- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
#65675776 #199 üzenetére
En nem szidok senkit.
Ha tudom hogy hamarosan valaminek leviszem az arat,akkor nem adom dragabban.Az Amd kenyszerbol csokkent,de elotte azert tartotta az arait.Ha korrekt lenne a vasarlokhoz, akkor mondjuk mar megelozte volna az Intelt, es nem most kezdene csokkenteni az arakat.Az Intel olcso belepo arakat produkal es meg olcsobba teszi majd azokat.Jo neki es yo a vasarloknak. -
törölt tag
válasz
MegalodonS #198 üzenetére
Mitől lehúzás? Mitől az AMD húzza le az embereket? Az árkülönbözet nem létezik az AMD-nél, az a kereskedelemben alakul ki! A lapok árához az AMD-nek megint nincs semmiféle köze. Szóval szídd a kereskedőket.
Az intel viszont a chipsetjeivel tudatosan teszi inkompatibilissá a processzorait. -
MegalodonS
őstag
válasz
Oliverda #194 üzenetére
Most nem arrol van szo igazan hogy kivarni.hanem hogy NE HUZZUK LE A VASARLOKAT!
Nem kiabalasnak szantam csak kiemeltem!
Az AMD tudta mar regota az arakat neki az AM2 mar igy kellett volna inditani,es akkor azt mondom vasarlobarat uzletpolitika igy meg ugy hivom ''LEHUZAS''!
Nem AMD es Intel parti vagyok, csak etikusan nezve a dolgozt meg sem az. -
Oliverda
félisten
válasz
MegalodonS #193 üzenetére
Nem kötelező megvenni drága pénzért, akinek van türelme az kivár.
-
Oliverda
félisten
Lapértesülések szerint az AMD addig is a meglévő fejlesztések teljesítményén javítana, mégpedig a hagyományos, egy szálon futó szoftverek végrehajtásának felgyorsításával. Ez az Intel Hyper-Threading technológiájának egyfajta ellentéte lenne, mivel az ikermagos chipek plusz erejét vetné be az egyszálas megoldások gyorsítása érdekében, sajátos válaszként a Conroe magos processzorok erejéről szóló hírekre. A részletekről egyelőre semmit nem tudni, mindössze annyit szivárgott ki, hogy a technológia debütálása az asztali Intel Core 2 chipek megjelenésének napján, azaz július 24-én várható. Egyes pletykák szerint a Socket AM foglalatú processzorokban már megtalálható megoldás a második mag ideiglenes mellőzését is lehetővé tenné, de ennek hitelességét egyelőre nem lehet igazolni.
A cég tajvani források szerint jelentős árcsökkentésre is készül, amivel a Conroe magos termékek megjelenése jelentette hátrányt igyekeznek minimalizálni. A július végén várható módosítás egyes chipeknél akár a 46 százalékot is elérheti, míg átlagban 36,7 százalékkal mérséklődnek az árak. A lépés - néhány példány gyártásának leállítása mellett - a Socket AM2 és Socket 939 foglalatba illeszkedő termékeket egyaránt érinti majd, a részleteket azonban csak később hozzák nyilvánosságra.
Jöhet a Conroe. -
PPSH
őstag
nemreg vettem 939-es x2 4400+-t es szerintem ennel gyorsabb nem is kell.a legtobb embernek meg ez is draga lenne a maga 106k-s araval,szoval az am2 meg tobb pluszkoltseget jelentene ugye sima ddr cdsereje ddr2-re,uj alaplap,+egy am2-es processzor,ami uyge szerintem nem olyan olcso.szerintem meg nem eri meg valtani,persze akinek van ra penze az megteheti
-
klambi
addikt
UP
-
Jakuza
csendes tag
Pedig az AMD arai megjobbak lesznek.
169$ egy X2 3800, az E6300 189$
Raadasul a legkisebb Conroe az elso meresek alapjan egyaltalan nem gyorsabbak nala.
[link]
''In SysMark 2004 test, the Con E6300 got 210 points. In comparison, an Athlon 64 X2 3800+ got 232 points. That's a 10.5% AMD win using Intel's own benchmark that Intel developed.
[Szerkesztve] -
klambi
addikt
meik a best alaplap szerintetek eddíg??????
-
csizs
aktív tag
azért mondjatok akármit sok inteles procit még szemétben nem láttam.Nem mindenkinek van lehetősége ilyen jó procit venni9 és el kell ismerni jó még a sempi is az AMD ből, de azért nekem most cerka d-m van és nagyot ugrott a teljeítménye az elözőhöz képest pedig az gyorsabb proci volt.
-
ftc
nagyúr
Már csak alaplapot keresek s meglesz az AM2-es gépem.
-
lazydog
addikt
válasz
MegalodonS #183 üzenetére
Nagyon kellemes induló árak!
Nem vennék mostanában AMD részvényt és nemcsak azért, mert nincs rá pénzem! -
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur #181 üzenetére
én meg nem váltanék semmire, hanem vennék egy xbox360 -t
-
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur #177 üzenetére
meg ha talán most vált majd mégcsak először A64 -re ? ...
-
-
Alg
veterán
Abit és MSI AM2 lapok és AM2 procik a user's-nél!
[link]
Árak hasonlóak a 939-hez...
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Egy kis teszt
Ati RD580/SB600 vs NV 590SLI
[link] -
ftc
nagyúr
Szal egy 3000+ A64-en lehet 3200+ lesz belőlle gondolkodom.Azon filozok milyen chipset legyen alá.
Versenyzők között:
Nforce 6150 /430 előddjével megszívtam
Via K8M890
Vagy várjam meg a
SIS 761GX
Ati RS485/SB600 ? -
rauschie
senior tag
[link]ittisvan dicsa
1. probléma: mezőkövesden
2: drágán
3: itt a 939 is drága, de u.annyiba kerül mint az am2 szal nemtom hogy az am2 mindenhol vagy csak itt drága?
Vedini: foglalatot, eddig magyarba nem láttam am2es procit, csak msi k9es lapokat.
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
[link]nemtom elirás e
-
twollah
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #164 üzenetére
Ne legyel gonosz...
-
twollah
nagyúr
Mikorra varhato, hogy kaphatok lesznek a CPUk, es az alaplapok nalunk is?
Jo lenne tudni. -
YODA mester
senior tag
válasz
MegalodonS #161 üzenetére
Nem vészes. +15-20% míg hun fődre ér...
-
YODA mester
senior tag
Én azt vettem az nVidiás tesztből, hogy az nForce chipsetek fognak nagyot fejlődni am2-re...
-
M3kk
őstag
Eleg szar ez az AM2
-
butch3r
senior tag
[link]
Nforce 590 + Fx-62 teszt, foxconn alaplapon -
Már alig várom elkezdjék a PH-án, is tesztelni az új deszkákat...
-
malocz
tag
válasz
Uncool Ben #153 üzenetére
egy cipőben járunk, még időben meg kell szabadulni a jelenlegitől, ha valamit kapni is akar érte valamit az ember.
bár lehet maradok kőcséghatékony am2 sampronnál és kicsit izmosabb vidkártyára költök. -
Uncool Ben
tag
válasz
Mackósajt #151 üzenetére
Én már nagyon vetődnék, mert úgy terveztem kihúzom az nForce2 lapommal az AM2-ig, és néha már igencsak kevéske a 2500-ös Barton
Bár egyre inkább azon gondolkodom, hogy inkább egy jól bevált, és jó áron kapható 939 deszkát veszek, az AM2 megjelenésével remélhetőleg csökkenő árú 939 procival, az AM2-öt pedig átugrom a K8L-ig.
-
ftc
nagyúr
Egy kis korai teszt:
[link]
800-as memókkal már hajszálnyival gyorsabb de 677-es kb egy szinten van DDR400-al... -
Mackósajt
senior tag
[link]
Holnap lesz tehát a hivatalos indítás, viszont a cikk szerint az alaplapgyártók még nem készültek teljesen fel.
Aki szeretne két oprendszert, az vetődhet. -
vedini
őstag
válasz
#65675776 #149 üzenetére
meglátjuk mit hoz amd-nél a 65nm,
az biztos h léghűtéssel alapfeszen megy 3GH-et a 2.4-es conroe, szóval még víz se kell hozzá, majdnem hogy átlagfelhasználó elérheti ezt az értéket
a K8L-nél lévő újítások mibenlétéről már olvasgattam, dehogy gyakorlatban ez miként kamatozik arról lila gőzöm sincs, a remény hal meg utoljára
gyűjtsünk amd-nek -
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #130 üzenetére
Én teljesítmény szintjén értettem a dolgot. Plusz melegedés, energiaigény. Az ár nem utal közvetlenül egy eszköz ezen mutatóira, bár egyértelműen fontos szempont.
vedini: Akárhogy is nézem, sok még itt a kérdés!
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
YODA mester #141 üzenetére
nem igaz h nem tudod lefordítani
-
ftc
nagyúr
válasz
YODA mester #141 üzenetére
ott csak a képeket nézd
-
vedini
őstag
fx-62 review:
[link]
alapon 31 sec alatt tolta le az 1M-et -
fLeSs
nagyúr
válasz
YODA mester #126 üzenetére
nálunk is lesz egy teszt, köszi a linket, mert már azt hittem, hogy én qrtam el vmit...
(
)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
YODA mester #134 üzenetére
persze, hogy 64.
-
YODA mester
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #130 üzenetére
Egyet értek daa-raa-val... 805D-ben egyáltalán 64bites magok vannak..? Rég nem izgat már az Intel, mert nem igazodok ki a sok elnevezésen... Az tom, hogy 820-as egy rakás lófityma, mert studióban olyan van bent. Kukába mindel..
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #132 üzenetére
dehogynem, kapnak új foglalatot a pénzükért
-
Alvin_ti4200
félisten
Amúgy azért nem izgatja az embereket az AM2, mert sebességben semmi pluszt nem kapnak a pénzükért.
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
fx-62 teszt már van, 3050Mhz-en 230X pontot csinál 3d06 cpu-ban
-
-
törölt tag
válasz
YODA mester #127 üzenetére
Az intel termékvonal jelenleg egy hulladék, ezért felfokozott várakozás előzi meg a Conroe-t.
AMD vonalon nincs probléma, ezért nem várja igazából senki sem a váltása. -
ftc
nagyúr
válasz
YODA mester #127 üzenetére
Majd fog,mert én beruházok egyre csak megvárom az Ati chipsetes lapokat...
Amugy a Conroe jobban izgatja az embereket..... -
YODA mester
senior tag
Conroe totyik pörög, de ez mért nem..?
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom volt-e már ez a teszt az AMD AM2-ről,de engem eddig nem igazán győzött meg e teszt alapján
[link] -
Pharaoh
aktív tag
-
M3kk
őstag
-
M3kk
őstag
-
kircipeti
senior tag
válasz
sosperecek18 #118 üzenetére
Igy fogok tenni en is
koszi a megerositest
es abbahagyom a jo, uj agp-s vga-k utani kutatast..
Egyebkent kb. mekkora kulonbseg lehet egy 3200+ Barton es egy hasonlo orajelu A64 kozott? -
kircipeti
senior tag
Udv!
Kb. mikor fog megjelenni az AM2-es foglalat? Megeri meg egyaltalan 939-be fektetni, hogyha nem surgos a csere? -
kennystyle
aktív tag
Az ASUS lap elrendezése elég bíztatónak tűnik, ráadásul alapból passzív hűtéses ami nekem roppant szimpatikus. És persze jól is néz ki. Bár most hogy mégeccer ránéztem a képre ha az a borda a broci alatt balra egy magasabb fajta mint amilyen az ASUS A8V-E SE lapon is van, akkor komolyabb procihűtőknek útban lehet.
-
M3kk
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
dokar
addikt
Én azért nem ilyen pocsék eredményekre számítottam. -
renatto
őstag
Jól tudom, hogy 06/06/06-án kerül forgalomba?
-
BobChemistry
őstag
válasz
Heineken Tom #105 üzenetére
az eddig is megvolt
-
törölt tag
válasz
Heineken Tom #105 üzenetére
Az nem újdonság. Így készül minden mai AMD proci a Winchester óta.
-
Heineken Tom
tag
válasz
BobChemistry #104 üzenetére
90nm-es gyártástechnológia
-
BobChemistry
őstag
a ddr2-n, és a virtualizáción kívűl hoz valami új dolgot?
-
dokar
addikt
átlátszó nyák lenne az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest