Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem tudhatod, mert legtöbbször nincs választási lehetőséged. Általában a 3 éves árhoz adják az 1 év gar.t. Felénk ráadásul még ez is jóval drágább, mint pl. Pesten.
Kereskedők sem hallottak az ATI akció(k)ról. Pedig nekik a beszámításos bolt még jó is lenne. Szóval, nagyker fronton lenne a gebasz?
Láttam, te is érdeklődtél.
Én F1 Challenge modokkal voltam hasonlóképp. Itt egy hiba, ott egy hiba, hopp, egy e-mail, másnapra ott a válasz, és amikor olyan hiba volt, még a javítócsomag is felkerült a modkészítők oldalára!!! EURÓPA!!! Mi meg héjázzuk a fennt az Unióval.
Sztem az LG sem tud a magyar képviselet ügyleteiről (értsd: vszleg fekete import), ti. még a boltba is papírok nélkül érkezett a cserekészülék 3 hónap múlva (hozzáteszem a boltos a 2. rossz készülékhelyett adott egy újat, pedig ez már nem cseregaros volt, és azt nem is állítottak ki a szervizben). Ha nála találnak ilyet a vámosok, úgy megbüntetik, hogy attól koldul. Ja, és az LG Mo-tól a sz@rakodó szervizbe irányítottak a további panasszal. Ez ám a körkörös problémamegoldás!
Jó volt a cikk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Revolut
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest