Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Házi hangfal építés
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Már az új UFS szabványnak is az AI lett a húzószava
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ehh ne is mond. Egy barátom most épít egy core2-es rendszert, de részletekben. Videokártyára jelenleg nincs keret így egy olyan alaplapot kellett keríteni, amivel lehet normálisan tuningolni, 1333FSB-t viszi (6750-es procihoz), 1066-os memót is támogat ill. IGP-s.
Kinéztem neki a Giga GA-G33-DS3R lapot. Ma meg a boltban az eladó csávó rá akarta beszélni helyette egy Intel lapra, mert szerinte:
- a Giga lapok megbízhatatlanok
- ez a lap nem is támogatja az 1066-os memót. Az 1066-os memó támogatását ráadásul szerinte a weboldala sem írja.
Most megint megnéztem a weboldalát, de megnyugodtam, mert szépen írja a támogatott memóriák között az 1066-ot. De hiába mondtam én havernak, hogy ne foglalkozzon ezzel a támogatja/nem támogatja dologgal, mert a nagytestvér P35 DS3-ban 1200 fölött is üzemelnek a memók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest