Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubisz
csendes tag
Sziasztok!
Valaki slackware lev listát keresett: www.slackware.hu
Segítsetek! Hogyan tudom a képernyõ felbontást és frissítést beállítani?
Slack 10, gef4 ti4200 128MB , lg775FT
Ja és nem ártana ha menne az egér görgõje is.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Kernel-headers és kernel source nélkül nem tudsz kernelt forgatni. ennyi. Tehát, ha leforgattad, megvan. Alapjába véve nem annyira bonyolult, csak TUDNOD KELL, MI VAN A GÉPEDBEN! Ja és nem vágod vele tönkre a rendszert, max az új kernellel nem indul el
Attól a régivel vághatod 
-
Grunya
aktív tag
Elmagyarázná nekem valaki, hogy hogyan kell úgy kernelt fordítani, hogy meglegyenek utána a kernel-headers fileok is? Ill. a kernel-source? Ezekre szükségem lenne utána.
Egyébként már minden olyan jól megy, hogy gondoltam belevágok ebbe a kernel forgatásba...
Remélem nem teszem tönkre a rendszeremet.
Grunya -
Grunya
aktív tag
Igen, pontosan erre gondoltam!

Letöltöttem a linuxpackages.netről csomagban, installáltam, de indítás után nem történik semmi. A program fut, de nincs hozzá grafikus felület. Mit felejtettem ki? (gkrellmd.conf filet átírtam)
Bocs, most látom, hogy ez két különböző progi...
Simán gkrellm-mel kell indítani. Nem md...
[Szerkesztve] -
Polesz
addikt
GKrellM amire szükséged van (van windows-os változata is
) Bővebben: link
Tűzfalnak az iptables megteszi csak be kell állítani jól. Vírusírtóm nincs ami állandóan fut, de parancssorosat néha eleresztek.
Timesync? Persze, hogy van alapból is a slackiban
n/ csomagok közt.
Egyébként használj XFCE ablakkezelőt ahhoz vannak memóriás pluginok is. Kicsi, gyors és száraz érzés
-
eddie303
őstag
Szerintem nézz szét itt: Bővebben: link itt kapsz mindenre olyan kis programokat.
-
Grunya
aktív tag
Köszi a Tippet Polesz mester!
Egyébként ismerem a linuxpackages.net oldalt, sok jó kis csomagom származik már onnan
, csak az a baj, hogy modemes net elérésem van ezért nagyon céltudatosan csak egy-két percre szoktam felmászni a netre, így nincs nagyon időm böngészgetni.
Közben eszembe jutott még két dolog: Kellene valami rendszerfigyelő kis program. Egy-két screenshoton láttam már ilyet, de nem tudom mi a neve. A képernyő jobb oldalán volt egy vékony sávban, mutatta a memóriák telítettségét, ill. a proci hőmérsékletet is azt hiszem. Nem tudjátok mi a neve?
Másik: Windows alatt van egy ügyes kis program: timesync. Szerintem kitalálható mire való...
Ilyen van slackihez?
Ti használtok vírusírtót és tűzfalat? Vagy Linuxon ez nem olyan fontos?
Grunya -
eddie303
őstag
Akadt egy probléma lirc-el. A távirányítón minden gombot egymás után négyszer ismétel egy nyomás során. Lehet ez ellen csinálni valamit? Idegesítõ, hogy a TV négy csatornát vált egyszerre.
-
eddie303
őstag
Bakker, ez ismeri a tuneremet!
Kösz, bácsi! Eloszlattad a tévhitemet! -
eddie303
őstag
Polesz bátyó, Te mondtad, hogy használtál LIRC-et. Ez megy a tuner infravevõjével is, vagy csak a sorosportos izémizével (Ez nincs nekem
) -
eddie303
őstag
Segítsetek, pls, nagy fába vágtam a fejszét
Fel szeretném tenni a mythtv-t s természetesen nem akar szóbaállni velem mysql nélkül. Mivel a mysql-t azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák, érdekelne, hogy lehet belõni slacken. Idáig feltettem slackes csomagból, s az eredmény:
root@darkstar303:~# /etc/rc.d/rc.mysqld start
root@darkstar303:~# Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
STOPPING server from pid file /var/run/mysql/mysql.pid
040925 23:05:14 mysqld ended
root@darkstar303:~#
Erre mit lépjek? Ez elõtt csináltam mysql_install_db -t, de nem segít... -
Polesz
addikt
Erre van szükséged: Bővebben: link grip, tuti jó és gnome-s, slack alá csomag itt: Bővebben: link
Amúgy érdemes ezt a lapot látogatnod, hogy sok-sok jó csomagot találj slackware-hez: Bővebben: link
További kellemes linuxolást
) -
eddie303
őstag
-
Grunya
aktív tag
Olyan jó, hogy most már szinte minden klasszul megy Linux alatt...
Köszi a segítségeteket!
Tudtok valami programot, ami az Exact Audio Copy-t kiválthatná?
Amugy azt hiszem már minden egyéb windowsos programomnak van megfelelője. Kivétel persze AutoCAD és Inventor...
Azért a liloban már átírtam a default értékét Linuxra. ;-)
Ja, mégvalami... Ati Radeon 9200-as kártyám van. Nagy vállalkozás beüzemelni a TV kimenetet? Mi kellene hozzá?
Grunya -
eddie303
őstag
Beforgatott csomagokat eléggé körülményes leszedni. A program kell támogassa, meg kell legyen a forráskód, stb. make uninstall -t is kell tudjon, mint make installt. A KDE-s cuccok a /opt/kde-be kerülnek, tehát /opt/kde/bin/valami -t kell futtatni. Legalábbis Slack alatt így van, máshol nem feltétlen....
-
eddie303
őstag
Ember, neked Matrox videokártyád van? Mert hanem az mplayer preferences-ben a video résznél válts drivert. Gondolom, el tudtad indítani a gui-t, hanem, akkor megsúgom, hogy a parancs gmplayer.
Az xorg.conf-ról: Nekem így megy:
Section ''InputDevice''
# Identifier and driver
Identifier ''Mouse1''
Driver ''mouse''
Option ''Protocol'' ''IMPS/2''
Option ''Device'' ''/dev/psaux''
Option ''ZAxisMapping'' ''4 5 6 7''
# Mouse-speed setting for PS/2 mouse.
S megy a görgõ. -
combo
csendes tag
Hi!
Nos. Egy két dolog a felvetődött kérdésekre:
1. Nem kell font. A firefoxnál valami betűk és színek beállítási részben állítsd be, hogy hány dpi legyen (az egyéb résznél kirajzol egy vonalat, és megkér, hogy mérd le
.
2. A görgő beállítása valahogy úgy van, ahogy leírták (azért nem tudom, mert most nem otthonról netezek), lehet hogy nem kell 2 idézőjel pl. a ZAxisMappinghoz; na meg persze normális protokollt kell kiválasztani, pl. imps/2
3. Ez itt reklám lesz, de próbáljátok ki az ArchLinuxot! ( www.archlinux.org )
Nektek tetszeni fog, nagyon hasonló a slackwarehez, iszonyú gyors (i686 optimizált) nagyon jó (tgz-alapú) csomagkezelője van. (normális függőség ellenőrzés, netről akár egy paranccsal lehet frissíteni az egészet). A configolása (meg sok más) hasonló a salakvárhoz. Az sem mellékes, hogy nagyon sok és naprakész cuccost pakolnak fel a honlapjukra (a slackit kicsit lassan fejlesztik), és hallatlanul segítőkész fickók figyelik a user minden kérését/bugreportját. Szóval csak annyit mondhatok, hogy én is salakkal kezdtem, de az arch rabja lettem, addig fogom használni, amig meg nem szűnik.
Csáó! -
Grunya
aktív tag
A Fluxboxot sem sikerült valamiért installálnom...

Azazhogy beforgattam, csak nem indul.
Szegmens hiba /usr/local/bin/bsetroot -solid black
Ebből nem sok derül ki... Legalábbis nekem. -
Grunya
aktív tag
Up!
Hogyan lehet az egéren a görgőt működésre bírni?
Ill. a firefox böngészőhöz kellene valami font vagy nemtommi, de így eléggé csúnyák a betűk a weboldalakon. -
Grunya
aktív tag
Szóval ezt az üzenetet kapom a gmplayer-tõl:
/win/c/Filmek/Torrente 2/Torrente2.avi lejátszása
Ez egy AVI formátumú file!
VIDEO: [DIV3] 704x389 24bpp 25,000 fps 924,5 kbps (112,9 kbyte/s)
Clip info:
Software: Nandub v1.0rc2
SUB: Detected subtitle file format: subviewer
SUB: Read 1442 subtitles.
SUB: added subtitle file (1): /win/c/Filmek/Torrente 2/Torrente2.srt
==========================================================================
Audio dekóder meghívása: [mp3lib] MPEG layer-2, layer-3
MP3lib: init layer2&3 finished, tables done
AUDIO: 32000 Hz, 2 ch, 16 bit (0x10), ratio: 12000->128000 (96,0 kbit)
Selected audio codec: [mp3] afm:mp3lib (mp3lib MPEG layer-2, layer-3)
==========================================================================
open: Nincs ilyen eszköz
vo_mga: Couldn't open /dev/mga_vid
Hiba a kiválasztott video_out (-vo) egység inicializásakor!
Ha simán mplayerrel indítom, akkor semmi gond nincs, lejátssza a filmet. -
Grunya
aktív tag
Köszi Polesz!
- Ha valamit nem csomagból telepítek, hanem befordítom, azt utána hogyan lehet eltávolítani? Az ilyenek nem is szerepelnek a var/log/packages-ban...
- Újabb verziójú program telepítése elõtt el kell távolítani a régit, vagy simán felülírja azt?
- Most már van KDE, de a menüben mindenhol egy négyzet van a õ és û betûk helyén. Ezzel mit lehet kezdeni?
Grunya -
Polesz
addikt
1. /bin /sbin /usr/bin /usr/sbin /usr/local/bin /usr/X11R6/bin ....
2. a kde könyvtárból kell a qt csomag
3. ls -l | less vagy | more ahogy szimpi de van még ezer más is
4. /var/log/syslog messages ...
5. terminálban bal egér kijelöl, jobb beilleszt
6. /etc/lilo.conf, de le is van írva jól
7. /var/log/packages itt válogathatsz kedvedre
-
vtechun
veterán
hello! ha otthon akarok szervert (netosztas, samba,squid, stb - csak gyakorlas celjara) üzemeltetni akkor arra megfelelő a Slackware?
-
Grunya
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérdések merültek fel:
1. Melyik mappa a megfelelõje a Program Files-nak? Vagyis honnan indíthatóak a felhasználói programok?
2. Megpróbáltam installálni a KDE-t, de az nem indul, hiányzik valami libqt3.7.so vagy valami ilyesmi. Hibaüzenet: Couldn't start kdeinit. Mit kellene még feltennem? A 2-ik CD-rõl már szinte mindent feltettem, ami a kde könyvtárban volt.
3. Mi a megfelelõje a DOS-os /p kapcsolónak?
4. Hol tudom megnézni azt a szöveget, ami bootoláskor végigrohan a képernyõn?
5. Ki akartam másolni a terminálból az mplayer hibaüzenetét, de nem tudtam. Mivel kell? Ctrl + C , Ctrl + insert nem mûködik...
6. Feltettem a 2.6.7-es kernel csomagokat is. Mit kell átállítani, hogy azzal induljon a rendszer?
7. Hol lehet megnézni a rendszerre már installált csomagok listáját, illetve ezek közül kijelölni eltávolításra?
Grunya -
eddie303
őstag
Szia!
1. - nem használtam még XFCE-t, passz
2. alsactl store -Természetesen rootként
3. Nem érdemes sztem, nem windows. Meg van elõre fordított mplayer slack package is, Bővebben: link
4. Nem tudom, indítsd parancssorból a gmplayert, s kiderül.
5. /etc/xorg.conf-ban a Section Pointer mintha, nem láttam ilyen egérlassulást, amúgy passz.
6. /etc/rc.local, ha erre gondolsz, ide tudod beírni, hogy miket futtasson le a rendszerinicializáció után.
7. Fel kel legyen installálva a KDE a kdelibs-ért s a qt-ért pl., amúgy nem muszály KDE alól futtatni, én is Gnome alól nyúzom... -
Grunya
aktív tag
UP!
-
Grunya
aktív tag
Lenne egy két kérdésem slackware ügyben, remélem Ti tudtok majd segíteni nekem és ezáltal kissé fellendül majd a topik is.
1. XFCE terminalban hogyan lehet megnövelni a betûméretet? Ez nagyon fontos lenne, mert így kifolyik a szemem és az összes howto és man oldalt is ebben olvasnám, meg a mc is ebben fut ugye...
2. Hogyan lehet elmenteni az alsamixer beállításait? Valamiért minden újraindításkor el van némítva a hangártya kimenet.
3. Az X ujrakonfigurálása után érdemes a már korábban beforgatott mplayert leszedni és ujra fordítani? Ha igen, akkor hogyan kell uninstallálni?
4. Az mplayer ha gui-val indítom, akkor semmit nem játszik le. Hibaüzenet valami ilyesmi: device initialization failed -vo. Ez miért van?
5. Milyen eszközök vannak az egér konfigurálására? Valamiért belassult az xfce. Olyan mintha lassan reagálna az egér kattintásokra. HGogyan lehetne ezt felgyorsítani?
6. Hol lehet beállítani, hogy milyen programok induljanak a rendszer betöltõdésekor?
7. A K3B fut kde nélkül is?
Egyelõre ennyi.
Elõre is köszi minden segítséget!
Grunya -
MUŁĐER
addikt
helló
van itt egy kis letöltőgép amit netmegosztónak is akarok használni,van rajta már net,de a többit nem tudom...hogy kell leosztani a netet?A krosszlink kábel már megvan
-
warn!ng
tag
Hi!
Adott egy laptop.
Hogyan kell beállítani az USB-s IntelliMouse Explorer-t, úgy hogy menjen a görgö, a middle button és a két oldaló gomb is amivel előre hátra lehet lépkedni a weboldalakon.
Továbbá, hogyan lehet beállítani azt, hogy konzol és X alatt egyaránt működjön egyszerr a Touchpad egér és az USB-s IntelliMouse Explorer -em.
Tehát ha nincs bedugva az USB-s egér, akkor menjen a tapipad, de ha rátolom az USB-t akkor azon is menjen és ne kelljen mindenféle misztikus config fájlt szerkesztgetni.
Valamint ha van valakinek tapasztalata az ACPIvel kapcsolatban, akkor az ne legyen rest és ossza meg velünk. -
krivan
csendes tag
Sziasztok!
Sikerult telepitenem egy Slackware 10-et es ra egy Wine-t. (Sajnos a Fluxbox alatt meg nincsenek ekezeteim, de igyekszem)
A Wine segitsegevel elinditottam egy Lotus Notes-t is, viszont gondjaim vannak a VPN-hasznalataval.
A Lotus Notes szervert VPN-en keresztul is el kellene ernem, amely WinXP alatt mar mukodik.
Annak idejen kaptam egy wgx file-t es egy Muvpn.exe programot, amelyeket a Windows ala installalva, majd hasznalva felepult a VPN kapcsolat. Sajnos a Lotus Notes Wine alatti inditasanal hasznalt modszer a VPN-re nem mukodott.
Hogyan lehetne hasznalni a VPN-t Linux alatt?
Udv,
Tibi -
eddie303
őstag
A nyomtató driver installálója kinyomtatja a fejkalibráláshoz a lapokat, de test-page-nél már a fenti dolgokat adja vissza

-
eddie303
őstag
Up, hardcore Linuxosok helpme!
-
eddie303
őstag
Másik kérdés:
Itt van amit kinyomott:
root@mycomputer:~# ./lexmarkz35-1.0-1.gz.sh
Verifying archive integrity...OK
Uncompressing Lexmark Z25-Z35 Printer Driver.............................................................
bgerror failed to handle background error.
Original error: Status Information, attempt 1 of 3:
sending job 'root@mycomputer+710' to lexmarkz25-z35@localhost
connecting to 'localhost', attempt 1
cannot open connection to localhost - No such file or directory
Make sure the remote host supports the LPD protocol
Waiting 10 seconds before retry
Status Information, attempt 2 of 3:
Error in bgerror: can't find package msgcat
bgerror failed to handle background error.
Original error: Status Information, attempt 1 of 3:
sending job 'root@mycomputer+711' to lexmarkz25-z35@localhost
Status Information, attempt 2 of 3:
Error in bgerror: can't find package msgcat
Ebbõl azt látom, hogy nem okés az lpd. Slackban ezt hogy kéne betegyem? Meg a cupsot, hogy ''legális formában'' induljon? -
eddie303
őstag
Valaki lõtt már be Lexmark Z25-öt Slackware-en? Ha igen, kérem, segítsen, mert azt se tudom, hol fogjak neki

-
eddie303
őstag
Idézet kicsit elõbbrõl. polesz mondta, a fontokról: setfont -v lat2-16.psfu.gz
Ezt jó ha belerakod a /etc/rc.d/rc.font fájlba. -
eddie303
őstag
Escie: Nem ertem, miert van az, hogyha Neked akarok irni,valamiert mindig megszakad a netem. Most meg az a baj, hogy nem tudok pontos infokat adni, mivel a baratnom rault a nagygepemre jatszani, s itt kinlodok a 486-os laptopommal 4 mega rammal az offbyone nevezetu webbrowserrel. S sajna windows95 alol, mert parhuzamos laplink kabellel megy a net, s linux alat csak ugy tudom osszeloni, hogyha a nagygepemen is Linux fut
Szal kaptam egy XDM-szeruseget, azt hivatott helyettesiteni, a honlap szerint agyonkonfiguralhato. Vagy a rohely az lesz, ha lenyegeben ahhoz is kell XDM
Nekem Slack9.1-esen alapbol volt XDM, asszem benne kell legyen 10-ben is, 'ird be rootkent, hogy xdm. Az URL: http://frmb.org/xdmchoose.html -
escie
őstag
hogy lehet beállítani, hogy az xdm felajálnja a lehetőséget, a wm választása?
este visszatérek, addig is minden jót!
-
eddie303
őstag
Van sima XDM, nekem is kellett. Elsõ CD-rõl van az. Én GDM-et használok másodikról, szerintem az a legokosabb, már csak azért is, mert a távoli loginokat indulásból támogatja (XDMCP rulZ
) Voodoo Banshee-hez asszem DRI -féle driver van, amit érdemes feltenni, könnyen lehet, hogy 3D-d is lesz vele
De asszem a 3D-t indulásból támogatja az xorg 3dfx féle cuccokkal, nekem sajna nem volt ilyesmim, egy 16MB-os TNT2-m van.
IceWM-rõl nem tudok, inkább fvwm2 / Blackbox / Fluxbox (ez a személyes kedvencem lájtos windómenedzser kategóriában.) -
escie
őstag
na újrainstalltam a slack-ot...
és most van ékezetem is... (valamit elronthattam, hehe
)
bár konzolon ilyen érdekes karaterek vannak az ékezetes betűk helyett, de ezt asszem meg tudom oldani...
azt is fel fedeztem, hogy a linuxpackages.net a barátom.
olyan bajom, van, hogy valami desktop manager kéne, tehát amin grafikusan a be tud jelentkezni a csicsás dolgokat kedvelő énem.
azt tudjátok, hogy egy voodoo bansheeból hogyan hozhatnék ki többet? úgyértem 60Hz-nél nagyobb frissítést...
szerk:
azt elfelejtettem mondani, hogy az első cd van meg, tehát se kde, se gnome...
most xfce alól vagyok, de van egy olyan sejtésem, hogy van fent több wm is...
icewm, fluxbox, ilyesmik...
tehát kéne nagyon egy desktop manager, vagy mi...
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
nagyjából ugyanaz a lista, bár Debiannal nem haladtam messzire, mert woody, régi volt s nem tetszett. + OS/2 Warp4, BeOS, QNX

Ja s volt freebsd is, az se nagyon tetszik, csomó minden más mint Linuxban, pl. eszözelnevezések, pl /dev/hda -> /dev/ad0 , /dev/hda1 -> /dev/ad0p1. eth0 -> fxp0
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
eddie303
üzenetére
heh, úgylátom a hobbink egyezik...
te is arra törekszel, hogy az összes létező oprendszert kipróbáld?
nemtom, én egyszerűen nem bírok a seggemen ülni, mindig mást akarok használni...
eddig:
Debian
UHU
Mandrake
Slackware
Knoppix
SuSE
windows![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...
tervben: *bsd, qnx, solaris
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
eddie303
üzenetére
huhh, probalgatom a rendszert...
hat, sracok, holnap lesz egy par -talan hulye- kerdesem hozzatok...
de szerintem elobb egy reinstall, mert valami nagyon nem jo...
mara mar kifaradtam a kalandozasokban, visszamegyek az uhuhoz, az ugyis izmosabb gep.
root@slaki:~# shutdown -h now
-
eddie303
őstag
Na pont nem tudom, hogy lehet konzolon layout-ot cserélni, én us_intl-t használok, mivel rendes amcsi billem van, errefele nem divat se a magyar se a román. De jó, úgy müxik, hogy egyszer írsz egy aposztrófot aztán egy betüt pl. 'e -> é, vagy ''o -> ö, ~o -> õ , ezzel csak az a baj, hogy hosszú ü-t nem tudok írni, ha látjátok, hogy mindenhová azt írok, nem azért van, mert nem tudom, hogy hosszúval kell, hanem azért, mert : 1. nincs magyar billentyüzetem, 2: herótom van tõle, fõleg a qwertz-tõl
UHU-ban vhogy meg van oldva hogy us_intl-nél ír hosszú ü-t is, el kell lessem valahogy, pedig sima us_intl variant. Vagy a gnome csinálja? -
eddie303
őstag
válasz
Strottler
üzenetére
Csak egy kérdés: Miért installáltad újra? Valamit összezavartál? Melyik terminálprogit használod? Mert az rxvt nálam is nehezen volt olvasható, de atermet használok FluxBoxszal melóban, ezzel a párossal nincs baj. Az alsamixer az alsa-utils csomagban van, ezt kell majd feltenned. A hotplug elvileg aktiválva van indulásból, nem? Kellemes nyaralást kívánok, s a Pingvin meg az Isten téged se hagyjon el

-
Strottler
tag
válasz
eddie303
üzenetére
Kipróbáltam majdnem az összes ablakkezelõt és nekem is az xfce jött be leginkább. Tök jó, hogy az egyik munkafelületbõl áthúzod az ablakot a másikba. Cak azt nem tudom mire jó, de klassz.
Viszont ezzel is ugyanaz a problémám, mint az összes többivel: a terminalban olyan kicsik a betûk, hogy alig tudom elolvasni. Hogyan lehetne ezt felnagyítani? A hangkártyára adott tipped segített, de azóta újrainstalláltam és most már nincs alsamixer sem...
Pedig az alsa telepítve van. Alsaconfigra fel is ismeri a hangkártyát? Engedélyeznem kellett volna a hotplug eszközöket? Ez bekavarhat?
Egyébként mindenkinek kellemes salakozást kívánok, én sajnos egy hétig most nem tudok bíbelõdni vele, mert holnap délben indulok nyaralni Bulgáriába. A pingvin legyen veletek! -
eddie303
őstag
Arra gondoltam
Jééé, nem is laksz olyan messze
Fõleg barátnõméktõl nem, Szatmári, Gyergytószentmiklós azért még messze van, de Nyíregyháza látszik még a román térképeken is
Kár, hogy soha nem jártam, elmennék, csak Pesten voltam, no meg szegeden a buszból leszállva bõ negyedórát éjszaka... -
eddie303
őstag
Escie, Strottler: Valami haladás elõre?
Sikerült megoldani itt valami nvidiás jogos dolgot, egyvégben vonta vissza a jogaimat, mikor újraindult 
-
eddie303
őstag
kösz nagyon szépen, így is a Slack10-et Norvégiából küldött egy gyerek, akinek segítettem ATI drivert belõni, szal mostmár megvan a Slack10. Köszi nagyon szépen az ajánlatodat, de elég drága s nehézkes lenne, így is a gyereknek 13 euró volt elküldeni s 3 hétbe tellett míg eljött, azt hittem, hogy minden határõr, akinek a kezén átment, kipróbálta, s megnézte, hogy mennyire legális...
-
Polesz
addikt
válasz
eddie303
üzenetére
Hát nem tudom, hogy kinek mit kell nyüglődni vele, de nekem nagyon bejön
Kedvenc distrom immár a 3.6 óta. Pont az tetszik benne, hogy minden logikus és semmi sallang. Egyébként ajánlom látogatni a Bővebben: link oldalt is.
Ablakkezelőnek meg használjatok XFCE-t. Szerintem toronymagasan az egyik legjobb. Nem kell hozzá sok cucc. Az első CD-n minden rajta van amire szükséged lehet. Pár progit azért érdemes felrakni mellé (mplayer, sylpheed, gqview, gFTP). -
eddie303
őstag
Nagy kár, hogy Romániába nem hozzák be
Itt valami linux-magazin van, egy régebbi szám mellékletén Slack 9.1 volt, de csak az 1, CD volt meg
Meg azon is hibás volt egy csomó csomag (tetex, fluxbox)
Remélem, a LinuxVilág adja mind a 2 CD-t. Esküszöm, utóbbi idõben Slack10-es a kedvenc disztróm
Legalább semmi nem megy csak úgy pattra
Kicsit kell nyügölni vele 
-
escie
őstag
az augusztusi Linuxvilághoz a cd mellékleten Slackware 10.0...
végre kipróbálom én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Attól a régivel vághatod

)
)
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)