Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
A Root-ot nézi valaki? Ha igen milyen jellegű sorozat?
-
válasz
spammer #29598 üzenetére
Ugyerted kitolteni vele az ures idoket?
Akar arra is jo lehet. Amiket irtal mindenkeppen lenyomom, lesz is meg majd sorozatos kerdesem.
--------------------------
24 S05-el kapcsolatban szeretnek valamit megkerdezni, aki nem latta veletlen se nezze meg a spoilert:
Nem egeszen ertem logan elnok viselkedeset/szerepet ebben az ideggazos dologban. Ugye volt camings bevallja neki, hogy koze volt hozza, az elnoknek leesik az alla. A hangfelvetelen mikor beszelget a hendersonnal, viszont ugy tunik, hogy mar akkor tudott rola, mikor folyamatban volt a dolog es lelottek palmer elnokot. Ezt nem ertem. Vagy vegig tudott rola csak volt camingsra akarta terelni a gyanut ha kiderulne es megjatszotta az egeszet, hogy nem tudott rola? -
Walking dead mehet skacok? Eleg vegyes a kep amit olvasni rola.
The sopranos bekeszitve, True detective, fargo, suits szinten.
-
gyuromoj
veterán
The Flash S03 casting hír Ausiello-tól:
"Még semmit nem tudok mondani Mirror Masterről, hogy egyáltalán tervezik-e majd bemutatni, de ennyit elárulhatok az új szezonról: tart már egy karakternek a castingja, aki éppen csak idősebb Barrynél, éppen csak egy kicsit 'kockább' nála, s aki olyan intuitív és okos, mint Barry Allen. Az új karakter nem dől be Barry kedveskedésének, s azon lesz, hogy kiderítse, mit rejteget Barry - eközben saját titkai is vannak a karakternek." [GOTHAM]
Új szereplő érkezik majd a Gotham 3. évadában, aki nem más, mint Vicki Vale.
A karakter egy ambíciózus, 20-as éveiben járó újságíró. Tim Burton 1989-es filmjéből emlékezhetünk is rá.DC Comics v Marvel Magyarország FB (#Tomi)
-
k-adi
nagyúr
válasz
dokee78 #29592 üzenetére
Jut eszembe Americansről hogy itt írod... tegnap lett vége a 4. évadnak......... fináléba kicsit csalódtam, de a végére érdekes helyzetet teremtettek, így kíváncsi vagyok hogy fog alakulni az S5 kezdése, de most már jó lenne ha kicsit bepörögne a sorozat.
Az évad amúgy jó volt, érdekes, de Tim atya szála kicsit erőltetett volt és az amcsik is elég bénácskák voltak most
a szokásos hangulat azért megvan, a házaspár arckifejezései, összenézései szorult helyzetekben még mindig jó, hitelesnek tűnik. Ha kicsit jobban bepörögne, sokkal jobb is lehetne.. és itt most nem lövöldözős akcióra gondolok, hanem mostmár lassan menekülhetnének....
-
dokee78
félisten
Stranger Things számomra várós.
80-as évek <3 <3 <3
Eddigi Netflix sorozatok bejöttek,talán nem nyúlnak mellé.(kivéve Jessica Jones,az nem jött be.) -
viharhozo
addikt
-
spammer
veterán
válasz
nhpeti #29584 üzenetére
Attól, hogy 5-8 éves és szinkronos, még nem biztos, hogy a barátnődnek tetszeni fog egy sorozat.
Úgyis nem rég volt említve itt a Gilmore Girls, szerintem tegyetek vele egy próbát, aranyos, humoros és jó a szinkronja.
Vagy ha mindenképpen frissebb kell, akkor Shameless.
-
nhpeti
tag
Tud valaki olyan nem túl régi (max.5-8 éves) sorozatokat, amiknek jó vagy legalább elviselhető magyar szinkronja van?
Barátnőmre szeretném átragasztani a sorozatmániámat de a feliratos sorozatokkal nem sikerült. -
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem nézni a Rick and Morty-t. Még csak a 3. résznél vagyok, és ez...Nagyon kész.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ragnar95 #29578 üzenetére
Az nem baj, ha komorabb. Lényeg az, hogy szuperhős van benne. Azokkal engem kilóra meg lehet venni
. Hétvégén neki kezdek a Daredevil-nek is. Ja meg majd a Jessica Jones-t is elkezdem.
Ha van még valami hasonló, akkor ne tartsátok magatokban. Nosza jöhetnek az ötletek
.
Eddig ezek voltak/vannak megnézve: The Flash, Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D., Legend's of Tomorrow, meg ugye mos Supergirl.
Smallville és a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai még a Viasat-os korszakból meg van, azokat már kihúztam a listáról
. Zöld Íjász meg annyira nem érdekel.
Szóval ezeken kívül jöhet minden szuperhősös sorozat
.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ventur@ #29577 üzenetére
Supergirl
Az valóban elég logikátlan volt, de sajnos nem futotta ennél többre a készítőktől és valahogy ki kellett iktatnia képből Supermant, hogy Supergirl lehessen a hős...
Daredevil eléggé más tészta, de ha valami komoly és dark szuperhősösre vágysz, akkor garantáltan nem fogsz csalódni. Verekedésekkel ott nem lesz problémád, az biztos, főleg a 2. évadban elég komolyak. -
Ventur@
senior tag
válasz
aizen92 #29576 üzenetére
Én is szerettem ezt a sorozatot, szóval nem röhögök
. Remélem lesz szinkronosan, mert nagyon jók voltak a hangok. Bár kicsit félek ettől a 90 perces részektől, ez már majdnem egy mozifilm hosszúság.
"Folytatást nem értem én se mi indokolja..." Egyszerűbb felmelegíteni egy régi bevált sorozatot (lásd X-Akták - ami szerintem gyenge lett a régihez képest. De csak szerintem
), mint új ötlettel előállni. Ez most a trend (csak nézd meg a mozifilmeket is, vagy akár a játékokat (mindegy, hogy konzol, vagy PC)). Én jobban szeretem az új dolgokat, mint hogy egy régit felmelegíteni, vagy éppen új köntösben ugyanazt eladni
.
Más:
Uraim köszönöm a Supergirl tippet. Kilóra megvett a főszereplő csaj. Annyira cukorfalat, annyira zabálnivaló, hogy 4-5 napja nem alszok "miatta"
. Késő este van időm megnézni az első évadot és hát eddig minden nap hajnali 3 - fél 4 felé feküdtem le, mert hát: csak egy részt nézek meg...helyette lett 4 rész/nap
. Szirupos, mézes mázos, The Flash-féle szerelmi szenvedések itt is, de Supergirl mindenért kárpótol
.
Egyedül a CGI és az verekedések nem tetszenek. Még Alex jól is nyomja, nő létére, de Supergirl valahogy eléggé gagyin csapatja
.
Egyet viszont most nem értek. Illetve nem nem értem, hanem logikátlan: 1x19-nél járok és most van hogy Non aktiválta a Myriad programot és ez, hogy hogy befolyásolja Superman-t is? Holott Astra, vagy Non mondta, hogy csak az idegenekre és a kryptoniakra nincs hatással a program. Jó, oké fejtegette Max Lord vagy Cat, most nem jut eszembe melyik, hogy annyira "földiesedet" Superman, hogy emiatt, de ez így nagyon kasu . Vagy gondolom ne keressek logikát a sorozatban, mint ahogy a The Flash-ben is vannak hülyeségek
. Erről jut eszembe, hogy ez a The Flash crossover tetszett. Jó párost alkottak
.
Következő Daredevil lesz, mert azt is ajánlottátok és kíváncsi vagyok rá. Rossz tippeket még nem adtatok nekem
.
-
aizen92
addikt
Szívek szállodája (de rühellem ezt a magyar címet) új képek érkeztek az új évadból!
Netflix összesen négy darab, egyenként 90 perces epizóddal képzelte el a Szívek szállodája (Gilmore Girls) folytatását.Ja és nem röhög!
én imádtam
-
mark!
őstag
Supernatural 2x02
Soha soha soha de soha nem akarok többé bohócot látni! -
gyuromoj
veterán
-
torik
senior tag
válasz
Komplikato #29561 üzenetére
Sok kérdésre kell még itt választ adniSzerintem nem azért történt az az egész hogy előcsalják Cassidy-t, legalábbis semmi nem utalt rá, inkább tűnt úgy hogy valami konkrét céljuk van a zenével meg azzal a kávés konzervvel, csak nem derült ki hogy mi. Egyébként a legjobb jelenet az volt amikor a tag letépett karja még markolja a láncfűrészt ami ezáltal lassan lassan halad Jesse fellé. Cassidy: Nononononono!! -
Enzolord
addikt
válasz
Komplikato #29561 üzenetére
ÉS a fát is mutatják, amin a felakasztott indiánok lógtak, legalább is nekem arra hajazott nagyon.. -
Komplikato
veterán
válasz
freeknight #29551 üzenetére
Szerény véleményem szerint volt annyi gőz a második részben, mint az elsőben, de a sok szál miatt jó része csak elment a semmibe. Az az egy "kació" viszont szerintem fergeteges volt.
Először is a két fura arc betol az ájult J. mellé valami nagyon fura cuccot, ami úgy néz ki mint valami borzasztó steam punk kínzó eszköz ... erre elkezdenek rajta zenét nyekergetni meg gyerek dalt dúdolni G.-nek, hátha kijön a kis csapdába. De nem jön be, hát B terv. Na az a pillanat amikor a manus kiveszi a fűrészt ... Az üt.
Ugyanakkor Cassidy a 110 éves dublini vámpír hazatér kies otthonába, egy templomba, ahol azt látja, hogy a haveri prédikátornak kornyikál két hülye, majd fel akarják négyelni. És pont egy vámpír köp a levesbe. Szóval annak ott volt hangulata.
A lovaglós részt meg folytathatták volna, gondolom majd következő epizódban lesz. Viszont a manus Town of Ratwater felé ment, Anvilban a kocsmában meg ilyen nevű whisky-t vágták Cassidy-hez, a címkén meg a lovas manusra hajazó alak volt. Biztos lesz jelentősége annak a városnak még. -
bobalazs
nagyúr
Elég durván nyomja néhány arc, bejön ide, alig látni, aztán telenyomja spoilerrel a posztját. Mire elkezded olvasni lenyomsz két sort mire rájössz hogy a poén le van lőve.Nem újoncok, nem most kezdték, nem nehéz, meg lehet találni azt a spoiler gombot.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Ne haragudj, de ilyen durvan bespoilerezni..
-
torik
senior tag
válasz
freeknight #29554 üzenetére
Részemről csak annyira adott választ hogy már tudom nem csak a vakvilágba vezetik ezt a sok szálat hanem ad egyfajta garanciát hogy igen, ennek mind lesz értelme, összefutnak majd az idő múlásával. Hogy ki az a cowboy, hát fogalmam sincs
Plusz nekem semmi problémám azzal hogy néhány dologra csak epizódok múltán kapunk választ, de hát kinek miJa és még annyit, hogy azért több derült ki annál hogy Cassidy egy vámpír,
. Szóval megkezdték azért már most csepegtetni a háttérinfókat, igaz csak srégen. De egy második résznél nálam ez még bőven beleférkiderült az is hogy miért mészárolta le a repülőben azokat az embereket, kik is voltak azok -
freeknight
őstag
Jó, hogy mondod ezt a kisvárosi hangulatot, mert az első rész többek között ezért is tetszett, de ebből számomra a másodikban már semmi sem maradt
. Kisvárosi hangulat az a Fargoban van például, nem itt.
Meg erről beszélek, a vadnyugati rész ott volt az elején, és te is csak úgy kaptál rá választ, mi ez az egész, hogy ki kellett gugliznod. Ha van valami sorozattól nagyon eltérű hangulatú/stílusú/történetű expozíció a rész elején, akkor az azért van, hogy legalább a rész végén rádöbbenj, hogy "basszus, így már van értelme a cold opennek!", nem azért, hogy majd 2-3 résszel, vagy évaddal később megmagyarázzák
. Forgatókönyvírás 1. évfolyamos tananyag kb.
Számomra úgy nem nagyon érdekes egy sorozat, hogy folyamatosan gugliznom kell, mi miért történik.Na mindegy, maradok még, most úgy sincs nagyon mást nézni, meg javulhat ez még, de ez a rész most hatalmas bukó volt, és jól fel is húzott
Misfitset meg nézzed, mert nagyon jó, és a 3. évadtól Preacherből lesz benne ismerős karakter!
-
torik
senior tag
válasz
Én a képregényt nem olvastam, nekem csak egyszerűen nagyon tetszik az egész, egyelőre csak hagyom hogy vigyen magával az ár. Az atmoszféra ami végigkísér egy-egy epizódot, a Texas-i kisvárosi hangulat, Jesse lelki vívódása, a félőrült vámpír, meg az egész bizarr összkép úgy ahogy van nekem egyelőre elviszi a sorit a hátán, közben meg alakul a sztori, mert olyan nincs hogy magyarázat nélkül hagynak dolgokat, maximum vissza kell nézni pár epizódot később hogy akkor ez most mi is volt.
Már csak abból indulok ki hogy . Keresgélhettem volna tovább is de úgy voltam vele hogy épp eleget tudtam meg, legyen valami meglepetés nekem is ahogy halad előre a szériarákerestem google-ben a sorozatra és az általad említett tarrbéla karakter elég sokszor tűnt fel + elolvastam a képregény 3 soros ismertetőjét ami egy az egyben leírta mi szállta meg Jesse-t szóval én biztos vagyok abban hogy lassan össze fog állni egy kép ami összerakja majd ezt a sok mindent amit az elején ránk zúdítanak.
Egyébként ez az a fajta show ami a maga kis világában létezik és a maga kis szabályai szerint él. Garth Ennis, a képregény írójától olvastam más képregényt és ez teljesen jellemző rá.
Egyébként köszi a válaszokat mindenkitől, a Misfits-et lecsekkolom majd, bár nem egészen annak tűnik amit keresek
ez az Outcast tűnik még olyannak, de ez is friss sorozat aztán nem lehet darálni, ugyan ott vagyok
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki, hogy a Cobra11 legújabb évadát akár feliratosan, vagy magyar szinkronnal hol lehetne megnézni, vagy akár beszerezni? Az első résztől láttam mindet és lassan "elvonási tüneteim" vannak, pedig ez az egyetlen sorozat, amit mindig néztem, nem vagyok egy filmes, plánenem TV-zős típus.
Köszi előre is!
-
freeknight
őstag
Szerintem meg ez a 2. Preacher kifejezetten gyenge volt.
Sztoriból még mindig SEMMI nem derült ki, annyit tudtunk meg, hogy Joseph Gilgun vámpír. Akció sorinak is kevés, egyetlen akciójelent volt benne.
Egyenlőre csak csapong összevissza a sorozat, nem tudom így komolyan venni. Az elején is az az 5 perc tarrbélás vadnyugati rész mi az isten volt?! Ki ez a néger csaj? Kik ezek a rovarírtók/költöztetők/épületbontók? Mit csinálnak? Egyáltalán, mi fertőzte meg a preachert?
2 óra lement már a sorozatból, legalább a sztoriból valamicskét megmutathattak volna, de semmi. Az első rész még elment, mert sok akció volt benne, meg úgy voltam vele, biztos a 2. részben majd megtudunk pár dolgot... tehát ezért is húzott fel most ez a rész.Egyébként akiknek bejön, azért tetszik nektek ennyire, mert szeretitek a képregényt is?
[ Módosította: Karma ]
-
gerii
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz
#54715584 #29503 üzenetére
De hát az első pár részt már korábban is láttad.
Ha akkor nem fogott meg, nem sok esély volt rá, hogy most megfog. Itt az lett volna az érdekes, hátha a továbbiakban bejön majd.
Első két évad is elég jó, de a harmadiktól már-már felnő a nagyok mellé. Tényleg kb GoT, csak pörgősebb, ami persze nem negatívum, nem pozitívum, csak ilyen. Olyan csatákat nyomnak benne, csak lesek.
___Elkezdtem a Black Mirror-t, sok dicséret miatt. Az a második rész nálam kb top 10-es.
-
torik
senior tag
Nagyon tetszik a Preacher, rég volt hogy 2 rész után ennyire rákaptam volna egy sorozatra, viszont így csak még rosszabb hetente várni a részeket
tudnátok ajánlani valami hasonló kellően elborult, misztikus szériát hogy enyhítse a várakozást?
Nálam valahogy nagyon megtalálta azt az egyensúlyt hogy nem is veszi magát túl komolyan a show, de nem is bohóckodja el a dolgokat mint pl. az Ash vs Evil Dead (ami amúgy szintén nagyon jó a maga nemében, csak én most nem ezt keresem). El van a maga kis világában a saját szabályai szerint.
Azt egyébként tudni már hogy ha a 10 rész sikeres lesz akkor folytatják vagy ennyi lesz és pont?
-
Ragnar95
félisten
Family Guyban azon túl, hogy animációs, semmi hasonlóság nincs a Rick & Mortyval. Rick & Morty elég elborult, de a legtöbb részben elég komoly társadalomkritika, mondanivaló van az agymenés mögött.
A képi világ is az elborult témát erősíti. A Family Guy inkább családi sorozat, a Rick & Mortyt gyerekeknek semmiképp nem ajánlanám.
Adventure Time-ból csak pár részt láttam, de ahhoz tudnám leginkább hasonlítani a Rick & Mortyt. -
Janaboy
Topikgazda
A messengers az milyen?
-
mark!
őstag
Gondolom akkor ez a Rick&Morty is olyan, mint a FG-hogy egyszerre 2-3 résznél többet nem tudok megnézni, mert akkor már boldogabb vagyok mint egy gyanús eredetű kapszulától
Supernaturalban akkor meg tartok egy kis szünetet, fel kell dolgozni az eseményeket!
Addig meg van Naruto
-
Enzolord
addikt
válasz
ígyvanferi #29534 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy másként vicces, mint az FG.. Az is jó, bár mostanság kezd ellaposodni, de például a Star Warsos részeket a mai napig meg tudom nézni..
-
ígyvanferi
addikt
-
Fandango
veterán
Nézi valaki ezt a sorozatot: Wynonna Earp
Ha igen akkor mondana rola valamit? -
mark!
őstag
Az gáz, ha Supernaturalban kihagyom a 2. évadot? Én hülye véletlen a 3.-at szedtem le
Nagyon lényeges, vagy nézzek addig mást? (Naruto megvan végig, meg van egy rakat film, meg lehet hogy lassan a BCS-t is el kellene kezdenem)
szerk: Ric&Morty nem valami mese?
Múltkor App Store-ban láttam a játékot, az alapján annyi jött le hogy mese.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #29507 üzenetére
A cgi nem is volt olyan rossz, főleg, hogy már 4 éves sorozat.
Igaz elég sok mindenbe bele lehetne kötni, de az eleje még úgy tűnik jó. Azt mondod a közepe már nem annyira?
Mondjuk van egy sejtésem, hogy milyen irányba fog menni a sorozat, de az legyen a legkisebb baj. -
k-adi
nagyúr
Válótársak 1.évad
Ótejóég, hát mi történt itt az elmúlt évben?
Feltámadt a magyar tvshow biznisz vagy mi?
Parádés alakítások, gyönyörű nők, jó és poénos dialógusok, fordulatos történet és még a zene se annyira szar!
Stohl Bucira még mindig haragszom az autóbaleset miatt amit okozott (5éve) és akkor szurkoltam is, hogy tiltsák el a szerepléstől (merthát ugye ez neki nagy érvágás lett volna..) de most egy kicsit örülök neki, hogy nem így történt, mert amit ebbe a sorozatba alakít az remek! Alapból van ez a kis sunyi feje, de ha még rá is játszik, atyaég mi lesz abból.... de a legjobb alakítást kétség kívül Scherer Péter nyújtja, nem vitás. A pasik közül Lengyel Tamás aki kilóg egy kicsit a sorból, neki még egy picit javulnia kell, de jó úton halad ő is.
A nők meg... Földes Eszter pompásan hozza a hisztis elmebeteg nőt, Gubás Gabi eszméletlen gyönyörű még mindig a gyilkos nézésével, de a legjobbat hármuk közül mégis Balsai Mónika alakította szerintem, a legtöbb játékidőt is ő kapta a "csajok" közül, nem véletlenül.
Az is nagy pozitívum volt számomra a sorozat nézése közben, hogy a nők végre nők, rendesen felöltöztetve, még a fiatalabb / tinicsajokon is normális ruhák vannak és a megfelelő sminkek is a helyükön vannak.
A legnagyobb tetszést emellett viszont egyértelműen a komplex karakterek nyerték el nálam, ugyanis sikerült 3 totál különböző, de mégis hasonló sorsú palit összerakni egy lakásba, melléjük pedig 3 szintén teljesen más, de mégis azonos célért küzdő nőt.A siker nemcsak nálam, hanem országos szinten is egyértelmű (a nézettség 300 ezer fölött volt minden epizód esetében) a második évad már forog javában, a folytatás ősszel várható.
-
válasz
#54715584 #29503 üzenetére
Én hamar ráuntam a Continuum-ra... 2 évad után már olyan eszement következetlenségek vannak benne, hogy az évadszünetek után már azt se lehetett tudni, mi van.
Vannak jópofa megoldások benne, meg az ötlet sem rossz, csak sem igazán tehetséges írókra, sem normális cgi-ra nem volt pénz...
-
LógaGéza
veterán
Keresek olyan könnyed sorozatot a 20-25 perces kategóriában, ami egy gyors reggeli vagy ebéd mellett tudok nézni, amikor nincs 40 percem nézni egy nagyobbat. Eddig a The Big Bang Theory volt, csak ugye szünetel, a Silicon Valley csak 1 rész hetente. Archert asszonyal nézzük, az is kilőve.
Tudtok nekem ajánlani valamit? -
törölt tag
válasz
Bad Pritt #29480 üzenetére
Megnéztem az első 3 részt, és hát nem igazán jött be. Pontosabban csak olyan dolgok vannak benne, amiket utálok. Na de legalább adtam neki egy esélyt.
Viszont ráakadtam a Continuum-ra, amit valamiért idáig még nem kezdtem el, most meg lenyomtam 4 részt belőle. Remélem marad a színvonal, eléggé szórakoztató.
-
Ragnar95
félisten
Chuck
Miután itt azt a tanácsot kaptam, hogy megéri folytatni a Chuckot, újrakezdtem az első évadtól, mostanra sikerült a végére érnem.
Pozitívan csalódtam mindenképp, mert egy átlagos vígjáték sorozatra számítottam akció elemekkel, ehhez képest elég gyorsan sikerült a készítőknek egy élvezetes, fordulatos és folyamatos főszálat behozniuk, amivel túlnőtt a sorozat az átlag krimi-vígjátékokon. Lehet hogy csak azért éreztem így, mert darálva néztem, de ahhoz képest, mennyire titokzatosnak indult az egész, ritkán sikerült elérni a késleltetésekkel az idegesítővé válás határát, remekül kezelték szerintem azt, hogy mikor mennyi információt kell csöpögtetni a nézőknek.
A 4. évad közepéig folyamatosan emelkedett a színvonal, viszont amikor behozták a szálat, onnantól sajnos egyre kevésbé volt logikus a sztori és egyre inkább arra ment ki a játék, hogy minél drámaibb legyen a sorozat, ami már jóval kevésbé illett bele a profiljába.Vivien Volkoff
Először amikor megláttam, hogy csak 13 részes lesz az 5. évad, sajnáltam, de így utólag azt mondom, kár volt egyáltalán belekezdeni ebbe az évadba, mert szerintem túl erőltetett volt az egész, nem nagyon tudtak már mit kitalálni, be kellett hozniaz újabb háttérhatalmat, illetve Morgan lesz az Intersect, majd a végén Sarah, majd Chuck újra....
Az is teljesen hiteltelen volt, hogy Shaw a börtönből ilyen szintű összeesküvést tudott összehozni.
A befejezés miatt is kettős érzések fognak el, egyrészt ideje volt lezárni és minden szálat elvarrtak, de szerintem kár voltennyire drámaira venni az egészet, jobban illett volna a sorozathoz egy egyértelmű happy ending.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest