Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Van egy loadlin16c.zip csomag és ennek txt-ja a home mappában. Törölhetem ?
persze. ez arra jo, hogy pl. futo DOS alol tudsz Linuxot bootolni, szerintem nem hasznalta senki mar 10 eve
Slacki alatt is érvényes az a tény, hogy a telepített alkalmazásoknak szüksége van a telepítő csomagjaira is ? ( úgyértem kitörölhetem pl. az opera telepítőcsomagját az asztalról vagy inkább helyezzem át ,hogy továbbra is mükődjön, mert ubuntu alatt kitöröltem és ezért nem is volt elérhető az alkalmazás amig újra le nem töltöttem és telepítettem. )
errol meg nem hallottam, de ha tenyleg igy van az orbitalis baromsag

termeszetesen nem kellenek a csomagok, telepites utan torolheted, minden info a telepitett csomagokrol megvan a /var/log/packages konyvtarbanHogy is van az a kuka kérdés itt linux alatt ? ( valamit be kell állítani ,ha ígazán jót akarok magamnak azt sejtem csak nem tudom mit , miért ,hogyan ? )
a KDE-nek van sajat kukaja, de sosem hasznaltam, szoval passz...
ha a rendszerszintu (pl. parancssorbol) torteno torleshez hasznalatos kukara gondolsz, azt is meg lehet oldani, de szerintem folosleges...Optikai egéren a görgető gombot be lehet állítani ,mert most inaktív ?
a /etc/X11/xorg.conf-ban (ami mostanra mar jobaratod
) abba a Section "InputDevice" reszbe, ahol a Driver "mouse" reszt latod, tedd be ezeket a sorokat:Option "ZAxisMapping" "4 5 6 7 8 9"
Option "Buttons" "12"tehat kb igy fog kinezni:
Section "InputDevice"
Identifier "Mouse1"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "auto"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "Emulate3Buttons" "no"
Option "ZAxisMapping" "4 5 6 7 8 9"
Option "Buttons" "12"
EndSectionNumlock bekapcsolás rendszerínditáskor is érdekelne.

hehh, jo kerdes
nezz korul a kdm beallitasai kozott, biztos van ilyen...
ha nincs, akkor megoldjuk trukkosen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) abba a Section "InputDevice" reszbe, ahol a Driver "mouse" reszt latod, tedd be ezeket a sorokat: