- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3202 üzenetére
kössz márértem
azt vágom h nem lett volna am2 intel nyomása nélkül, mert az amd 939 ddr1-el vezette a piacot, és a kategóriában azonos intel procik nem tudták leverni az amd-ket.
ezért az intelnek szüksége volt a ddr2-re h tovább tudjon lépni, és az amd meg csak kényszerből követte, hogy ne maradjon le, és most jelenleg az intel vezeti a piacot, de remélem ddr3-nál visszaáll az amd vezetése, bár kétlem, mert most is csak kényszerből követik az intelt
ezért nem értem hova ez a nagy rohanás!!!??? a mostani pc-ket sokkal tovább lehetne használni mint amennyi az ''élettartamuk'' én kb 2-3 hónapja vettem a gépem de már fél év mulva elavul, pedig sztem 3-4 évig simán kitarthatna egy vga cserével, + rammal
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest