Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
commanDOS
üzenetére
Nekem mint írtam van NF is és AMD is, s az AMD-set javaslom. Ha nem tudsz ilyet szerezni, akkor a szokásos Giga 690G lehet jó választás.
MSI K9N-ből meg rengeteg féle van. Nekem Ultra van, nem rossz lap, de a chipseten akár grillezhetsz is. Tuningban jó lehetőségek vannak benne, de van egy furcsasága - amit időnként előhoz - magasabb tuning (s főle HT) mellett az újraindítás=kikapcsolás. Érdekes jelenség szerintem...
Na ebben a lapban(K9A2 CF) ez megszűnt teljesen.
MSI-ből még amivel személyes tapasztalatom van, az a Neo2-Digital HDMI, de azzal az a probléma, hogy a HT-t nem tudod visszaosztani. Bár a 690G általában magas HT-t tud, de ez akkor is egy jelentős gát. Ebben az a jó még, hogy Phenom kompatibilis.
A Neo-kat meg NV fronton - ha tuningolni akarsz - akkor nem javaslom.
Én úgy szoktam vásárolni, hogy megnézem előtte a manualt, hogy mit is lehet állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest