Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sons of anarchy 3. evadzaro nagyon kemeny volt es a 4. evadnyito is csucs!
Amugy a 3. evad szerintem eleg lagymatagra sikeredett. Ugy nez ki a 4. megint utos lesz.
-
válasz
moonlight115 #31097 üzenetére
Lol.
-
jonnyjoker01
veterán
Mr Robot mostani rész végén az a kameraállás nagyon adta a hangulatot a jelenetnek
(De maga a jelenet is OMG
)
-
Enzolord
addikt
Mégis elkezdtem a FTWD-et.. amit 4 rész után leszűrtem, a főszereplő faszit agyon akarom verni..
Remélem, belefut Neganbe..
annyira egy irritáló idegesítő valami...
-
spammer
veterán
válasz
gyuromoj #31084 üzenetére
Tehát akkor még minimum 2 évadot akarnak (a most induló 12. évadon felül). De akkor meg majd jön az, hogy a 14 nem is olyan szép szám és legyen még egy 15. évad is. Akkor csak 10 évaddal lövik túl majd a tervezettet. És gyanítom, hogy van az a pénz, és még 15 évad után sem fogják abbahagyni.
Ezzel a 12. évaddal nyugodtan lezárhatták volna. Inkább egy jó évadot csinálnának a több évadnyi fos helyett.
Töketlen CW.
-
-
gyuromoj
veterán
-
brownus
veterán
-
Narcos következő rész felirat kint.
-
gyuromoj
veterán
-
spammer
veterán
-
Ventur@
senior tag
válasz
Citroware #31077 üzenetére
Saját vélemény:
Aki sorozatokat nézz, annak alapmű a Maffiózók
. Én csak szinkronosan láttam, de többször is megnéztem már és imádom. Remekelnek a színészek, jó kis amcsis-olaszos gengszter-feeling meg van benne.
Szóval én csak ajánlani tudom a sorozatot, mert nálam a Top 10-ben benne van
.
-
|AP|
veterán
megosztó...
Van, aki nem tud mit kezdeni a stílusával, van akinek nagyon bejön. Én az utóbbiak táborába tartozok.
Az évadzáró szerintem az egyik legbetegebb humorú (jó értelemben) sorozatrész, amit valaha láttam.
Én biztos maradok a második évadra, hiszen csak most fog kezdődni a sztori (remélem ez így nem spoiler). Kicsit félek is, hogy csak a felvezetés sikerült ilyen jóra és később ellaposodik... de én nagyon bízom benne. -
-
.LnB
titán
de rég jártam itt, és de rég láttam egyáltalán bármi féle sorozatot.
Ma este megnézem a Preacher első részét. Kíváncsi vagyok, csak Gilgun miatt állok neki.
Finom, spoilermentes vélemények? Kicsit olvastam vissza róla, de nagyon nem merek. Semmit nem tudok róla, csak hogy valami képregény alap. És, hogy Joseph Gilgun szerepel benne. Legyen meglepetés. -
Bőség zavara legyen a legnagyobb probléma.
-
spammer
veterán
válasz
Citroware #31064 üzenetére
Maffiózók és a Drót mindenképpen. Utána Kemény Zsaruk. Ha könnyedre vágysz, akkor a Törtetők alapvetés a feelgood sorozatok között.
szerk: listára tenném a Treme-t is. Akinek a Drót tetszett, annak ajánlott bepróbálni ezt is (főleg, ha a jazz/blues zenét is szereti, New Orleansban játszódik).
-
Ebben a régebbi hozzászólásomban írtam véleményt (az első bekezdés most nem aktuális - azaz játszódhat mostani valós körülmények között is -, csak a pontozásomat nézd), valamennyire talán lehet ebből következtetni az ízlésemre, egyebet nem tudok elmondani.
Az animációsakat nem szeretem, ennyi.Azóta megnéztem a Fringe-et, ami nálam 8/10, és a Band of Brotherst, ami 7/10.
-
Szeretném, ha a következő listából választanátok nekem egy sorozatot, hogy mit nézzek végig következőnek.
SZAVAZÁS
Alapvetően a linkre kattintva meg lehet szavazni, de aki akarja, bővebben is kifejtheti.Maffiózók (The Sopranos)
Drót (The Wire)
Különcök és stréberek (Freaks and Geeks)
Oz
Sírhant művek (Six Feet Under)
Deadwood
Csillagközi romboló (Battlestar Galactica)
Kemény zsaruk (The Shield)
Hannibal
Törtetők (Entourage)
Csillagkapu (Stargate SG-1) -
aizen92
addikt
Narcos még két évadra berendelve.
Narcos S02 minor spoilers ahead.
Cali kartell lesz a fókuszban értelemszerűen. Érdekes, volt egy sanda gyanúm az utolsó részt látva, de valahogy Wagber Moura (Escobar) nélkül nem lesz egyszerű tartani a színvonalat. Az a csávó zseniálisat alakított.
Peňa karaktere még nagyon szimpi és úgy látszik őt is viszik tovább, de mivel a Cali kartellnek nincs igazándiból feje, így remélem nem fog szappanoperába átcsapni
Viccet félretéve, Netflix, úgyhogy nem félek a következő évadok minőségét illetően.Amúgy hihetetlenül élveztem a spanyol nyelvet, egyáltalán nem volt zavaró, pedig 1 évig kb ezért kerültem a sorozatot, de nagyon kellemes volt angol felirattal.
Eredetileg Escobart alakító Wagber Moura brazíliában született ugye, és brazil portugál az anyanyelve. Így gondoltam megkérdezem kolumbiai kollégáimat mennyire hiteles, és mondták nagyon szép tényleg kolumbiai spanyol akcentussal beszél, ami hihetetlenül nehéz elvileg egy b.portugál után. Úgyhogy elég széles a színészünk repertoárja.
Le a kalappal előtte, ebben az évadban IS kiemelkedőt alkotott. Kicsit közel olyat mint Bryan Cranston. Erről mi a véleményetek?(aki látta mindkét évadot és a BBt) -
gyuromoj
veterán
-
Sons of anarchy S03-nal jarok, hetvegen kicsit belehuztam.
Most volt egy hullam, unalmas volt par reszt, elvileg ujra beindul.
Ennek a resznek a vegen kotott alkut jacks a nyomozo ribanccal, hogy feldobja neki jimmyt. Amugy nagyon tetszik a sorozat. Jemma kiakaszt rendesen a baromsagaival, onfeju egy p*csa es allandoan emiatt kerul bajba.
-
callmeakos
veterán
Modern Family S7
Semmi meglepő, hozza az utóbbi évadok "színvonalát", ahogy sokan, én is csak már megszokásból nézem. -
törölt tag
Narcos 2x1:
hiányzott már, szerdán lesz is időm darálni.
-
perempe
veterán
mit hozhatnak ki a TWD-ből a 6. szezon fináléja után? szerintem nem sokat.
-
DrojDtroll
veterán
Az ipari forradalom korából valamilyen jó sorozat van? (ipai forradalom vagy hasonló téma)
-
basaharc502
aktív tag
Végignéztem a Stranger things-et. Tartom ugyan azt a véleményem, nem rossz de semmi extra. sőt kifejezetten vontatott volt számomra maga a sztori. A megvalósítás nagyon jó lett de a sztori olyan semmilyen ezért is haladtam olyan lassan a 8 résszel.
-
bok92
addikt
Devious Maids kasza!
-
dokee78
félisten
Narcos S02
Jöhet a felirat. -
|AP|
veterán
rákeresve a Fresh Meat-re, azt látom, hogy mindössze háromszor lett megemlítve, abból egy ráadásul én voltam
Misfits-pótlékként kezdtem el nézni, és az első pár rész igényelt egy kis megszokást, de utána nagyon bejött.
Aki valaha is volt egyetemista/kollégista, szerintem szeretni fogja. Tud valami olyat ez a sorozat, amit csak az angolok tudnak (szövegek, párbeszédek.. "legend" )Sajnos a 4. (záró) évadhoz csak angol feliratot találtam, de nekiugrok úgy is, legfeljebb többször nézős lesz
-
Ragnar95
félisten
Animal Kingdom S01
Nem nagyon tudom, hogyan is lehetne jellemezni ezt a sorozatot, de rossznak semmiképp nem nevezném, mivel 2 nap alatt ledaráltam, annyira megfogott
Elég dark a hangulata végig, a sztori fordulatos és pörgős, nagyon magával ragadja az embert. Mondanivalója is van a sorozatnak, néha egyértelműbben előjön, máskor burkoltabb, de végig ott van.
Negatívumként azt lehet felhozni csupán, hogy a sztori néhol homályos, főleg amikor a szereplők múltjára vannak utalások, ezeket gyakran nem fejtik ki eléggé szerintem.
A záró jeleneten sokat lehet gondolkozni, hogy most ezzel mit is akartak a készítők átadni... Kíváncsi leszek, lesz-e folytatás, mert még lehet a sztoriban potenciál, viszonylag kerek lett a lezárás, de új szál is simán benne van még.
Összességében mindenképp az idei év pozitív csalódásai közé tartozik ez a sorozat, trailer alapján kevesebbet vártam tőle.Joshban nagyon pozitívan csalódtam a végén, csak kiderült, hogy van egy kis esze. Mondjuk az nem volt számomra teljesen egyértelmű, hogy mikor esett le neki, hogy kihasználják, mert az biztos, hogy egy ideig sikeresen megvezette a tanárnéni.
A rendőrnővel az a jelenet a végén zseniális volt -
-
gyuromoj
veterán
-
spammer
veterán
válasz
gyuromoj #31029 üzenetére
"Millie Brown was born in Spain, to British parents."
Szóval igen, lényegében angol, az egy dolog, hogy a szülei Spanyolországban laktak/éltek, mikor született.
Nekem is új volt a brit akcentusa.
Amúgy durva, hogy a mai gyerekszínészek mennyire profik tudnak lenni, régebben szerintem relatíve kevesebb volt a jó gyerekszínész.
-
gyuromoj
veterán
válasz
spammer #31028 üzenetére
Jófejek, kiscsajra azt hittem elsőre hogy angol. Közben imdb-n utánanézve látom hogy spanyol (Marbella) születésű.
Viszont a sorozatban nem tűnt fel az akcentusa, sőt itt is amikor rap-elt ott se lehetett nagyon észrevenni.
Ő volt a leglazább a 4 gyerkőc közül, rajta nem látszott semmi lámpaláz/megszeppentség. -
spammer
veterán
Stranger Strings w/ Jimmy Fallon
Nagyon nagy figurák ezek a gyerekek.
"Kissing Scene"
A csajszi kicsit olyan, mint Emma Watson volt fiatalon.
-
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #31019 üzenetére
Ez viszont nem dramedy, semmi komikum nincs benne. Amúgy a Casual második évadja állítólag sokkal jobb, de még nem láttam, majd most fogom csak elkezdeni.
Dramedy-ből a netflixes cuccok lettek jók: Love, Master of None, meg nekem a Flaked is bejött.
-
brownus
veterán
ez szembe jött velem az internetekbe és gondoltam megosztom, hogy mennyire kurva jó kis sorozat volt is ez. az első pár évad
-
-
spammer
veterán
Egy próbát megérhet, de kb. 2-3 epizód volt, amikor kicsit komolyabb drámát vittek bele, a többit a csaj és a hangulat viszi el kb. Amúgy 30 perc sincs egy rész, szóval nem is hosszú. Az szerintem jó volt, hogy a zene nem szól, csak az elején-végén, meg néha, ha olyan a szitu, de egyébként végig "nyers". A csajt meg mindenféle módon mutogatják/vetkőztetik, ami még belefér egy sima kábeles sorozatba, ha ez számít. [link]
Amúgy junkie-n egész jó véleményeket olvastam róla, azért próbáltam be, csak hát kicsit komolyabbra számítottam.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #31015 üzenetére
De az összes. \o/
-
-
spammer
veterán
The Girlfriend Experience 1. évad
Sajnos elég felületes volt, pedig lett volna lehetőség a fiatal joghallgató/gyakornok lány luxuskurvának áll történetben. A tanulói és gyakornoki/munkahelyi szál nagyon semmilyen volt, tényleg csak a kis drámának szolgált, de az egész olyan mellékes volt végig.
A legtöbb részben legalább 2-3 alkalommal van szexjelenet (Starz csatorna!), ami egy kicsit egysíkúvá és unalmassá vál(ha)t egy idő után, hiába nagyon szép lány Riley Keough, aki kicsit olyan, mintha Emma Watson és Kristen Stewart keveréke lenne (valójában pedig Elvis Presley unokája).
Sokkal "mélyebb" történetet és karakterábrázolást vártam, bár utóbbira mentség lehet, hogy a csaj eléggé önző és rideg, ezért nehéz is lett volna annyi érzelmet átadni a szerepben, de mégis... valami mélyebb kellett volna, legalább az elején (amikor még új volt neki a "szakma").
Ennek ellenére volt egy hangulata a sorozatnak, a zene a The Knick zenéjére hasonlít (és más Soderbergh filmekére... egyébként ez a sorozat is filmen alapul), alapvetően egy sötét, lélektani thriller-dráma... vagy legalábbis az akart lenni.
-
Nova96
őstag
Glee S1-6
Párommal kezdtük el, mert imádja az éneklést és én is szeretem, bár én elég kritikus vagyok a sorozatokba, épp ezért magát a sorozatot mindig szidtam , mert ennél sokkal jobb lehetett volna és élvezhetőbb. És nem lett volna néha az a.. ,hogy "na jó átszenvedem ez a szakaszt" és utána jó lesz. A baj az egész sorozat az volt, hogy innentől a sorozat menete szétesett láthatóan ki kellet újat találni ami elégé erőltetett lett és rossz. Alapól a sorozat egy Z kategóriás volt, de kicsit lejjebb is ment. Ebben az egészben az volt a furcsa, hogy mégis élveztük együtt nagyon sokszor, mert egyébként miért nézné az ember? Szóval olyan nézze meg aki türelmes és...nagyon szereti az éneklést....és fiatal.Cory Monteith aka. Finn meghalt Mert szerintem amilyen gyerek néha, későbbiekben kicsapná a biztosítékot.
-
nyogo83
senior tag
En nem sok eselyt(ertelmet) latok masodik evadnak, mivel ez igy ebben a formaban volt kerek egesz tortenet.
Az hogy kvazi nem mutattak, hogy a gyilkost hogyan kapcsoljak le, lenyegtelen a sorozat szempontjabol
Az egesz evad az igazsagszolgaltatas mokuskerekerol szol, ami ha bekap (akar artatlan akar bunos vagy) a vegen egy uj szemelyiseget kop ki. Zsenialis Naz karakterfejlodese szerintem, erdemes megnezni az elso reszben es pl az utolsoban: a testtartasa, mozdulatai, nezese. -
oriic
HÁZIGAZDA
Stranger Things 2. évad hivatalosan is berendelve. Első promó
1984-ben játszódik, 9 rész lesz, kapunk 4 új karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest