Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
-
Chaser
legenda
A tuning nem a chipsettől függ, vagyis nem csak attól..már ha az ''amd nem tudom mennyi tuningot tud'' ennek szólt volna
ugyanaz az nf430as chip egy mATX lapban lehet teljesen antituning, vagy abban az asusban, amit most vettem és vga nélküli, turbózható
lehet táltos is
az a furcsa, hogy még ekkora tuningnál is kézmeleg csak a chip, a monitorozó progiknak nem hittem, hát igazat ''szóltak''
szerk: nf5xx sztem is felesleges, aki nem használ sli-t/sztem nem sokan vannak ilyenek/, annak bőven elég az nf4xx
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
hát nemtom
annyira sok újat jó áron em nyújtanak ezek a lapok,lehet megmaradok sima asus m2n-nél az 15 körül megvan v vmi hasonlót kerítek
ati chipsetes drága, amd nemtom mennyi tuningot tud,valszeg nem sokat nf5xx meg minek? drága is -
Chaser
legenda
Hát nem tudom, én magamnak asrockot már biztos nem vennék, igaz problémamantes, meg tuningos is, de nem értem, a +4 pin mért nincs kiveztve a lapon a tápnak, néztem a feszértékeket, még FSP táppla is úgy ugrál, mint nyuszi a bokrok között ha kergetik..
Ha lesz biostar, arra beneveznékBár az a kicsit lowtuningos asusdeszka sem lehet olyan rossz, kezdek rájönni, tuningolni nem mATX lapban kell...
-
citkar
addikt
válasz
Gyuri27 #1790 üzenetére
nem is drága
lhet félreéretttem,azt hittem az összes690es chipset int vga-s,de ez nem?
az nekem jó,ha lenne teszt h mennyire jó a lap,tuning,megbízahtóság stb akkor nagyon érdekelne
na ez érdekes,aztí rja:MEMÓRIA FOGLALAT: 4 foglalat
de én csak kettőt látok..lehet velem van a baj?
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Már is 15k alatt a drága [link].
Chaser: -
Chaser
legenda
RAM típusa:KLDC28F-A8KI5
3200 semi: FSB 280, cpu órajel 2522Ram visszaosztás nélkül 1008mhz
Mindez alapfeszen
orthos szerint eddig stabil
-
Chaser
legenda
Jah mondtad múltkor, ez nem tudom milyen chip, most másik gépről vagyok, majd amott +nézem
Az biztos, hogy a 667-es samuval nem mentek ilyen könnyedén a dolgok
A lényeg az, hogy gond nélkül megy ez is
Ha 1000mhz +lesz ezzel, akkor már bőven +érte
szerk: citkar tedd azt
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Haladok, haladok..3200es sempi 2400on, ramot lecseréltem 800as kingmaxra/667es samu nagyon gyenge volt tuningban/, az most 960on!
döcörög...2500/1000mhz alapfeszen nem lenne rossz
szerk: jah a vga-t is sznaszéjjel húztamsokkal gyorsabb, mint az int gf6100..milyen lehet egy 7300gt?
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
tényleg
nézelődtem h miféle procihűtőt lehetne madj tenni ha elszánom amgam a vételre,nem akarok drágát,csak kicsit halkabbat a gyárinál,meg kcisit talán jobbat
oylan 3k körül gondolkdotam
láttam primecoolert,de neten azt talátlam s s939/940 és egyedo felfogatóval am2re,na ez mit jelent?
vagy van mvi jól bevált olcsó hűtő ami hak s megfelelő ksi átlagos tuningos usernek? -
ftc
nagyúr
képeket lehet érteni meg a számokat is
[link] -
Gyuri27
félisten
Erről vélemény [link].
-
Chaser
legenda
Ha újra rászánom magam, hogy HTPC-t csináljak, akkor valszeg ez lesz az alapja:ASUS M2A-VM.. tetszik a 0.8V min. adható fesz, notivinyó, notiíró vagy usb-s, és még a táp is elmegy így passzívan.. tuning meg ott nem fog érdekelni. Kicsit utánanéztem, 16.4kért már tudok szerezni, rakok bele egy 3200-es semit aztán go
Lehet épp a mostanit, ebbe meg x2 jön
-
Chaser
legenda
''Sima'' M2N [link] mustárban most 18k bruttó, vga hozzá 8-9k bruttó, pár hónaposan vettem egyik fórumtárstól, nekem a 18k-t megértea 2, főleg hogy a vga is tuningbarát
bár mivel nv44-es, valszeg nem tudom a+4 pipeot aktiválni, de gpu/ram órajelet tudom emelni, és azt kell hogy mondjam, szebb képet ad, mint az eddigi integrált vga-s lapjaim.. de az igaz, hogy új áron nem vettem volna meg amennyiért most boltban van
-
Gyuri27
félisten
Egyrészről.
Másrészről: Mert ugye aki ''olcsón'' vesz valamit az dögöljön meg a la asus! Illetve aki drágán vesz comodort ööö commandot az is dögöljön meg mert csak panasz van róla.
Ezzel szemben az abit tud olyan lapot csinálni, meg tud tisztességes biost irni.
Hol van már az asus tuslc2 színvonala? -
ftc
nagyúr
melyik M2N-t vetted? van belőlle 6 fajta
ASUS M2N-E, R,GL,AM2/2K,NF570U,DDR2,PCIe 22 565 Ft ezt?
VGA ASUS EN7100GS512/TD/128MB DDR2,DVI-D,PCIe 9 748 Ft
nah ők igy számolnak a te lapoddal ami igy lenne : 32,2K
nah egy intVGA-s lap kerül 14-15K-ba ugynezzel a tudással...kb ugyanakkora a teljesitmény...most akkor minek is engednének még tuningolni? -
Chaser
legenda
Nem egészen értem mit akarsz mondani
1ébként 18k-ért vettem lapot+a vga-t együtt, olyan 8-9 hó garival... most ez nekem ért annyit, mint egy antituning microlap, ezzel legalább normálisan lehet tuningolni, a vga-n meg van dvi+tvout..jah és műxik a hw-s tűzfal is..valszeg tanfolyamon voltak az nv progizói
szerk: jah már értem, mit akartál mondanide ugyanez vontakozik msi-re, gigára, meg még sorolhatnám.. viszont ott a jó kis biostar, aki szintén gyárt vga-t is, és mégis meg tudja csinálni tuningosra biost
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Én meg időközben összedobtam az M2N+3200 semi+512/667+GF6200 samu konfigomat.. reggel találomra belőttem 250-es FSB-t, megy is mint az ágyúgolyó
proc: 2250mhz, ram: 750 mhz, de az időzítesek x@rok, viszont kezdetnek jó ez is
Nem értem mért nem tud intvga-s lapoknál is hasonló biost csinálni az asus...következik a 300-as FSB
-
Zoli329
addikt
Ezt a Sapphire csodát elég nehéz beszerezni, ráadásul nem is túl olcsó. Az advantage nem elég nekem.
-
m4rc!
őstag
Az lehet, hogy nem írnak drivert alá, de minek is?
Vistanak kb. nulla értelme van... mit tud amit az XP nem? Bár ha vkinek a sok cicomára meg az ehhez hasonló nyalankságokra van szüksége akkor megértem, amúgy Microfost nem képes értelmes oprendszert összeszenvedni..
Az mondjuk tény, hogy mivel ez is fogyasztási cikk ezért a vásárlóknak mindig be kell dobni vmi újdonságot mégha nincs is szükségük rá..
Mikor jönnek már azok a 690G-s lapok cserélném már ezt az Nview-t -
Sdi
addikt
-
ftc
nagyúr
összeszedve az összes AM2-s lap
[link] -
ftc
nagyúr
MSI k9AGM2 teszt:
[link] -
Chaser
legenda
Sztem az nv-nél nem a tűzfal xar, csak az nv nem tud softot írni
Ha jól tudom gx80-hoz vista alá még mindig nem sikerült drivert írniuk
-
Gyuri27
félisten
Némi ujdonság [link].
-
Gyuri27
félisten
Nos ha ezt S am2-es lapok tesztje [link] elolvasod derengeni fog. Ebben van nf 4, nf 570, via, uli chipset. A 690 [link]. Egyébként más szolgáltatást nyujtanak, memória kezelés, hálózat, eszközkezelés(vinyó,írók-oólvasók), tüzfal (van-e, hardvarasen gyorsitja-e), sli (ha van sli azt hogy kezeli) csak nagyon nagy vonalakban.
Ha valamit kihagytam nem megkövezni!
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
válasz
Gyuri27 #1735 üzenetére
egy kicsit lehet buta kérdés,de az nf570 ( vagy mennyi) mennyivel jobb az nf430nál? gyorsaság szempontjából,mi is az előnye egy álak felhasználóak mint nekem? v inkább vmiféle támogatottsága jobb?
vagy az új 690v
alig látok különbséget ha rákeresek,nem értek hozzá ezért kérdem
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
[link]
Asus M2A-VM ala antituning lap....ennél még ECS is több tuningot bir el....sak tudnám akkor a biosban miért nyomják tele tuning lehetőséggel -
Misike
tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-M57SLI-S4-ról van valakinek vmi tapasztalata? (rákerestem a témában, de nem nagyon találtam hozzászólást) Esetleg tudtok ajánlani vmi mást helyette?
Köfi előre is. -
Chaser
legenda
Én nem próbáltam egyiket sem, itt egy user asszem 11kért árul egy nf405ös deszkát 2 év garival, az már jó, 8xosan kezelia külső vga-t, 400-ast ne vegyél, az csak 1xesen..a többi chippel no problema
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
A bio Tforce550-ben sztem nem fogsz csalódniMajd a köv lapom olyan lesz, az ati chipesek még drágák, meg most jöttek ki, majd ha itt kitapasztalták őket, csak akkor veszek
TF550+3600 v 3800x2, guglival mikor rákerestem, sok oldalon ezt a lap-proci párost egy helyen találtam megKezd vicces ára lenni az x2-knek, egy ilyen lappal már valszeg elég használhatóak lesznek
Most olvastam egy hírt, áprilistól újabb árcsökkentésbe kezd az AMD 90 nanos procik terén..remélem így lesz
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.
-
-
ftc
nagyúr
nézd Biosar lap keleten a legjobb lapok között van.Tuning lehetőség felér DFI-el...negyed áron...igaz cserében nem kapsz olyan cuccokat amit bent hagyol a dobozban...
ha tuning deszkát akarsz AM2 alá intVGA-al akkor Abit .....
ha nem akarsz intVGA-t akkor NF570 chipset vagy RD580-as Ati-tól -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #1718 üzenetére
Az okés, csak a hsz nekem szólt, ha mindenáron tuning lapot akarok kezdettel...
Én 16.5kért kapom a TF550-et, de az nem passzív chipes, de sztem az asus m2n sem annyira rossz, semi mellé nekem megfelel, aztán meg tesztelgetés után úgyis eladomHa már az intvga-s asusok no tunyingok, remélem ezzel lehet kicsit játszadozni
szerk: oppsz, benéztemnem nekem szólt a hsz
sorry, beteg vagyok, nem mindig vagyok most képben...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Hát már itt az első 690-n [link]. Lassan jön a többi is. Ez nem a tuning non plus ultrája, bár valamit csak ki lehet hozni belőle.
Chaser: kollega irta, hogy biostart nem akar [link], de be linkeltem. Illetve ez a 20k szerintem sok. Lehet, hogy van valahol ólcsóbban.
A kingmaxal és a kingstonnal az a bajom, hogy elfelejtettek ramot gyártani. Olyan mint az msi. Ma már nem elég ha valami megbízható! Picivel drágábban lehet geil,gskill és sok más jó ramot kapni. Azokon van hütés, lehet öket tuningolni.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
X2 3600+ 17K
AMD A64 3500+ 16 K -
Chaser
legenda
Thx a helpet
majd csak lesz valahogy
szerk: (#1709) Gyuri27 : asszem maradok kingmax 800asnál 8kért
Ha mindenáron tuningolni szeretnék, nem azt az abit vackot venném, hanem egy bistar tforce 550etm2n deszka+ gigabyte gf6200 +volt 18k-ból garival egyik fórumtárstól..nekem ez most elég
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
üdv
tervezek összedobni vmi am2es x2 cuccost
nem akarok sokat költeni rá
alaplapot mit érdemes h tunignot si bírja de drága se legyen
Jetway M2GTA-SVP (AM2) 11 615
nem ismerem ezt a márkát,nemtom van e benne tuningpotenciál
megfelleő lenne ez? v van jobb ajánlatotok is?
chipsetet se tudom h melyiket lenne érdemes
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Okés, köszi, ezeket tudom
Csak a gyártó érdekelne, speciálisan ehhez a laphoz, nem általánosságban.. 667-en támogatja az is tiszta, de ha majd megrángatom, megy az többen is
ezért veszek valszeg 800ast, akkor ha már proci kicsit meg is rándult, ram még alapjáraton biztos megy 800-on, a többi meg ráadás
A-data..az a baj, ilyet nem tudok olcsón szerezni..kingmax és samsung lenne, kingmax pár száz ft-tal több, asszem 8kért kapom a 800ast, samut kicsivel olcsóbban..dilemmázok, hogy melyiket..samsungot hassznált a volt tulaj, azzal biztos ment..kédrdés milyen chip volt rajta
Az sztem is sokat lendítene az intvga-s lapokon, ha már végre eljutnának odáig, hogy nyamvadt 32-64 megát integráljanak a lapra..de sztem 128 mega se dobná meg max 1-2k-val a gyártási ktsg-et...ezért vettem most vga nélküli cuccot, igaz, hogy nem nagy szám a kari, de ez az első pcie-s vga-m, kezdetnek jó lesz -
ftc
nagyúr
CL5-s 800-s elég jó CL4-s 800 kicsit drága...
az X700 kiherélve,hogyis mondjam nem fog élni mivel memoriából kell élnie...ha lenne legalább az alaplapon 32Mb GDDR3 integrálva más lenne a helzet
Sempi csak 667-t támogatja hivatalossan..... de mindenképp 800-t vennékADATA-al nem voltak gondok....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest