Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz antikomcsi #7417 üzenetére

Nálam engedélyezve van az általad írt BIOS beállítás, mégsem ment a bill. az XP javítótelepítés azon részén. Természetesen miután PS2-vel továbbléptem a következő helyen, mikor júzer aktivitásra volt szükség már működött a USB-s bill is.

A javítótelepítést azért emeltem ki, mert normál telepítésnél nem volt semmi probléma .

A két esetet megvizsgálva OPrendszer ill. telepítő eszközkezelési probléma következik amit szerintem egy kis odafigyeléssel el is lehetne kerülni. Az odafigyelés az OPrendszer telepítő készítőinek részéről kellene, esetleg ha a USB támogatást a legelső júzeraktivitást igénylő rész előtt aktíválnák.

A javítótelepítés kivételével nem tapasztaltam egyébként problémát USB-s billentyűvel.

A BIOS USB beállításra visszatérve régebben volt nálam olyan alaplap, amelyik alapból nem kezelte (értsd: pl. BIOS reset után) a USB-s billentyűt. Na ezeknél picit problémás XP-t telepíteni. Még mindig nem értem miért van sok lapnál alapból kikapcsolva a USB bill. BIOS-ban, de biztos erre is van magyarázat.

Bootskin progira: alaplaptól teljesen független. Maga a boot képernyő az OPrendszer kernel fájljában van tárolva. Ezzel a Bootskin progival képet tudsz berakni vagy már egy befordított krnl.exe-t pakol be? SP probléma lesz szvsz

Új hozzászólás Aktív témák