- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Az eladók nem tudnak semmit, csak dísznek vannak a boltban kb- tisztelet a kivételnek- fikkemfakkom tele van velük
Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
vagy 30-as?
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is az a lényeg, hogy 65w legyen, bár azt se bánnám, ha 35-ös lenne
..szóbal még alacsonyabb, bár a 65-ös jó lesz ha meglesz, egy ilyen 2 magossal sztem 1-2 évig el lehet azért lenni, főleg hogy csak netre meg dvdzésre lenne főleg használva..de alaplapot valszeg megvárom azt a jetway amdchipest mostmár, komolyan mondom annyi idő megy el egy normális alaplap megtalálásával meg beszerzésével, hogy soxor úgy vagyok vele, átteszem nyár végére az egész mókát..addig hátha csoda történik