- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Rolcsi20
üzenetére
Nu tehát..gyorsabb az a ddr2 hidd el nekem
Pár hsz-t visszaolvasnál látnád ahogy elemezgettük
667-es van kb ddr400 szintjén, 800as 20-30%kal gyorsabb, ha mákod van és 800ast veszel 900 környékén járathatod.
Végigolvastam a problemedet, 2 magos procit úgyse fogod kihasználni valszeg annyira, kevés game van amit 2 magra terveznek..ha vistara akarsz majd váltani jól jöhet. Én a helyedben nem nagyon cserélnék..főleg most nem, így karácsony előtt..mert a végén úgy jársz, hogy el adod a régi cuccot és nem tudsz helyette újat venni..mert nincs...Mért nem veszel egy 7300GT-t DDR3-mal v egy 7600GT-t? A 7300at 20k környékén megkapod erre, igazából többet nem érdemes sztem vgaba fektetni..kijött a dx10..jövő tavasszal jönnek a G80 kistestvérei.
Szerk: MSI K9GNM pl..de sok ilyen lap van..ez 2 pata, 4 sata2 csatis, az értelmesebb árlistákon úgy van, hogy részletes infó van a termékhez..a még értelmesebbeknél direktlink is. pl cbolt.hu jó keresgélést
Szerk2:Ez Yhennon-nak szólt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár hsz-t visszaolvasnál látnád ahogy elemezgettük
667-es van kb ddr400 szintjén, 800as 20-30%kal gyorsabb, ha mákod van és 800ast veszel 900 környékén járathatod.