Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
igen igazad van, akkor nyavajgok itt még 1 sort, hogy jobban megérts

szóval alap gondom az hogy az alaplapom nem szereti a VGA-mat. Így eredetileg venni akartam egy 7600gt-t ami +15ezer(41ért találtam). Viszont kicsit eldurrant az agyam hogy akkor lecserélem az egész gépemet így jutott eszembe hogy talán az újabb Asus alaplap már ''jobban kedveli'' az ati kártyákat. Mivel mindíg is ati párti voltam, így jobban örülnék egy X1800GTO-nak amit már 46ért kapni, viszont igazad van hogy X1900at is kapni 50ért(51ért találtam
. De már nem tudok kiigazodni azon se hogy melyik a jobb, a GT vagy a Pro esetleg már jelzések is előfordulnak néha
...Tegyük fel hogy mind1 hogy ati vagy nvidia, 45-52 környékén TE melyik kártyát vennéd meg a mai piacon?....(más is írhat véleményt
. Amúgy a gépem 3hónapos csak, szóval még jóárba eltudom adni, 90-95körül...és 7600gtvel már 128ért tudnék venni olyat amilyet leírtam korábban...
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Klaus Duran: RCS
- Trollok komolyan
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- RAM Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz KF560C36BBE-32
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De már nem tudok kiigazodni azon se hogy melyik a jobb, a GT vagy a Pro esetleg már jelzések is előfordulnak néha