiszem Yoda is volt, meg Millenium Falcon játék/makett is, ha jól rémlik. A szobában ott volt a The Thing poszter, sokszor mutatták, plusz a végén a a bajszos tanár is a The Thing filmet nézte a csajával. A csúzlival támadás a lény ellen meg a Stephen King Az című könyvéből van. Meg úgy kb. az egész történet az ő műveiből lett válogatva. Sőt, az egyik részben azt hiszem a Cujo című könyvet is olvasták. Meg biztos volt még egy csomó, amit már elfelejtettem.
(#30299) dokee78: Az. Én 1-2 éve elkezdtem nézni, és a hangulata és a stílusa jó, de a történetek mai szemmel már elég egyszerűek. Bár igaz, csak az első fél évadot néztem kb., lehet, hogy később voltak komolyabbak is.
-
brownus
veterán
válasz
spammer #30251 üzenetére
megnéztem én is, de nem tűntek fel kikacsintások!? meg SW is? bár, voltak helyszínek melyek ezekre a filmekre emlékeztethettek, de hangulatban egyértelműen. és igen, nagyon jól jött ez a srozat.
tuti lesz folytatás,
gyanús volt a gyerek a végén, mert nem a vacsi maradék jött ki belőle
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest