- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
Ezt privibe leírom majd....
-
Aby_2014
aktív tag
Szerintem ezekre a képekre gondolsz
[link] -
Ger_man
senior tag
válasz
gordonfreemN #63785 üzenetére
A képenyő kapott valami speckó bevonatot, jobb lesz tőle a betekintési szög, de sajnos ront a kontraszton. Akinek fontos a jó betekintési szög, mert mondjuk 3-4-en nézik általában annak jobb választás lehet az XH95 (XJ95).
-
Zoty4
őstag
válasz
gordonfreemN #63785 üzenetére
xh 2020 model a j 2021
igen 1,5x annyiba kerül, azért is nem azt vettem. Ennyivel nem ér nekem többet -
Derron
aktív tag
Sosem használtam még a tévé műsor rögzítő funkcióját, de felmerült egy kérdés.
Az működhet, hogy műsort rögzítek és közben PS5 el játszok a tévén?Ha jól tudom azt nem lehet, hogy X csatornáról rögzítek, de közben Y-t nézem. De mi a helyzet ha külső forrást jelenítek meg?
-
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #63780 üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
Hűha elég vegyes..lócal dimming zónák és fényerő tuti..illetve a képfeldolgozó chip talán.teo szerint is Sony legjobb lcdje filme az az xr95j
-
Zoty4
őstag
válasz
menj el és nézd meg pl a westendben levő sony boltba őket, tényleg brutál a különbség, ha egymás mellett a kettő. 95j kb mint az oled, olyan képe van. De ha nincs a 90j mellett a 95j akkor ott se csalódsz, én is azért vettem az olcsobbikat. Gyönyörű képe van annak is
-
F-ECT$
titán
válasz
Hullamos #63769 üzenetére
Most inkább 55-ös tv-k vannak már, 49-50 kezd kikopni.
Ha tudsz még tavalyi modellt venni (H kódjelzés), az picit jobb lehet ár érték arányban, bár az idei moddelek (J kódjelzés) ára is már elég sokat esett.
Ebben az ársávban vagy egy nagyon jó minőségű 55-öst tudsz venni, vagy egy picit rosszabb (de még mindig nagyon jó) 65-ös tv-t.
Ha nem Sony, akkor egy LG Oled is beleférhet egyébként. -
ArGab
őstag
válasz
Hullamos #63769 üzenetére
Ha filmre kell akkor szerintem inkább XH95 amíg még kapható. 55-ös méretben 400 alatt kapni mostanában Sony szalonokban, éppen mikor mennyire akciós. Ez az igazi csúcs Sony LCD most, mint anno a W8 volt (meg az utód X95J de az 65+). Az XH90, X90J több dologban is gyengébb tudású, előnyük tudtommal csak játék esetén van (HDMI 2.1, VRR, stb).
-
Hullamos
tag
Sziasztok.Uj vagyok a csoportban,ezert a segitsegetekre lenne szuksegem....a minap adtam el a regi 50W809c Sony tvmet es uj utan kene nezzek,csak zold fulu vagyok ezen a teren(bezzeg mibkor a 809c vettem hogy vagtam a Tv-ket).
Szoval a keret 300-400e lenne szinten sony andorid/google tv legyen,4k, es 50-55 meret......mit ajalnatok?
Elore is kosz a valaszt -
modflow
veterán
Köszi megnézem, bár nem használok kodit, Zidoot használok.
-
modflow
veterán
RTL most-ot hogyan lehet feltenni a TV-re?
-
-
kissdani
senior tag
XH90-en hogy lehet az optikai kimenetet kapcsolni? Sehol nem találom a menübe...
-
szkutyi
addikt
válasz
gordonfreemN #63756 üzenetére
Akkor nem ez volt az..majd ha lessz kis időm elő keresem mivel idézhető elő az adott effeckt.de nem sok értelme van amúgy, mert ezt tényleg csak tesztel során látni.:)
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63754 üzenetére
Ugye az egész forrása a film alacsony képkocka száma.
Viszont sajátos módon stutter szempontból pont az olcsóbb 60hz-es tv-k, a lassabb panelekkel jobbak. Márkák között sincs különbség. Az rtings ezt a paramétert is méri, megtalálod a tesztekben.Joshi előttem pontosan leírta, hogy mit lehet ellene tenni, és mi ezeknek a hátulütője.
-
Celtis
veterán
válasz
gordonfreemN #63748 üzenetére
Tudom. Az a stutter.
A judder az amikor nem egyforma ideig jelennek meg a képkockák. Egyik hosszabb, a következő rövidebb ideig.
Az rtingsnek van erről is egy nagyon jó magyarázó videó sorozata. Ez az első rész. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest