Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Sony60 #54097 üzenetére
Már amikor elmentem TV-t kiválasztani, feltűnt, hogy a droidos TV-n a lejátszó nem tudta elindítani az egyik videó fájlt, míg a másikat egyszer elindította, de beletekerésre elfeketedett a kép, és soha többé nem volt kép csak hang. Aztán ezt vásárlás után itthon is tapasztaltam (Planet Earth II) Továbbá DLNA-n eléri a NAS_omat, de a filmek túlnyomó többségét így nem tudja elindítani, csak homokórázik.
A gyári videolejátszó nem más mint egy fapados és megbízhatatlanul működő alkalmazás, szóval minek, ha van sokkal jobb is.
Egyébként meg én is külső lejátszót használok.Nem vagyok bontott vagy visszacsomagolt termék fóbiás, mint egyébként sokan PH-s TV-s topikokban. Kiállított darabot vettem a központi Sony szalonban. Azt mondták csak pár hetet ment. Ha jól emlékszem 250 óra volt benne. Teljesen elégedett vagyok. Ha új készüléket vesz az ember, másnap már az is használt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest