Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ezekszerint
Lementem a .tar.gz csomagot , kicsomagolom és bemásolom az opera/plugins mappába.Azt hiszem egyenlőre marad a linuxpackages.net verzíó.

Más:
1. Van egy loadlin16c.zip csomag és ennek txt-ja a home mappában. Törölhetem ?
2. Slacki alatt is érvényes az a tény, hogy a telepített alkalmazásoknak szüksége van a telepítő csomagjaira is ? ( úgyértem kitörölhetem pl. az opera telepítőcsomagját az asztalról vagy inkább helyezzem át ,hogy továbbra is mükődjön, mert ubuntu alatt kitöröltem és ezért nem is volt elérhető az alkalmazás amig újra le nem töltöttem és telepítettem. )
3.Hogy is van az a kuka kérdés itt linux alatt ? ( valamit be kell állítani ,ha ígazán jót akarok magamnak azt sejtem csak nem tudom mit , miért ,hogyan ? )
4.Optikai egéren a görgető gombot be lehet állítani ,mert most inaktív ?
5.Numlock bekapcsolás rendszerínditáskor is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lementem a .tar.gz csomagot , kicsomagolom és bemásolom az opera/plugins mappába.