Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca333
tag
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy mikor bekapcsolom a gépet feláll a rendszer és elkezdek mondjuk netezni egyszerűen újraindul. Ezt eljátsza vagy 3-4-szer aztán teljesen jó. Ha bekapcsolás után nem csinálok semmit vagy 10 percig, akkor semmi baja. Ezt nem nagyon értem. A másik probléma pedig, hogy játék alatt 5-10 másodpercre lefagy majd fekete képernyő és utána megy tovább a játék. De ezt is csak akkor csinálja, ha először indítok egy játékot. Az eseménynaplóban találtam is erre egy bejegyzést : A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Tuningolva nincs semmi. Az alaplapon van integrált videokártya, de azt kikapcsoltam.
Új drivereket használok, a bios is friss. A videokártyám már ment egy előző konfiggal, akkor semmi baj nem volt, úgyhogy szerintem nem annak van baja. Az alaplap, proci és a memória új.Konfigom:
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE
Alaplap: Sapphire AM3RS890G
Memória: 4 GB OCZ 1333
Videokártya: Sapphire Radeon HD 5770 1GB
Táp: Codegen 400WElőre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest