Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiTR@ider
csendes tag
Értem. De mondjuk egy általam előbb említett SLI alaplap + még egy geforce 8600 GT! http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt.htm és nem GTS. Árban még mindig jobban jövök ki mint ha veszek egy 8800 GTS kártyát. Lehet, hogy ez a teljesítmény rovására megy... Ezt Ti jobban tudjátok. De mondjuk 1-2 fizu után félre tudok tenni durván 50 rongyot. Lap most olyan 25 + videokártya 24. Amivel mondjuk én szoktam játszani az UT2004. Igazából ha jön az öcsém akkor tudjon mivel jácccani. Mondjuk valami ''modernebb'' játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest