Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
antikomcsi #7417 üzenetére
Nálam engedélyezve van az általad írt BIOS beállítás, mégsem ment a bill. az XP javítótelepítés azon részén. Természetesen miután PS2-vel továbbléptem a következő helyen, mikor júzer aktivitásra volt szükség már működött a USB-s bill is.
A javítótelepítést azért emeltem ki, mert normál telepítésnél nem volt semmi probléma .
A két esetet megvizsgálva OPrendszer ill. telepítő eszközkezelési probléma következik amit szerintem egy kis odafigyeléssel el is lehetne kerülni. Az odafigyelés az OPrendszer telepítő készítőinek részéről kellene, esetleg ha a USB támogatást a legelső júzeraktivitást igénylő rész előtt aktíválnák.
A javítótelepítés kivételével nem tapasztaltam egyébként problémát USB-s billentyűvel.
A BIOS USB beállításra visszatérve régebben volt nálam olyan alaplap, amelyik alapból nem kezelte (értsd: pl. BIOS reset után) a USB-s billentyűt. Na ezeknél picit problémás XP-t telepíteni. Még mindig nem értem miért van sok lapnál alapból kikapcsolva a USB bill. BIOS-ban, de biztos erre is van magyarázat.
Bootskin progira: alaplaptól teljesen független. Maga a boot képernyő az OPrendszer kernel fájljában van tárolva. Ezzel a Bootskin progival képet tudsz berakni vagy már egy befordított krnl.exe-t pakol be? SP probléma lesz szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest