Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4214 üzenetére
Nem tudhatod, mert legtöbbször nincs választási lehetőséged. Általában a 3 éves árhoz adják az 1 év gar.t. Felénk ráadásul még ez is jóval drágább, mint pl. Pesten.
Kereskedők sem hallottak az ATI akció(k)ról. Pedig nekik a beszámításos bolt még jó is lenne. Szóval, nagyker fronton lenne a gebasz?
Láttam, te is érdeklődtél.
Én F1 Challenge modokkal voltam hasonlóképp. Itt egy hiba, ott egy hiba, hopp, egy e-mail, másnapra ott a válasz, és amikor olyan hiba volt, még a javítócsomag is felkerült a modkészítők oldalára!!! EURÓPA!!! Mi meg héjázzuk a fennt az Unióval.
Sztem az LG sem tud a magyar képviselet ügyleteiről (értsd: vszleg fekete import), ti. még a boltba is papírok nélkül érkezett a cserekészülék 3 hónap múlva (hozzáteszem a boltos a 2. rossz készülékhelyett adott egy újat, pedig ez már nem cseregaros volt, és azt nem is állítottak ki a szervizben). Ha nála találnak ilyet a vámosok, úgy megbüntetik, hogy attól koldul. Ja, és az LG Mo-tól a sz@rakodó szervizbe irányítottak a további panasszal. Ez ám a körkörös problémamegoldás!
Jó volt a cikk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest