Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Synthwave #4223 üzenetére

Első ránézésre nekem a memó tűnik átmenetinek (főleg a 2x512 leosztás), de végülis Te tudod.

A felsorolt lapokat nem tudom jószívvel ajánlani, de azt sem tudom, hogy később mire is szeretnél váltani, mert nem mindegy!

Azt látom, hogy annyira átmeneti lapot akarsz, hogy VGA is legyen rá integrálva. Egy 690G chipes lapot javaslok neked megvételre, mert még ha ideiglenesen is de jóval gyorsabb az integrált vidkari benne, mint a 6100-asoké. Ha meg picivel többet is rá tudsz szánni a lapra (ugye itt jön a későbbi váltás képbe, mint befolyásoló tényező), akkor az előbbi hozzászólásomban is említett Gigabyte GA-MA69G-S3H lapot ajánlanám, ami tuningra is tökéletes választás és a felszereltségére sem lehet panasz. Ennek az ára a felsorolt lapokhoz képest ~5k plussz költség. Proci buszt nem felezi, 800-as memókat lehet benne hajtani 1000-en vagy akár felette (természetesen, ha a memó bírja), grafikus slot 1* PCI-E x16 + 1* PCI-E x4 for Crossfire support, HT 1500MHz-en is működőképes (kis VGA tuning :DDD )

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák